• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam babyler
Bugün sabah eşim evdeydi geç kalktık kahvaltı ortalığı topla derken öğlen oldu
Komşum kahveye çağırdı oraya gittim geldim akşam yemeği derken bu saat oldu
Oğlunan ödevlerini kontrol ettim kitap okuyacağız cuma sınav olacak🙄🙄🙄

Penguen Penguen çom geçmiş olsun tatlım üst üste gelmiş herşey oda arkadaşın da çok rahatmış arayıp çabuk gel deseydin😊😊
sağol canım gece biraz zor geçti kuzumun anne çok acıyor diye ağladı biraz.Pisliğin teki canım kimse takmıyor artık sabah geliyor bir kaç saat durup gidiyor.Sorsan her işi o yapıyormuş gıcık oluyorum inşallah yerini değiştirirler

Oğlum okula giderken bi yagmur çöktü.sagolsun komşumuz oglumu arabayla okula birakti.
Kahve ictim.yavas yavas ortaligi topladım
Kahvalti yaptık.kızla santrac oynadik.kizin beslenmesine kaşarlı makarna yaptım. Okula bıraktim.gelirken bi yagmur ćöktü.Allah tan şemsiye almistim.felaket yagdi.
Eve geldim ciger tantuni yaptim
Namaz kildim.oglan geldi .üşudum oturunca klimayi actim .oturuyoruz oğluş la

eşim nöbetçi bugün bizim menü belli noodle yaparım kızlar çok seviyor.Yarına sebze yaparım dün manav alışverişi yaptı eşim ıspanak pırasa havuç çilek salkım domates salatalık eksikler bunlardı birde 5 kg portakal almış aslında vardı biraz bitmeden alınca öncekiler bozulmaya başlıyor çocuklarda benim gibi taze olanı yiyorlar eskiler kalıyor konuştuk artık israf etmek yok bitircez bütün meyve sebzeleri dedim bakalım ne kadar tutacaklar sözlerini

eşim nöbetçi bugün bizim menü belli noodle yaparım kızlar çok seviyor.Yarına sebze yaparım dün manav alışverişi yaptı eşim ıspanak pırasa havuç çilek salkım domates salatalık eksikler bunlardı birde 5 kg portakal almış aslında vardı biraz bitmeden alınca öncekiler bozulmaya başlıyor çocuklarda benim gibi taze olanı yiyorlar eskiler kalıyor konuştuk artık israf etmek yok bitircez bütün meyve sebzeleri dedim bakalım ne kadar tutacaklar sözlerini
Haftalık menü ayarlarsan canım israf olmaz mesela ben her hafta farklı 2 çeşit meyve almaya çalışıyorum o yüzden iyi oluyor

Haftalık menü ayarlarsan canım israf olmaz mesela ben her hafta farklı 2 çeşit meyve almaya çalışıyorum o yüzden iyi oluyor
her hafta her çeşit alıyoruz canım çok tüketiyor kızlar bir hafta elma almadım sen neden elma almıyorsun biz seviyorum hepsinden yiyoruz demi baba diye söylenip duruyorlar :) artık az aldırıyorum portakal çok güzel diye almış 5 kg.
çok şükür bu hafta hiçbişey çöpe gitmedi bugünde ıspanak yapcam akşam ayarladım yanına ilik suyundan mercimek çorbası yaparım hem kızımın bileği çabuk iyileşir.Sabah bir uyandık heryer bembeyaz kızları servise bindirdim eve geldim namaz kıldım çıktım fırtına şeklinde kar yağdı 20 dk yolu 35 dk anca geldim :(

Selam babyler
Bugün sabah eşim evdeydi geç kalktık kahvaltı ortalığı topla derken öğlen oldu
Komşum kahveye çağırdı oraya gittim geldim akşam yemeği derken bu saat oldu
Oğlunan ödevlerini kontrol ettim kitap okuyacağız cuma sınav olacak🙄🙄🙄
Zeyno ooo zeynoooo zeynooooo😅😅😅😅
her hafta her çeşit alıyoruz canım çok tüketiyor kızlar bir hafta elma almadım sen neden elma almıyorsun biz seviyorum hepsinden yiyoruz demi baba diye söylenip duruyorlar :) artık az aldırıyorum portakal çok güzel diye almış 5 kg.
çok şükür bu hafta hiçbişey çöpe gitmedi bugünde ıspanak yapcam akşam ayarladım yanına ilik suyundan mercimek çorbası yaparım hem kızımın bileği çabuk iyileşir.Sabah bir uyandık heryer bembeyaz kızları servise bindirdim eve geldim namaz kıldım çıktım fırtına şeklinde kar yağdı 20 dk yolu 35 dk anca geldim :KK43:
Ohhh yiyorlar sa ne güzel canım benim kızlar biraz meyve özürlü küçük yine yiyor da büyük zorla🤦‍♀️🤦‍♀️

Kar ı seviyorum ama sadece oynamak için yaşam için zor gerçekten🥺🥺

Slm kızlar
Cok sukur guzel günesli bi hava var.hemen camasir yikadim balkonu yikadim astim.
Buzdolabinin icini biraz sildim ustten.ortaligi süpürdüm
Kizi okula biraktim.bime gectim.limonata pizza nuggut nudell cips cikolata yufka sosis susam kabak cekirdegi biraz abur cubur aldim 180tuttu.
Sütçüyü bekliyorum .alimde kaynatip mayalicam.
Ocaga

Slm kızlar
Cok sukur guzel günesli bi hava var.hemen camasir yikadim balkonu yikadim astim.
Buzdolabinin icini biraz sildim ustten.ortaligi süpürdüm
Kizi okula biraktim.bime gectim.limonata pizza nuggut nudell cips cikolata yufka sosis susam kabak cekirdegi biraz abur cubur aldim 180tuttu.
Sütçüyü bekliyorum .alimde kaynatip mayalicam.
Ocaga
süt demişken bizde isteyelim eşime söyleyimde yogurdum az benimde yarın sabah kahvaltıya bazlama yapcam akşamda mayalarım hamuru ekmek arası sucuk yapasım var haftasonu kahvaltılarını çok seviyorum.

Tlfnum kafayi bozdu su sira .msjimi tamamlayamadan geliyor.
Ocaga döģme kattim pilav olacak.yanina salata yaparim
Evimizi satliga çikarmistik.arayan ćokta eve gidip daha bakan olmadi.biri cok istedi ama emlakciyi bırakamadik.
Hayirlisiyla evi satip kendimize bi ev alsaydik.
Yeni eve gecerken ćamasir mak.ve telefon icin para ayiracz.cunku bunlar bizulmak uzere.bide ocagım cok is yapiyor.tencerelerim mahfoldu.esim tasıninca ocaģida degistirelim dedi.nasip bakalim.bekliyoruz.Rabbim hayirlisini versin

Back
X