🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamssssss mutlu pazarlarrr
Ayyy bugün çok uykum var şansımı deniyorum küçük kız uyursa bende uyuyacağım

Eşimin teyzesi çağırdı bugün yemeğe akşama oraya gideceğiz
Bizde dün dışarda İskender yedikBugun evdeyiz temizlik yaptık menüde tavuk suyu çorba bezelye yoğurtlu semizotu.

Güle güle kullan cnm cok yakışmış hepsi
Benimde oyum 1 . Menüden yana
Selam kızlar tatil çabuk bitti ama iyi oldu dinlendim evle ilgilendim . Bugünde bir temizlik yaptım hafta içi idare eder beni .
Kmsl Hnd ufaklik nasıl oldu cnm öksürük devam mi ?

Evet ya bende elimde tutmam ama yine de fazlalık oluyor
Selam şekerler ara ara ceee diyorum zaman yetmiyor ramazanın mağrurluğu var
Kmsl Hnd geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk
Teşekkür ederim canım gündüz iyi de gece tutuyor öksürük
Oyum 1. Den. Yana
Bizde dün dışarda İskender yedikBugun evdeyiz temizlik yaptık menüde tavuk suyu çorba bezelye yoğurtlu semizotu.
Ohhh afiyet olsun canım
Hayırlı olsun Zeynommmm sarı sarıgüle güle kullan
Sağol canım gündüz birşey yok ama geceleri tutuyor
Kuzenim devlet hastanesinde doktor arkadaşını ayarladı Haftaiçi bir de oraya götüreceğim ona göre bakacağız artık

Slm kızlar
Sabah oglum balkondaki ipten ceketini alacakti anne balkona bak dedi.kıpkirmızi toz yagmis .çöl tozu. Felaketti ya balkonlari yıkadim sanki kirmizi boya dökülmus gibiydi.Alerjim artti.dunde basim agrıdı biraz göğsüm sıkıstı demek çöl tozundanmis
Ev süpurup silindi
Temizlik kovama şampuanlı su yaptim tozlari aldim aynalari sıldim.
2 balkon yıkandi.
Wc yikandi.buyük banyonun lavobosu klozeti yıkandı.her taraf toplandi mis gibi oldu valla.nefesim açıldı resmen ev piril piril oldu.
Kızı okula biraktım geldim.ocaga tavuk attim.bugünkü menüm
Yüzük çorbasi
Tavuklu döğme pilavı.yoğurt.
Aksama dogru pazara gidecem.kizi okula birakirken fiyatlara baktim.fiyatlar gecen haftaya gore yine artmis.bi cilek ucuzdu 12tlye düsmüs.cocuklar okulda simdi dinlenme vakti.kadir ezildiyi izlicem bu hafta adanadaymis

Zeynolin44 güzel günlerde kullan canım çok şık
Bugün işe geldim sabahtan biraz işler vardı onları yaptım.Dün akşam çay faslından sonra mantı yaptık eşimle cumartesi arkadaşları iftara alcam ona hazırlık hergün birer çeşit yapıp koyarım birazda yaprak sararım dedim.Salata çeşitleri bolca yaparım.İzmir köfte yapayım diyorum ana yemek yanına pirinç pilavı

Bugün menüm kuru fasulye pilav cacık çorba ne yaparım bilmiyorum canım ayran aşı istiyor ama buğday ıslatmayı unuttum sabah yetiştirebilirsem düdüklüde haşlarım

Selam kızlar kızı kreşe ben bıraktım eşim aldı

Yemek olarak eşim incik yaptı
Bende yanına pilav salata ayran yapacağım
Şekerpare ve yaşpasta var

Kayınvalidemi çağırdık yalnız yapma iftarı diye o gelecek
Canım da Çiğköfte istiyor biraz yaptırırım ona güzel yapıyor

Yarın mantı yapcam akşam küçük iki beze açtım kızlarda yardım etti hemen bitti çorba yaparım mantı salata yarında iftarımızı öyle yaparız diğer güne tavuk yaparım

Selam kızlar netfilks e sardım bırakamıyorum önereceğiniz var mı güzel dizi

Kızı eşim bıraktı aldı
Bende pazara gittim menü bugün benden

Balık,,, sebzeli kremalı spagetti,, roka salatası,,, içecek,,, çilekli yaş pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…