• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar gece eşim hastalandı kum mu taş mı düşürüyormuş hastaneye arkadaşı götürdü. Sabah kızım cimnastik dersinde elinin üzerine düşmüş eklem yerinde çatlak varmış alçıya alınmış ben işteyim dengesiz bir oda arkadaşı var kafasına göre geliyor çıkıyor yok ortada yine ben çıkamıyorum

Ohhhh brownniiii benim yerime de ye afiyet olsun🤪🤪

Kızlar gece eşim hastalandı kum mu taş mı düşürüyormuş hastaneye arkadaşı götürdü. Sabah kızım cimnastik dersinde elinin üzerine düşmüş eklem yerinde çatlak varmış alçıya alınmış ben işteyim dengesiz bir oda arkadaşı var kafasına göre geliyor çıkıyor yok ortada yine ben çıkamıyorum
Gecmis olsun canim.bazen bazi seyler ustuste geliyor.Allahim bol sifa versin

Slm kizlar
Kolumun agrisi aylar oldu gecmiyo.doktorun verdigi kremi süruyorum daha beter oluyo.kol bandi alacam hava yagmurluydu eczaneye gidemedim..
Esim is falan yapma dedi.sadece ortali topladim yataklari kapttim.mutfagi topladim.makinayi calistirdim yıkanıyor simdi.
Dun ıspanaği fazla yapmisim iykide fazla yapmisim bugunede kaldi.dolapta az bi tavuksuyum vardi onlada sehriye corbasi yaptim.bugünlük kurtardık darisi yarina.
Dinlenme modundayim

Amin Sağol canım inşallah düzelir bileği eşime yaban üzümü sirkesi alcam o iyi geliyormuş kızımda çok üzgün haftasonu yüzmeye gidecekti :KK43:
Bunada şükür kırık yok en azından dedim
Geçmiş olsun canım geldi mi üst üste geliyor 🥺🥺

Slm kizlar
Kolumun agrisi aylar oldu gecmiyo.doktorun verdigi kremi süruyorum daha beter oluyo.kol bandi alacam hava yagmurluydu eczaneye gidemedim..
Esim is falan yapma dedi.sadece ortali topladim yataklari kapttim.mutfagi topladim.makinayi calistirdim yıkanıyor simdi.
Dun ıspanaği fazla yapmisim iykide fazla yapmisim bugunede kaldi.dolapta az bi tavuksuyum vardi onlada sehriye corbasi yaptim.bugünlük kurtardık darisi yarina.
Dinlenme modundayim
Offff valla benim de fena ağrıyor yaaa kolum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

İş yapmamaya çalış sende✅✅

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin yavrucuga❤️

Slm kizlar
Dinlenme modundayim
geçmiş olsun canım sen çok iş yapıyorsun ondan geçmiyor eşin yardımcı olsun canım en azında geçene kadar ağrıların

Back
X