Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ sağlim gitsin gelsin insGünaydın kızlar
Kızım çıktı yola![]()
hayırlı yolculukları olsun Allah kavuştursun canımGünaydın kızlar
Kızım çıktı yola![]()
Sağ sağlim gitsin gelsin ins![]()
Amin kızlar sağolunhayırlı yolculukları olsun Allah kavuştursun canım
Ayyy bende bugün uzun zamandan beri battaniye koltuk keyfi yaptımÇikolata soslu kek yaptım. Ispanağı temizledim suya bastım oglum yemeğe geldi biraz patates kızarttım ona . Namaz kıldım.mutfağı topladim Uzaniyirum.
Kızlar ı gònderdin yat tabi.Ayyy bende bugün uzun zamandan beri battaniye koltuk keyfi yaptım![]()
Allahtan canın bişey yapmak istememiş şekerimÇikolata soslu kek yaptım. Ispanağı temizledim suya bastım oglum yemeğe geldi biraz patates kızarttım ona . Namaz kıldım.mutfağı topladim Uzaniyirum.
Ben cok ödev taraftarı bir öğretmen değilim .Bugün temizlik günümdü evi dip köşe temizledim komşularımı kahveye çağırdım
Oğluşun derslerini yaptırdım öğretmenimiz çok sıkı güzel eğitimi ama ödev çok veriyor 1.sınıf öğrencilerine arada 2.sınıf ödevleri veriyor ve haftada 2 hikaye kitabı verip kitaptan sınav yapıyorsıkılmasından korkuyorum ama iyi gidiyor çok şükür
Cedric1003 bu durumu yorumlar mısın şekerim
![]()
Bu hafta grupça tavuk yapmıyoruz en büyük prensesimiz evinde degilOyyy kuzumu özledim
Küçüğümü uyuttum çay içtik
Anneme dedim bu hafta tavuk filan yapma
Bugün etli domates tavası yaptı Ayyy çok yedimyaz domatesiyle enfes oldu
Yarın da ablam gelecek sıkma börek yapacaz
50 tl Kontür yükledim![]()
Hehhhh~ kızzzz içimiz dışımız tavuk oluyor kuzum evdeykenBu hafta grupça tavuk yapmıyoruz en büyük prensesimiz evinde degil![]()
Canım bugün 5 yaprak ön arka dersem 10 sayfa ödevimi vardı 1.sınıf uyumlu olan ödevlerde sıkıntı yok ama 2.sınıf uyumlu olanları anlamakta zorlanıyor çünkü oğlum tek harf bilmeden gitti olması gerektiği gibi şu an öğretmeni memnunBen cok ödev taraftarı bir öğretmen değilim .
Benimkiler ikinci sınıf ve bugün ödev bir sayfa hayat bilgisi , 9 tane matematik sorusu deftere yapılacak . Birde ingilizce ödevleri vardı öğretmenin verdiği .
Mesela ben hikaye okuturum ama sınav yapmam çünkü kitap okuma alışkanlığı sınavla , notla kazandırılacak birsey degil , birde asla üst sınıf konuları işletmem . Hazirbulunusluk düzeyi denilen şey var sonuç ta bu müfredatı alanında cok birikimli insanlar hazırlıyor uymak gerekiyor ama söyle olabilir seviyesi ileri çocuklar kendileri konular arasında bağlantı kurup anlıyorlar , buluyorlar .
Ama yakisikli memnun okula gidip gelirken mutlu ise ödevleri severek yapıyorsa her şey yolunda demektir![]()