🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın canım
Boşver ya hava serin olsun yazın nasıl olsa yanacağız

Adım atmak nefes almak artık parayla

Aylik market alisverisimizi yaptık. 1000tl gitti.5kilo torku seker 100tlydi.hersey şaka gibi.yarin temizlik ve pazar var.gerci hergun temizlik var
Yarin yürüyüş te yapacam.elimden geldigince hergun yüricem
Bereketli olsun aylık alışveriş yaparız ama yine markete gideriz dimi

Günaydın kızlar cumartesi küçük kızın yıl sonu gösterisi vardı büyüğün cimnastik dersi akşam dışardan söyledik baya tuttu sanırım.Pazarda kızları yüzmeye götürdüm onun ödemesini yaptım bugün sabahtan kartlar krediler derken ödeme yapıyorum.

Bizdede durum aynı yine paralar suyunu cekti

maaş geliyor sonra hop gidiyor

Slm kızlar
Sabah kahvemi ictim .basladim islere.ev süpurup silindi.tozlar alindi.2balkon yikandı.kiza ders calistirdim.okula biraktim ordan pazara gectim.maydonoz yesil sogan erik elma patates yesilfasulye domates salatalik aldım.taze yesilliklerle kısır yapicam.eve geldim dinlendim.@kmsl hnd le telefonda sohpet ettiksonra komsum kahveye cagirdı ictim geldim.yesillikleri dogramistim.bulguru isladim.oglan durmuyor yemek diye yarim ekmek salamli sandivic yedi.ama yemek olmazsa asla doymaz benim oglan

kuru fasulye benim menü gidince pişiririm kız kursa kalacak 8 e doğru gelir oda gelince yer eşim maça gidecekmiş bende dün astıgım çamaşırlar kurumuştur onları katlarım. Kantine giderim bişeyler alırım.

ne zamandır canım kısır istiyor benimde çok seviyorum yarın yapabilirim çayla yeriz

Ayyy çok yoruldum
Kızı kreşe bıraktım geldim işlere giriştim
Yatak odasının bazayı boşalttım tümden sildim bütün dolabı boşalttım sildim kışlıklarını kaldırdım yazlıkları çıkardım çarşaf yastık değiştirdim camları kapıyı sildim perdeler yıkandı taktım

Kızların odasının camını kapısı sildim düzenlenecek yerleri düzenledim

Ayyy ama yaş geçiyor yoruldum vallahi

Çıtır tavuk yaptım yedik duşumu aldım kızı uyuttum canım kahve istiyor ama uykum kaçar diye içmedim erik yiyemem bari

En guzeli erik ya.ne var mevsimi hemen gecmese

Günaydin kizlar
Sabah oglana kasarli tost yaptim beslenmesine 2 tane.onu gönderdim.
Sabah kahvemden sonra kucuk banyoyu yikadim.wcyi ve lavoboyu yikadim.
Buyuk banyonun lavobosunu yikadim.
Mutfak dolaplarinin dısını sildim. Kahvalti yaptık kizimla .simdi cay keyfindeyim.
Aksama hamburger yapacam.ekmeginide kendim yapcam .saat 11i gece kizi saglikocagina göturcem kontrolu vardi.sonra kizi okula birakirim biraz yürürüm eve donerim.sabah hava yağmurluydu. Simdi actı.ay hep boyle serin olsa ne var.ama cehennem sicaklari coook yakin

Günaydın kızlar işyerini su basmış interneti açmıyorlar zarar görmüş olabilir sanırım.Bugün gün var arkadaşlarla yicem öğlen sabah biraz krep kalmıştı kızlardan onu yedim 3 tane hurma yedim.Akşam yemek menüsü bulmam lazım kabak almıştım mücver mi yapsam normal yemeğini mi eşim mücver sever kızlarda bende yemeğini severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…