Bende kısin pijama üstü almistim crop.altina atlet giydigim halde sabah karnim agriyorNe diolardı ya.. Cropmudur nedir...
Göbeği açık..
Tmm bende açığım açıkta giyinirim lakin hepsimi öyle olur yahu
Ben göbeğimi göstermek istemiyorum arkadaş.. Bana görede bişi yapın
Enişte haklıBende kısin pijama üstü almistim crop.altina atlet giydigim halde sabah karnim agriyor
Burda kışın bile kizlar göbek hep acik.esim diyor bunlar üsütmüyormu
Ay kizEnişte haklı
Ben kaban içinde titrioken bakıorm gençler cıbıldak
En son yolda birini durdurdum cnm üşümüyormsn cidden merak ettm dedm (ocak ayı)
Abla senin için geçmiş, ne üşümesi dedi
Cvp veremedm
Gözünaydın canımGünaydın
Eşim antepten geldi.. Orda görev yapıyor 2 haftada bir geliyor, malum akaryakıt fşyatları ortada
Neyse işte hazır gelmişken alışverişe cıkaym kendime hediye aldıraym
Nie hediye alıyoruz derse içimden geldi kendime hediye aldırmak diyecem
Ayyy hadi inşallahhh canım benim Rabbim gönlündekini nasip eder inşallahhhBiz arabamizi satip biraz daha uyguna araba almak istiyirduk.parcalari cok pahaliydi.su ortamda arabaya para dökmek istemiyorum.ilana katali bayagi olmuştu hic kimse aramadi.bende üzülüyordum tertemiz araba niye kimse aramaz.
Dun aklima geldi ben bisey unuttum.neyi?tabiki dua etmeyi.dua ettim bol bol aksam gece yatarken sureler okudum.sabah namazinda secdede dua ettim.ertesi gun 2kisi aradi .hafta lardir aranmayan arba dun 2kisi aradi hatta adam geldi arabaya bakti.begenmis.
Benim neye ihtiyacim varsa eşimden bile once Allahtan istiyorum cok sükur Rabbim dualarimi hic geri cevirmiyor şukurler olsun yuce Rabbimize
Allah gönlünüze göre versin inşallah cnmBiz arabamizi satip biraz daha uyguna araba almak istiyirduk.parcalari cok pahaliydi.su ortamda arabaya para dökmek istemiyorum.ilana katali bayagi olmuştu hic kimse aramadi.bende üzülüyordum tertemiz araba niye kimse aramaz.
Dun aklima geldi ben bisey unuttum.neyi?tabiki dua etmeyi.dua ettim bol bol aksam gece yatarken sureler okudum.sabah namazinda secdede dua ettim.ertesi gun 2kisi aradi .hafta lardir aranmayan arba dun 2kisi aradi hatta adam geldi arabaya bakti.begenmis.
Benim neye ihtiyacim varsa eşimden bile once Allahtan istiyorum cok sükur Rabbim dualarimi hic geri cevirmiyor şukurler olsun yuce Rabbimize
Amin canim insallah aminAyyy hadi inşallahhh canım benim Rabbim gönlündekini nasip eder inşallahhh
Yaaa en heyecanlı yerde miSlm kizlar
Cocuklarla avmye gittik.gezdik dolastik.kizi arkadaş lariyla sinema salonuna biraktım ben oğlumla korkufilmine gittik
Filmin en heyecanli yerinde cikmak zorunda kaldim kızin filmi bitti.oğluma dedim sen devam et ben kızi alacamsonra gerisini bana anlatirsin.
Sonra biseler yedik eve geldik esimde gelmis bahcede kamelyada oturuyordu.sagolsunn asla anahtar tasimaz.eve geldik dinlendik kahve ictik yemek yedik simdi gönüldagıni bekliyoruz
Ucuza ne kaldı ki artıkÇıtçıtlı bebek badilerinin indirimli halinin 18 tlolması şokunu yaşıyorum
Çekmişte karanlik çıkmısYaaa en heyecanlı yerde mi
Videoya çekseydi oğlan keşke
Aman diyim sen alma.rahat bırakmaz kedicigiSelam kızkar annemden çıktık kayınvalideme ggeldik
Minnoş kediyi hiç durdurmadı sürekli mıncıklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?