🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Afiyet olsun canım
Takımca pazartesi başlıyozzzzz

Benim huyumdur o zamana kadar dolu dolu yer üstüne 3 kilo koyarım zaten

Gunaydin ahali
Kızlar bu yorgunluğa bedenim artık tepki veriyor . Cok halsizim,bacaklarım sızlıyor doktora gideceğim hafta ici. Ona bile vakit yok ahhh Keske anneciğim yanımda olsaydi
Geçmiş olsun canım benim işin çok zor hem okul hem ev hem çocuklar
İhmal etme kendini gerekirse rapor al biraz dinlen canım

Selam canlar
10 da kahvaltı yaptık oğlumla biraz kitap okuduk benimde hiç halim yoktu geri uyudum iyi geldi eşim çocukları aldı dışarı çıktılar miniği uyutup ortalığı toparlayalım
Tavuk çıkardım buzluktan tavuk mantar sote az pilav yaparım çorba var
Pilavı az yaparım artık bana kalmasın diyetteyiz malum

Cedric1003 biz evde yetişemiyoruz sizleri düşünemiyorum bile çok zor gerçekten ihmal etme kendini

Ehliyeti sorduk 4500 olmuş benzine zam ehliyeti de yükseltmiş nisanda yazılacağım bu ay kendime bir bileklik almak istiyorum yüzüğüm var onuda değiştirme niyetindeyim

Ehliyeti sorduk 4500 olmuş benzine zam ehliyeti de yükseltmiş nisanda yazılacağım bu ay kendime bir bileklik almak istiyorum yüzüğüm var onuda değiştirme niyetindeyim
Kız bende sormuştum 4000 abovvv herşeye zamm yaaa gerçi bu gidişle arabaya da binilmicek

Bende bileklik istiyorum Zeyno modeline karar verdin mi

Kizlar pzrtsi başlıyor uz diyete.
Hadi bakalim hep baraber yaparsak belki daha eglenceli olur
Bu hafta yagmurlu gösteriyor hava durumu. bugun 3mak.camasir yikadim.dunku yikananlarida katladım.
Kahvaltidan sonra yüriyuse ciktik.bi alisveris merkezi vardi oraya ugradik.
Bayagi yoruldum.eve donerken edşimle oğlum berbere gittiler.bizde kizla eve döndük.patatesli borek yaptim .yedik.cok yorgundum dedim ben biraz yatiyorum.
Cocuklar derse oturdu ben uyudum.
Aksam ezani zamani kalktim bul.mak bosalttim kirlileri koydum.mutfağı duzledim camasir serip namaz kıldım.
Cipsimizi çekirdek icecegimizi hazirladik gonüldagini bekliyoz
Dizi bitiminde ccouklari uyutup biraz film keyfi yapcaz

Hadi hadi son keyfinn
Diyete başlayınca onlar yer sende yeşilçay içersin

İyi akşamlar kızlar bizde evimize geldik küçüğüm çok özlemiş
Marketten abur cubur aldık 80 tl

Büyüğüm in valizini boşalttım çamaşır attım Makinaya yıkanıyor

Bugün annemde jübilemi yaptım mangal

Pazartesi sıkı sıkıya başlıyorummm

Tamamen fırsatçılık başka birşrçey değil

Ohhhh sıhhatler olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…