• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ay sonu sizin memleketteyim Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Hava güzel olur inşallah da gelmişken iyice gezip eğleniriz 🤲
Martın 15 inden sonra burda bahar oluyor zaten🤗🤗

Ailen mi burda yoksa gezmek için mi geliyorsunuz

Bol bol kebap ciğer yiyin şalgam için😆😆

Günaydın babyler🤩🤩🤩🤩
Bugün pek işim yoktu miniğimin eli i tuttum geze geze okula gittik abimizi ablamızı ziyaret ettik🥰🥰

Buzluktan tavuk çıkardım tavuklu pilav yapıcam bizim bebeler bayram etsin tavukta tavuk🤣🤣🤣sarma dolma yarına kaldı
Elmalı kek yaptım pişiyor çayla yenir
Hava hafif yağışlı ama ılık bundan sonra yakıt faturaları azalır

Gunaydin kızlar 🌸🌸
Mart da geldi seviyorum baharı 🎉🎉🎉

Be festivali var rakı festivali iptal edildi bildiğim kadarıyla yemeli biseylerse bende geliyim Adana’ya bayılıyorum 😍😍

Portakal çiçeği festivali.
Aslında uzun zamandır gitmek istiyordum. Festival bahane oldu, yemeklerini tadıp geleceğim 🤣🤣

Gezmek için geliyorum. Festival de var zaten orda 🥰
Ohhh çok iyi 👏👏
Evet festival var✅✅

Nerde kalacaksınız yer ayarladınız mı
Gunaydin kızlar 🌸🌸
Mart da geldi seviyorum baharı 🎉🎉🎉

Be festivali var rakı festivali iptal edildi bildiğim kadarıyla yemeli biseylerse bende geliyim Adana’ya bayılıyorum 😍😍
Hahahaaa+ portakal çiçeği festivali canım 🤪🤪
Lezzet festivali Ekim ayında oldu gittik😅😅

Bak sen bana gelmiyorsun festival e geliyorsun hıhhhhh küstümmmm:lülülü::lülülü:

Ohhh çok iyi 👏👏
Evet festival var✅✅

Bak sen bana gelmiyorsun festival e geliyorsun hıhhhhh küstümmmm:lülülü::lülülü:

Dün oteli ayarladım, bugün uçak biletlerini aldım. 3500 tl gitti.
Herhalde 5000 tl yi bulacak bu tatil bana, neyse sağlık olsun. Yemeyip, içmeyip, gezmeyip de kenara atacağım para beni mutlu etmeyeceği için, Arada böyle harcamak da lazım. Ruh ve beden sağlığım için 🥰

Dün oteli ayarladım, bugün uçak biletlerini aldım. 3500 tl gitti.
Herhalde 5000 tl yi bulacak bu tatil bana, neyse sağlık olsun. Yemeyip, içmeyip, gezmeyip de kenara atacağım para beni mutlu etmeyeceği için, Arada böyle harcamak da lazım. Ruh ve beden sağlığım için 🥰
Ohhhh çok iyi canım
Sen nerde yaşıyorsun

Vallahi kebabını şırdanını mumbarını kokoreç ini mutlaka ye🙈🙈

Merak ettiğin bir yer olursa yaz🤗🤗

Günaydın babyler🤩🤩🤩🤩
Bugün pek işim yoktu miniğimin eli i tuttum geze geze okula gittik abimizi ablamızı ziyaret ettik🥰🥰

Buzluktan tavuk çıkardım tavuklu pilav yapıcam bizim bebeler bayram etsin tavukta tavuk🤣🤣🤣sarma dolma yarına kaldı
Elmalı kek yaptım pişiyor çayla yenir
Hava hafif yağışlı ama ılık bundan sonra yakıt faturaları azalır
Afiyet olsun zeynom😋😋
Kilolar ne alemde hele söyle bakim🙈🙈

Ohhh çok iyi 👏👏
Evet festival var✅✅

Portakal çiçek falan bahane senle kahve içip gıybetin dibine vurmadıkça, bir mangal yakmadıkça neyleyim Adana yi 🤩🤩
Bak bana da cazip geldi bu festival fikri eylulden beri hiç biryere gitmedim . Hemen tarihlere bakıyorum

Portakal çiçek falan bahane senle kahve içip gıybetin dibine vurmadıkça, bir mangal yakmadıkça neyleyim Adana yi 🤩🤩
Bak bana da cazip geldi bu festival fikri eylulden beri hiç biryere gitmedim . Hemen tarihlere bakıyorum
Ayyy gel şekerim ben seni en güzel ocak başına götürürüm
Kahve benden gerisi senden😅😅😅(anladın sen) ❤️❤️❤️

Ne sen sor ne ben söyleyim şekerim😒😒aldım korumaya çalışıyorum🤣🤣
Eski halime döndüm ev gezmeleri misafirler pastalar, börekler aldırdı havalar biraz ısınsın yürüyüşlere başlarım 🙄
Bende haftaya başlayacağım yaaa aldım yine yersek alıırız tsbi🤦‍♀️🤦‍♀️

Selamlar kızlar
Ay ben bu hafta sarhos gibiyim.bu gun oglani gönderdim okula .10 da kalktim.sonra kahvalti ev duzleme falan.ispanak yemegi yaptim. kizi okula biraktim eve geldim.muzigimi actim mutfak doaparimin dıslarini sildim.kirli degildi zaten parmak izleri vardi.sipsak bitti zaten.sonra iki dilim borwni yedim e hakettim ama :p
Sonra namaz kildim .koltukta uyuya kalmisim.zorla kalktim ya .havada yağmurlu. Kalkimde bi kahve yapim kendime

Selamlar kızlar
Ay ben bu hafta sarhos gibiyim.bu gun oglani gönderdim okula .10 da kalktim.sonra kahvalti ev duzleme falan.ispanak yemegi yaptim. kizi okula biraktim eve geldim.muzigimi actim mutfak doaparimin dıslarini sildim.kirli degildi zaten parmak izleri vardi.sipsak bitti zaten.sonra iki dilim borwni yedim e hakettim ama :p
Sonra namaz kildim .koltukta uyuya kalmisim.zorla kalktim ya .havada yağmurlu. Kalkimde bi kahve yapim kendime
Ohhhh brownniiii benim yerime de ye afiyet olsun🤪🤪

selam kızlar bu akşam sulu köfte yapcam köfteleri yapıp dolaba atmıştım dün akşamda patates havuç doğradım gidince pişiririm yanına erişte ya da bulgur pilavı yaparım salata yoğurt yeriz.
Afiyet olsun canım bende sulu köfte çok severim ama kızlar zorla yer terbiyeli mi yapıyorsun salçalı mı ben terbiyrlisine bayılıyorum👏👏

Back
X