• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun canım 20 lik diş çok zor diyorlar

Yeter ki dışarı çıkma para su gibi harcanıyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Sanada geçmiş olsun
Günaydın canım özletme kendini bu kadar ❤️❤️❤️

Geçmiş olsun 🤗🤗

İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuzzzz🤲🤲🤲
Sağol canm.Valla ilan bakmaktan içimiz çıktı telefonu elime almak istemiyorum.Ufaklikta büyüyünce iyice zorlasmaya başladı evde hayat.Buyuge ders yaptırmıyor elimizde telefon görse gugguuulii ( Kukuli sevdalısı)diye ağlıyor hastayken mecbur izlettik alıştı telefon sakliyoruz evde 😃Hareketlendi çok peşinden ayrilayamiyoruz dolayısıyle ugrayamaz oldum buralara.her boş vakkitte de ev ilanlarına bakınca firsat bulamadım acikcasi.Sen nasılsın kızlar iyilermi?eşin yurt dışından döndümü.

Geçen hafta kasap sucuğun kilosu 75 demişti eşim dün gittik 86 olmuş her şeye zam yapıyorlar ne yiyip ne içicez anlamıyorum tavuğun kilosuna 39.9 yazmışlar diğerlerini söylemiyorum bile kazandığımızı boğazımıza harcıyoruz.Çok zor artık geçinmek
Bizim kasapta sucugu 90 yapmis.eskisi gibi kalitelide degil
Pazardan biraz once geldim
Patetesin kilosu 8
Havuc 6
Elma8 muz 15.sogan 5ti.
Millet fiyati sorup sorup almadan gittiler.dunyada da Gıda krizi yasanıyormus.sonu neye varacak bilmiyorum. Kıtlıgami gidecrz hic bilmiyorum.çocuklarimiza cok uzülüyorum

Sanada geçmiş olsun

Sağol canm.Valla ilan bakmaktan içimiz çıktı telefonu elime almak istemiyorum.Ufaklikta büyüyünce iyice zorlasmaya başladı evde hayat.Buyuge ders yaptırmıyor elimizde telefon görse gugguuulii ( Kukuli sevdalısı)diye ağlıyor hastayken mecbur izlettik alıştı telefon sakliyoruz evde 😃Hareketlendi çok peşinden ayrilayamiyoruz dolayısıyle ugrayamaz oldum buralara.her boş vakkitte de ev ilanlarına bakınca firsat bulamadım acikcasi.Sen nasılsın kızlar iyilermi?eşin yurt dışından döndümü.
Aynen canım çocuklar hareketli olunca çok tehlikeli oluyor gerçi benim kız 3.5 yaşında hala yalnız bırakamam mutlaka birşeyler yapar🤪🤪

Aylar oldu kız geleeli şuanda yanımızda ❤️❤️

İyi akşamlar canlar❤️❤️
Yemeğim vardı ama eşim yine dışardan söyledi mumbar yedik 🙈🙈🙈

Küçük kıza alışverişe çıktık lcw ya gittik 2 tayt,, 2 tişört,,, 2 elbise,,, 1 külotlu çorap,,, 1 babet 610 tl verdik nasıl pahalı ya🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Büyük kıza yatak baktık bakalım yarın yine bakacaz beğenirsen alacaz

Dün eşim 15 litre şalgam aldı birazı eve birazını da giderken götürecek🥰🥰

Bizim kasapta sucugu 90 yapmis.eskisi gibi kalitelide degil
Pazardan biraz once geldim
Patetesin kilosu 8
Havuc 6
Elma8 muz 15.sogan 5ti.
Millet fiyati sorup sorup almadan gittiler.dunyada da Gıda krizi yasanıyormus.sonu neye varacak bilmiyorum. Kıtlıgami gidecrz hic bilmiyorum.çocuklarimiza cok uzülüyorum
Offf artık patates de yemeyecek valla kızz hazır doğranmış al daha hesaplıya geliyor hem de çıtır çıtır🤪🤪
Benim küçük normal patatesin kızartması u yemiyor🙈🙈

İyi akşamlar canlar❤️❤️

Küçük kıza alışverişe çıktık lcw ya gittik 2 tayt,, 2 tişört,,, 2 elbise,,, 1 külotlu çorap,,, 1 babet 610 tl verdik nasıl pahalı ya🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Benim oğlan size gelmemeli😅😅
Şalgam kolik😆😆
Aksam ben kizı okuldan almaya gitmistim.oglumda markete şalgam almaya gitmis .ama dayanamamis dus jeli almis.kokusuna dayanamadim anne diyor 😅😅

Benim oğlan size gelmemeli😅😅
Şalgam kolik😆😆
Aksam ben kizı okuldan almaya gitmistim.oglumda markete şalgam almaya gitmis .ama dayanamamis dus jeli almis.kokusuna dayanamadim anne diyor 😅😅
Ya@ kuzum benim bilmem mi onun şalgam sevdasını teyzesine çekmiş😆😆😆

İyi akşamlar canlar❤️❤️

Afiyet olsun canım

Herkese hafta başından kocamaannn günaydınlar 🤩
Kestane balı'nın diyarından selamlar 🥳nasılsınız herkes iyidir inşallah 🤲
Bende durumlar aynı hala ev aramaya devam ediyoruz daha doğrusu beklediğimiz bir proje var onun onaylanmasını bekliyoruz.Tabi teslimat 18 sonra olacak.Bu arada çocuklar için güzel bir siteye taşınmaya karar verdik kiraya gecicez.Sattigimiz kişi haziranda kendisi gelicek bu eve.Zaten şuan da kendi evinizde kiraciyiz ☺️
Ufaklik büyüyünce evde işler daha zorlaştı bir saniye göz ayıramaz olduk.buyugunde sürekli sinvalari kurslari programı yoğun.
Birde 3 hafta önce galiba hep birlikte covit olduk benim iş yerimin saglik müdürlüğünde hızlı test var aslında yapmayalım faranjit dedi iş yeri hekimimiz rapor verdi kotulersen PCR gidersin dedi.Ayni gün bakicimizin liseye giden oğlu da hastalnamis sonra çocuklar eşim bakıcı v.s derken hep birlikte hastaydık 😔böylece atlatmış olduk hep birlikte.
Bende durumlar böyle sizler nasılsınız.
Çok geçmiş olsun canım🌸İnşallah gönlünüze göre bir ev çıkar karşınıza

Günaydın kızlar❤️❤️
Kahvaltımızı yaptık çamaşır katladım yerleştirdim
1 makina daha yıkandı serdim
Şimdi kahvemi içiyorum açtım mügeyi🥰🥰

Buzluktan kuşbaşı et çıkardım mantarlı biberli sote yapacağım yanına da mısırlı pirinç pilavı yeter bugünde evden olsun🤦‍♀️🤦‍♀️

Dün akşam köfte pilav salata vardı kimse pilav yemedi.Bugün tavuklu patates yapcam sabah patatesleri soydum doğradım gidince hemen koyarım pilav bugün yenir inşallah ben çok az yiyorum.Yanına közlenmiş biber patlıcan salatası çıkarırım çok şükür bugün tamam yarın içinde kuru fasulye pilav ertesi gün yumurtalı ıspanak cuma gününe bulurum bişeyler

Adanaya gidiyor uz cok şükür
Yarin saat 10da tapuda olcaz.esim aksamdan gidelim annengilde otururuz dedi.
Hazirlandik kizi okuldan alip direk gidecez

Back
X