- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Hepinizin yerine yerim merak etmeyinOhhhh brownniiii benim yerime de ye afiyet olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinizin yerine yerim merak etmeyinOhhhh brownniiii benim yerime de ye afiyet olsun![]()
salçalı canım ben pek sevmem terbiyeli olan çorbalarıAfiyet olsun canım bende sulu köfte çok severim ama kızlar zorla yer terbiyeli mi yapıyorsun salçalı mı ben terbiyrlisine bayılıyorum![]()
Ayyy, ben çok severim terbiyeli olanlarısalçalı canım ben pek sevmem terbiyeli olan çorbaları
Ohhhh brownniiii benim yerime de ye afiyet olsun![]()
Gecmis olsun canim.bazen bazi seyler ustuste geliyor.Allahim bol sifa versinKızlar gece eşim hastalandı kum mu taş mı düşürüyormuş hastaneye arkadaşı götürdü. Sabah kızım cimnastik dersinde elinin üzerine düşmüş eklem yerinde çatlak varmış alçıya alınmış ben işteyim dengesiz bir oda arkadaşı var kafasına göre geliyor çıkıyor yok ortada yine ben çıkamıyorum
Amin Sağol canım inşallah düzelir bileği eşime yaban üzümü sirkesi alcam o iyi geliyormuş kızımda çok üzgün haftasonu yüzmeye gidecektiGecmis olsun canim.bazen bazi seyler ustuste geliyor.Allahim bol sifa versin
Geçmiş olsun canım geldi mi üst üste geliyorAmin Sağol canım inşallah düzelir bileği eşime yaban üzümü sirkesi alcam o iyi geliyormuş kızımda çok üzgün haftasonu yüzmeye gidecekti
Bunada şükür kırık yok en azından dedim
Offff valla benim de fena ağrıyor yaaa kolumSlm kizlar
Kolumun agrisi aylar oldu gecmiyo.doktorun verdigi kremi süruyorum daha beter oluyo.kol bandi alacam hava yagmurluydu eczaneye gidemedim..
Esim is falan yapma dedi.sadece ortali topladim yataklari kapttim.mutfagi topladim.makinayi calistirdim yıkanıyor simdi.
Dun ıspanaği fazla yapmisim iykide fazla yapmisim bugunede kaldi.dolapta az bi tavuksuyum vardi onlada sehriye corbasi yaptim.bugünlük kurtardık darisi yarina.
Dinlenme modundayim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin yavrucugaKızlar gece eşim hastalandı kum mu taş mı düşürüyormuş hastaneye arkadaşı götürdü. Sabah kızım cimnastik dersinde elinin üzerine düşmüş eklem yerinde çatlak varmış alçıya alınmış ben işteyim dengesiz bir oda arkadaşı var kafasına göre geliyor çıkıyor yok ortada yine ben çıkamıyorum
geçmiş olsun canım sen çok iş yapıyorsun ondan geçmiyor eşin yardımcı olsun canım en azında geçene kadar ağrılarınSlm kizlar
Kolumun agrisi aylar oldu gecmiyo.doktorun verdigi kremi süruyorum daha beter oluyo.kol bandi alacam hava yagmurluydu eczaneye gidemedim..
Esim is falan yapma dedi.sadece ortali topladim yataklari kapttim.mutfagi topladim.makinayi calistirdim yıkanıyor simdi.
Dun ıspanaği fazla yapmisim iykide fazla yapmisim bugunede kaldi.dolapta az bi tavuksuyum vardi onlada sehriye corbasi yaptim.bugünlük kurtardık darisi yarina.
Dinlenme modundayim
amin canım çok sağolGeçmiş olsun canım Allah şifa versin yavrucuga![]()
aynen öyle oldu rabbim beterinden korusun.Sağol canımGeçmiş olsun canım geldi mi üst üste geliyor![]()
Bugun hic bise yapmadim.cok sıkıldımgeçmiş olsun canım sen çok iş yapıyorsun ondan geçmiyor eşin yardımcı olsun canım en azında geçene kadar ağrıların
Evi sık temizlemeyincede alerjim artiyor.bogazim kasinıyor suanOffff valla benim de fena ağrıyor yaaa kolum
İş yapmamaya çalış sende![]()
Evet yaa hepimizin alerjisi varEvi sık temizlemeyincede alerjim artiyor.bogazim kasinıyor suan![]()
Ay hic sorma sülalecekEvet yaa hepimizin alerjisi var![]()