🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Slmlar
Ay çekirdege taktilar simdide.
Heryer berbat oluyor.dun sabah kahvaltidan sonra esime dedim ben mutfağı halledicem sende salonu süpur.süpurdu artik.oglum demis ver baba ben süpururum.esim demis yok supürmek zevkli
Bi hafta sonunun klasigi olarak ev savas alaniydi.sabah salonu duzledim oyle kahvemi içtim. Evi sildim supürdum.detayli toz aldim.mutfak salon oglanin odasinin kapisini sildim.
Celik kapiyi icerden sildim.
Wc banyo temizlendi.ön balkon temizlendi.
Kizi okula biraktim geldim namaz kildim koltukta bayilmisim.
Zilin sesiyle uyndim.oglum geldi.
Pazara ciktim.çok pahalıydi.patates sogan marul tere turp otu turp havuc dut cilek domates armut limon elma aldim.100tl.

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı sonrası yemeği yaptım
Kızla kreşe gittik öğretmeniyle görüştüm biraz çok da rahat davranmasın
Kahvemizi içtik ordan büyük kızımın okuluna gittim hocalarıyşa görüştüm çıkışını bekledim beraber eve doğru geldik o küçüğümü gitti kreşten aşmaya bende markete girdim 2 tane 5 kg yağ,, 1 kilo peynir,,, nescafe,, Türk kahvesi,,, noodle,,, ıslak mendil,, jrlibon 370 tl verdim

Büyük kızın beni görmeyen arkadaşları (ohaaa annen ne kadar genç dediler) motive oldum geldim

Diyetime gayet uygun davrandım 7700 adımımı da attım Ohhhh içim rahat

Selam kızı kreşe bıraktım dönüştre pazara uğradım
Domates,,, Marul,,, yeşillik,,, havuç,, kereviz,, brokoli,,, karnabahar,, muz,,, çilek,,,, mantar,, pancar,,, limon aldım 115 tll tuttu

Dünden kuru fasulye var öğlene onu yerim akşama da kızlara beşamelli tavuklu makarna yapacam kendime de sebze salata

Harcama yapmam bu sözünü burayayazıyorum

Slmlar
Sabah her zamanki ev toplamaca.
Arka balkonla evebeyn banyosunu bu gune birakmistim.onlari temizledim
Mercimek corbasi yaptim
Komsum kahveye cagirdi kizi okula bıraktıktan sonra kahvee gittim.
Eve geldim namaz kıldım.patates attim ocaga kaynasin.patates salatasi yapacam soyle ekşili.

Menümüz pizzaçocuklar çok seviyor
Eşim oğluşun ödevlerini yaptırıyor kafam rahat bugün

Harcama yapmam bu sözünü burayayazıyorum
Hahahha yok kızzzz illa ki harcanıyor para
Eşime kadınlar günü hediyesi olarak salona halı aldırdım 2000tl

Elektrikli süpürgemin motoru yandı yeni motora 450 tl dediler yenisini alacağız yine masraf çıktı
Ohhhh hayırlı olsun canım güle güle kullan
Hem iş hem ev hem çocuklar hem kahveee ohhhhhh missssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…