🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çok teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin olsun
1.menü ile misafirlerimi ağırladımgüzel geçti hoş sohbet
Yarında oğluşun geçen seneki anaokul öğretmenini davet ettim sarma dolmam, tatlım var yanına Karnıyarık, pilav, çorba yeter.

Selam kızlar yine koşturmacalı bir gün
Kızı bıraktım kreşe
Eve geldik çamaşır katladım yerleştirdim havlular attım yıkanıyor banyo wc yıkadım bulaşık makinasını yerleştirdim

Lahmacun içini hazırladı eşim
Akşama lahmacun,, etli Çiğköfte,,, soğan salatası,,, Marul salatası,,, havuç tarator içecek var yeter çok şükür

Selamlar
Sahur yapınca sabah zor kalkiyorum
Bugün çöl tozlari gitti sanirsam.insallah öyledir.2 balkonu yıkadım.ön balkonla bayagi ugrastım.ikisininde mermerlerini sildim. Salonun camlarini sildim. Oģlanin odasıda fransiz balkon mermerinin tozunu alayim derken canim cekti suyumda hazirdı oraninda camını sildim.
Oglanin odasi haric her yeri süpürdüm
Bi renkli bi beyaz yıkadım.her tarafi topladım.salonun perdeleri yıkanıyor oglum seriyor(cok mutluyum)
Aksama tavuk baharatladim hazir aksam firina sürecem.dunden domatesli bulgur pilavi var.salatada yaparim.yoğurtta var.

Selam kızlar 11 e geliyordu uyandığımızda kıza hemen kahvaltısını yaptırdım eşim götürdü Ohhhh böyle rahat oluyor yaaaa
Akşama da çıtır tavuk yapacağım bayağıdır yapmıyorum dünden çorba da var yanına patates soğan halkası filan da kızartırım

Bulaşık boşalttım çamaşır astım bidaha attım Makinaya daha da bir iş yapmam

Selam kızlar bilgisayar hala olmamış bende arkadaşın bilgisayarına geçtim yazılar vardı onları yazayım diye.Bu ara sürekli uykum geliyor masaya kafamı koyar koymaz uyuyorum bahar geldi Van’a

Hayırlı cumalar kızlar
Akşam sahurdan sonra ben iptal oruca ara verdim

Eşim bugün arkadaşlarıyla yapacak iftar bende dün ıspanaklı börek hazırlamıştım onu pişirdim yanına da bir çorba salata

Dün netten kendime spor ayakkabı ve çanta aldım

Kuzum bugün çok heyecanlı 23 Nisan için kırmızı elbise kırmızı tokalar takılar ayakkabı taktı gitti

Oy benim süslü kuzum ya.
Bu kime cekmis kiz.senin buyuk kizda benim kizda süsü hic sevmiyor.

Esim gece vardiyasina gectigi icin gece sahur yapmadik yiyip yattik.
Ondan sabah biraz erken kalkabildim.
Esim geldi yatti.kizimda yatiyordu.bende sıkıldım.balkonlari yıkadim.wcyi yikadim.
Banyonun klozetini lavobosunu yikadim.yataklari kapattim.
Mutfaga gectim elime bezi aldim ocak aspirator buzdolabi ustu masa dolaplarin alt kısmını hep sildim. Kizim yeni kalkti.bugun de hava cok sıcak

İyi akşamlar

Böreği yiyesim gelmedi valla hamburger söyledik kızlarla yedik

Çamaşır katladım
Çarşafları değiştirdim attım Makinaya yıkanıyor

Yarın ablam çağırdı yemeğe oraya gideceğiz

Eşimin kuzeninin bebeği olmuştu 500 tl vermiş hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…