Gazella gerçekten çok iyi bir marka canım ama değmez bence yaaa benim ütü masam eşya alırken hediye verilen dandiklerden bayağıda iş görüyorÜtü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masallarıBirsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim
aynı gerçekten küçükte hemen şikayete geliyor yine toplamamış çok pis demi ablam diye kendini övmeye başlıyor :))Ayyy benimde büyük çok dağınık üstünden çıkardığı gibi kalıyor yerde
Küçük de uyanınca anne bak ablam yine dağıtmış at onları çöpe at diyor
bende bimden almıştım bazen kaliteli güzel olanlar geliyor bak istersen benimde çamaşır kurutmalığım kırıldı kurutma makinasından çıkınca yine hava alsın diye seriyorumÜtü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masallarıBirsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim
Ahaahhaah çok tatlılar ama yaaynı gerçekten küçükte hemen şikayete geliyor yine toplamamış çok pis demi ablam diye kendini övmeye başlıyor :))
Offff o nasıl fanmış öyle yaaaaKizlar demek çocuklarimizin biri daginik biri temiz.bunada sükur ya hepsi daginik olsaydi
Moralim bozuk arabanin fani bozulmuş onada 13 bin istiyorlar .20bin isteyen bile var.napacaz bilmiyorum.
En dar zamani buldu bu araba.
Hic sorma yaOffff o nasıl fanmış öyle yaaaa
Bizde geçen gün arabaya pasta cila iç dış motor yıkama yaptırdık 1600 verdik
Hep dar zamanda çıkar böyle Bizimde hep öyle oluyorKizlar demek çocuklarimizin biri daginik biri temiz.bunada sükur ya hepsi daginik olsaydi
Moralim bozuk arabanin fani bozulmuş onada 13 bin istiyorlar .20bin isteyen bile var.napacaz bilmiyorum.
En dar zamani buldu bu araba.
Aynen canim öyleHep dar zamanda çıkar böyle Bizimde hep öyle oluyor
Rabbim yardımcın olur inşallahhHic sorma ya
Yeniev almisim varimi yoğumu dokmüsüm olacak is degil.ben evi nasil boyatacam onu düsünürken basa gelene bak.
Rabbim büyük .Ama çok fena oldu
Kötü olmuş hep en sıkışık zamanda gelir böyle şeyler . Allah beterinden korusun canm sağlık olsun hersey hallolurAynen canim öyle
Ev uçuyor kıskandırma beniİyi akşamlar kızlar yemeğimizi yedik eşim küçüğü yıkadı dedi biraz dışarda gezelim sende dinlen
Hemen bulaşıkları hallettim ortalığı topladım tekrardan fısfıs mopla evin üstünden geçtim
Şimdi kahve çikolata keyfi yapıyorum
Eşim şişleri ızgarayı filan yeniledi 300 tl civarı tutmuş
Aynen ya sağlık olsunda napalım. Insalah canımKötü olmuş hep en sıkışık zamanda gelir böyle şeyler . Allah beterinden korusun canm sağlık olsun hersey hallolur
Ev uçuyor kıskandırma beni
Karar çıkmısmiGunaydin kızlar
Tatil 9 gün olur diye bekliyordum olmadı napalim
9 gün olsaydi bir yerlere giderdik ama şimdi değmez bile git gel hemen .
Ben kayınvalideme gidecegımGunaydin kızlar
Benim kocam beni bayram tatilinde Kapadokya’ya götüryooGunaydin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?