🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun canım 20 lik diş çok zor diyorlar

Yeter ki dışarı çıkma para su gibi harcanıyor
Sanada geçmiş olsun
Günaydın canım özletme kendini bu kadar

Geçmiş olsun

İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuzzzz
Sağol canm.Valla ilan bakmaktan içimiz çıktı telefonu elime almak istemiyorum.Ufaklikta büyüyünce iyice zorlasmaya başladı evde hayat.Buyuge ders yaptırmıyor elimizde telefon görse gugguuulii ( Kukuli sevdalısı)diye ağlıyor hastayken mecbur izlettik alıştı telefon sakliyoruz evde Hareketlendi çok peşinden ayrilayamiyoruz dolayısıyle ugrayamaz oldum buralara.her boş vakkitte de ev ilanlarına bakınca firsat bulamadım acikcasi.Sen nasılsın kızlar iyilermi?eşin yurt dışından döndümü.

Bizim kasapta sucugu 90 yapmis.eskisi gibi kalitelide degil
Pazardan biraz once geldim
Patetesin kilosu 8
Havuc 6
Elma8 muz 15.sogan 5ti.
Millet fiyati sorup sorup almadan gittiler.dunyada da Gıda krizi yasanıyormus.sonu neye varacak bilmiyorum. Kıtlıgami gidecrz hic bilmiyorum.çocuklarimiza cok uzülüyorum

Aynen canım çocuklar hareketli olunca çok tehlikeli oluyor gerçi benim kız 3.5 yaşında hala yalnız bırakamam mutlaka birşeyler yapar

Aylar oldu kız geleeli şuanda yanımızda

İyi akşamlar canlar
Yemeğim vardı ama eşim yine dışardan söyledi mumbar yedik

Küçük kıza alışverişe çıktık lcw ya gittik 2 tayt,, 2 tişört,,, 2 elbise,,, 1 külotlu çorap,,, 1 babet 610 tl verdik nasıl pahalı ya

Büyük kıza yatak baktık bakalım yarın yine bakacaz beğenirsen alacaz

Dün eşim 15 litre şalgam aldı birazı eve birazını da giderken götürecek

Offf artık patates de yemeyecek valla kızz hazır doğranmış al daha hesaplıya geliyor hem de çıtır çıtır
Benim küçük normal patatesin kızartması u yemiyor

Benim oğlan size gelmemeli
Şalgam kolik
Aksam ben kizı okuldan almaya gitmistim.oglumda markete şalgam almaya gitmis .ama dayanamamis dus jeli almis.kokusuna dayanamadim anne diyor

Benim oğlan size gelmemeli
Şalgam kolik
Aksam ben kizı okuldan almaya gitmistim.oglumda markete şalgam almaya gitmis .ama dayanamamis dus jeli almis.kokusuna dayanamadim anne diyor
Ya@ kuzum benim bilmem mi onun şalgam sevdasını teyzesine çekmiş

Afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canımİnşallah gönlünüze göre bir ev çıkar karşınıza

Günaydın kızlar
Kahvaltımızı yaptık çamaşır katladım yerleştirdim
1 makina daha yıkandı serdim
Şimdi kahvemi içiyorum açtım mügeyi

Buzluktan kuşbaşı et çıkardım mantarlı biberli sote yapacağım yanına da mısırlı pirinç pilavı yeter bugünde evden olsun

Dün akşam köfte pilav salata vardı kimse pilav yemedi.Bugün tavuklu patates yapcam sabah patatesleri soydum doğradım gidince hemen koyarım pilav bugün yenir inşallah ben çok az yiyorum.Yanına közlenmiş biber patlıcan salatası çıkarırım çok şükür bugün tamam yarın içinde kuru fasulye pilav ertesi gün yumurtalı ıspanak cuma gününe bulurum bişeyler

Adanaya gidiyor uz cok şükür
Yarin saat 10da tapuda olcaz.esim aksamdan gidelim annengilde otururuz dedi.
Hazirlandik kizi okuldan alip direk gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…