Allah ferahlık versin penguuuuuuuuuGünaydın kızlar hayırlı cumalar bu aralar içim daralıyor nedendir bilmiyorum Rabbim ferahlık versin.
Dün akşam yağmur yağdı işten çıkınca yürüyerek gittim eve üşümüşüm gelince hemen yattım biraz uyudum sonra kalktım.Kızlarım gelip gelip öptüler anne hasta mısın diyeHavalar biraz ısınsa çok iyi olacak
fark çok fazlaymış bizimki 30-100 arası o yüzden zam yapıyorlar diye düşündüm hep bugün gelir bizimde elektriknormalde en yüksek gelen faturam (evde kalmıyurm cok diye) 200 tl
720 gelmiş
yani bide şu zamlar ocağımıza incir ağacı dikecekfark çok fazlaymış bizimki 30-100 arası o yüzden zam yapıyorlar diye düşündüm hep bugün gelir bizimde elektrik
Bıktım artık hesap yapmaktan inan bugün aldım aldım diyorum yarına zamlanıyor indirim takip ediyorum. Önümüz kurban memlekete gidilecek biraz kenara para ayırmamız lazım yoksa zorlanırız.yani bide şu zamlar ocağımıza incir ağacı dikecek
eşimde bende çalışıyoruz... ama dönüp bakıyorum bişey kalmıyor... desenki geziorum gzmiorum desenki alıorum almıorum vallahide... bebek bezi maması osu busu bakıorum bişi kalmamşBıktım artık hesap yapmaktan inan bugün aldım aldım diyorum yarına zamlanıyor indirim takip ediyorum. Önümüz kurban memlekete gidilecek biraz kenara para ayırmamız lazım yoksa zorlanırız.
amin inşallah bende çok severim yürümeyi ama çocuklar fırsat vermiyor. Dün çok iyi geldi yürümekAllah ferahlık versin penguuuuuuuuu
seviyormusun bilmiyorum ama ben öyle olduğum zamanlarda kendimi zorlar zorlar zorlar kalkar makyaj yaparım
sonra dışarı cıkar kulaklıkla yürürüm iyi geliyor
Amineşimde bende çalışıyoruz... ama dönüp bakıyorum bişey kalmıyor... desenki geziorum gzmiorum desenki alıorum almıorum vallahide... bebek bezi maması osu busu bakıorum bişi kalmamş
Allah kirada olupta tek maaş olanların yardımcısı olsun
Sizin baba benm babada olsnmıSelam kızlar Ayyy bugün pertim çıktı
Kızı kreşe bıraktım annemle çıktık robot süpürge bakmaya bayağı bir gezdik filan derken arçelik de karar kıldık kampanyadaydı 3750 tl ye aldık babam büyük ablama da aldı süpriz
Benim de babama bir miktar borcum vardı babam da onu sildi
Eve geldik dışardan söyledik yedik kahve içtik kızı almaya gittim biraz da onu eğlendireyim dedim
Hamburger yedirdim oyun yerine götürdüm top havuzuna oyuncaklara filan bindi
Büyük kız kayınvalideme gitti orda kalacak kedi var ya eve gelmek istemiyor
Allah başımızdan eksik etmesin
Canım babacığım hepimizin gönlünü yapmaya çalışıyor
Yaa cnm aslında daha iyi olabilirdi ama yerde sürinünde doğal olarak sıyırdı
Ben bazen büyük kızıma söylerim senin baban benim babam olsun diye kocişimden içinSizin baba benm babada olsnmı
Babam duysa bana senin neyn eksik ne istednde almadm der
Ama insanoğlu aç gözlü hahahaha
Uzun penye giydir canım daha iyi İyileşirYaa cnm aslında daha iyi olabilirdi ama yerde sürinünde doğal olarak sıyırdı
Bide ne yağ ne krem bırakmıor siliniyor
Kapattığımdada kapattığım şeyleri cıkarıyor koparıyor of..
Ohh güle güle giy cnmKendime de 1 gömlek aldım
Öyle giydiriorm zatende rahat durmuyor tam bir terörUzun penye giydir canım daha iyi İyileşir
Ya vallahi artık alacak birşey bulamıyorum bedenleri o kadar küçültmüşler ki inan ki bir lokma tişörtler var ya pantolonları söylemiyorum bileOhh güle güle giy cnm
Bende yarn bi avm yapcamda korkuorm
Öyle giydiriorm zatende rahat durmuyor tam bir terör
Ne diolardı ya.. Cropmudur nedir...Ya vallahi artık alacak birşey bulamıyorum bedenleri o kadar küçültmüşler ki inan ki bir lokma tişörtler var ya pantolonları söylemiyorum bile
Eee haliyle kilo da aldım biraz pazartesi fulll başlamalıyım deniz mevsimi geldi
Daha iyi zamanları hele bir yürüsün fıstık o zaman gör terör neymiş
Eski göbeğim olsaydı açar bakardım ama geç kaldımNe diolardı ya.. Cropmudur nedir...
Göbeği açık..
Tmm bende açığım açıkta giyinirim lakin hepsimi öyle olur yahu
Ben göbeğimi göstermek istemiyorum arkadaş.. Bana görede bişi yapın
Kurban olurum canim babamaSelam kızlar Ayyy bugün pertim çıktı
Kızı kreşe bıraktım annemle çıktık robot süpürge bakmaya bayağı bir gezdik filan derken arçelik de karar kıldık kampanyadaydı 3750 tl ye aldık babam büyük ablama da aldı süpriz
Benim de babama bir miktar borcum vardı babam da onu sildi
Eve geldik dışardan söyledik yedik kahve içtik kızı almaya gittim biraz da onu eğlendireyim dedim
Hamburger yedirdim oyun yerine götürdüm top havuzuna oyuncaklara filan bindi
Büyük kız kayınvalideme gitti orda kalacak kedi var ya eve gelmek istemiyor
Allah başımızdan eksik etmesin
Canım babacığım hepimizin gönlünü yapmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?