Günaydın canımgünaydın herkese...
2 gün boyunca kış geri geldi sandım ya.. Hatayda coktan yanıyor olmamız lazımdı...
haftasonu 4 kişi durum yiyelim dedik 120 tl tuttu şoklardayım... bundan 3-4 ay önce 4 kişi o durumu60 tl yiyorduk...
kızımda grip oldubu kızı hiç bir talihsizlik bırakmıyor... gözüde iyileşmedi.. ayağıda yanık.. isyan bayrağını cıkarıp kendini atasım var
sizler nasılsınız
Bereketli olsun aylık alışveriş yaparız ama yine markete gideriz dimiAylik market alisverisimizi yaptık. 1000tl gitti.5kilo torku seker 100tlydi.hersey şaka gibi.yarin temizlik ve pazar var.gerci hergun temizlik var
Yarin yürüyüş te yapacam.elimden geldigince hergun yüricem
Bizdede durum aynı yine paralar suyunu cektiGünaydın kızlar cumartesi küçük kızın yıl sonu gösterisi vardı büyüğün cimnastik dersi akşam dışardan söyledik baya tuttu sanırım.Pazarda kızları yüzmeye götürdüm onun ödemesini yaptım bugün sabahtan kartlar krediler derken ödeme yapıyorum.
maaş geliyor sonra hop gidiyorGünaydın kızlar cumartesi küçük kızın yıl sonu gösterisi vardı büyüğün cimnastik dersi akşam dışardan söyledik baya tuttu sanırım.Pazarda kızları yüzmeye götürdüm onun ödemesini yaptım bugün sabahtan kartlar krediler derken ödeme yapıyorum.
aynen öyle oldu param bitti çocuğa harçlık ayırmadım daha kartı çok kullanmayım diyorum ama ihtiyaç bitmiyor eve giderken alırım manavdan eksik olanlarımaaş geliyor sonra hop gidiyor
Ooo gitmezmiyizBereketli olsun aylık alışveriş yaparız ama yine markete gideriz dimi
ne zamandır canım kısır istiyor benimde çok seviyorum yarın yapabilirim çayla yerizSlm kızlar
Sabah kahvemi ictim .basladim islere.ev süpurup silindi.tozlar alindi.2balkon yikandı.kiza ders calistirdim.okula biraktim ordan pazara gectim.maydonoz yesil sogan erik elma patates yesilfasulye domates salatalik aldım.taze yesilliklerle kısır yapicam.eve geldim dinlendim.@kmsl hnd le telefonda sohpet ettiksonra komsum kahveye cagirdı ictim geldim.yesillikleri dogramistim.bulguru isladim.oglan durmuyor yemek diye yarim ekmek salamli sandivic yedi.ama yemek olmazsa asla doymaz benim oglan
Ay yap valla ben kisiri et tavuktan daha cok seviyorumne zamandır canım kısır istiyor benimde çok seviyorum yarın yapabilirim çayla yeriz
Bize ykmuAy yap valla ben kisiri et tavuktan daha cok seviyorum
Güle güle kullan canım şoku atlatıncaaz önce makyaj malzemem bitmişti almaya gittim
öyle cok lüks markalarda almadım
5 parça 310 tl ödedm inanamadım
En guzeli erik ya.ne var mevsimi hemen gecmeseAyyy çok yoruldum
Kızı kreşe bıraktım geldim işlere giriştim
Yatak odasının bazayı boşalttım tümden sildim bütün dolabı boşalttım sildim kışlıklarını kaldırdım yazlıkları çıkardım çarşaf yastık değiştirdim camları kapıyı sildim perdeler yıkandı taktım
Kızların odasının camını kapısı sildim düzenlenecek yerleri düzenledim
Ayyy ama yaş geçiyor yoruldum vallahi
Çıtır tavuk yaptım yedik duşumu aldım kızı uyuttum canım kahve istiyor ama uykum kaçar diye içmedim erik yiyemem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?