Bende bayılıyorumhamur islerine.en sevdigimsüt demişken bizde isteyelim eşime söyleyimde yogurdum az benimde yarın sabah kahvaltıya bazlama yapcam akşamda mayalarım hamuru ekmek arası sucuk yapasım var haftasonu kahvaltılarını çok seviyorum.
neden bırakamadınız biz çıkardık emlakçıyı aradan başta konuştum kendim bulursam kiracıyı sizden anahtarı alırım diye.Arkadaşım bakacak eve eğer tutmazsa bırakırım tekrar dedim.Sizde öyle yapabilirsiniz hayat zaten çok pahalı 2 ev gezdirip birsürü para alıyorlar altlarında son model araba bizde sabah 8 akşam 5 çalışalımTlfnum kafayi bozdu su sira .msjimi tamamlayamadan geliyor.
Ocaga döģme kattim pilav olacak.yanina salata yaparim
Evimizi satliga çikarmistik.arayan ćokta eve gidip daha bakan olmadi.biri cok istedi ama emlakciyi bırakamadik.
Hayirlisiyla evi satip kendimize bi ev alsaydik.
Yeni eve gecerken ćamasir mak.ve telefon icin para ayiracz.cunku bunlar bizulmak uzere.bide ocagım cok is yapiyor.tencerelerim mahfoldu.esim tasıninca ocaģida degistirelim dedi.nasip bakalim.bekliyoruz.Rabbim hayirlisini versin
Canim 1bucuk ay bizde dedi.1bucuk aydan sonra size gelene satabilirsiniz dedi.neden bırakamadınız biz çıkardık emlakçıyı aradan başta konuştum kendim bulursam kiracıyı sizden anahtarı alırım diye.Arkadaşım bakacak eve eğer tutmazsa bırakırım tekrar dedim.Sizde öyle yapabilirsiniz hayat zaten çok pahalı 2 ev gezdirip birsürü para alıyorlar altlarında son model araba bizde sabah 8 akşam 5 çalışalım
hayırlısı olsun canım inşallah çabuk satılırCanim 1bucuk ay bizde dedi.1bucuk aydan sonra size gelene satabilirsiniz dedi.
Bide emlakci esiminde arkadasi.
Insallah canim hayirlisiylahayırlısı olsun canım inşallah çabuk satılır
Hayırlısı olur inşallahhh yaaTlfnum kafayi bozdu su sira .msjimi tamamlayamadan geliyor.
Ocaga döģme kattim pilav olacak.yanina salata yaparim
Evimizi satliga çikarmistik.arayan ćokta eve gidip daha bakan olmadi.biri cok istedi ama emlakciyi bırakamadik.
Hayirlisiyla evi satip kendimize bi ev alsaydik.
Yeni eve gecerken ćamasir mak.ve telefon icin para ayiracz.cunku bunlar bizulmak uzere.bide ocagım cok is yapiyor.tencerelerim mahfoldu.esim tasıninca ocaģida degistirelim dedi.nasip bakalim.bekliyoruz.Rabbim hayirlisini versin
Sağol canım benim
CanimmmSağol canım benim
Kız benim büyük texas yiyor 60 tl kebap tan pahalı
Bende geçenlerde getirden söyledim kızzz ben doymuyorum yaaa artık hamburger menülerinde
Pazartesi diyete başlıyorum hherkesss aç kalsın artık yemek filan yok
Beraber baslayalimSağol canım benim
Kız benim büyük texas yiyor 60 tl kebap tan pahalı
Bende geçenlerde getirden söyledim kızzz ben doymuyorum yaaa artık hamburger menülerinde
Pazartesi diyete başlıyorum hherkesss aç kalsın artık yemek filan yok
Geldi iki gözümün çiçeğeeeeCanimmm
Bende başlıyorum yoksa gidişat iyi değil
Gözün aydın kızına kavuşuyorsun
Tamam pazartesi herkesi kampa sokuyorumBeraber baslayalim
Boyle giderse arabamizada binemicezBenzin ve motorine zam geldi
Motorine 84 kuruş, benzine 69 kuruş zam geldi. Böylece akaryakıt fiyatları art arda üç gün zamlanmış oldu. Son bir yılda motorine yüzde 198, benzine yüzde 158 oranında zam yapıldı.www.sozcu.com.tr
Tabiki yes ofkorsPazartesiden itibaren diyete başlıyoruz okayyyy miiiiiii
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsınTabiki yes ofkors
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?