Ahhh canım yaaa zor olur tabiki acaba oyun mu yapıyor yemek mi istemiyorGünaydon...
Akıl hastanesine yatmama ramak kalmadı...
Kızım 10 aylok ama son 1 haftadır ağzına ne koysak püskürtüyorrrrrr
Ayy aç ama mama verince yiyorAhhh canım yaaa zor olur tabiki acaba oyun mu yapıyor yemek mi istemiyor
Başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsun inşallahMerhaba kızlar
Amcam vefat etti gidip geldik . Koydeydik hep mekanı cennet hayat dolu cok neşeliydi .
1,5 yıldır kanser tedavisi görüyordu son zamanları cok zordu . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
başınız saolsunMerhaba kızlar
Amcam vefat etti gidip geldik . Koydeydik hep mekanı cennet hayat dolu cok neşeliydi .
1,5 yıldır kanser tedavisi görüyordu son zamanları cok zordu . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Saçların uzun canım yine iyi istemişler ben bizim burda dandik bir kuaföre sordum 400 istedi o da saçlarım kısagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün kendime maskemi yaptım
bakımımı yaptım bir rahatladım sormayın gitsin özlemişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
keratin yaptırmam lazım fiyatlar ne bu böyle ya...
saçım omzumun az aşağısında 500 tl istiyorlar
Aynen canım alınan kalıyor bugün almazsan yarına fiyat çok artıyorGünaydın kızlar haftasonu sınavlarım vardı kızların yüzme kursu derken evi robot süpürdü ama rüzgar çok fazla yine akşama toz olur her yer dik süpürge bakıyorum elimin altında olsun mutfağa masa sandalye almam lazım ikeada baktıgım 6 bin olmuş eşim almayalım seneye gitcez o zaman alırız diyor ben almak istiyorum alınan kalıyor birkaç önce baktığımda fiyat daha uygundu
Offff çocuklar hasta olmasın yaaaMerhaba arkadaşlar
Herkese cok teşekkür ediyorum Allah hepinize uzun onur versin .
Dun gece yine bi toz fırtınası geldi . Heryer mahvoldu .
Nöbetçiydim bugün cok yoruldum . Çocuklarda ishal salgını var bir sürü devamsız ogrencim var
Keyfini. Çıkar kiz.İyi akşamlar kızlar
Ablamlar gitti giderken annem babamda gitti bikaç gün kalacaklar bende anneannemin yanında kaldım
Üfff şimdiden ev çok sessizleşti
Allah şifa versin hemen atlatır insGünaydın kızkar
Sabah sabah küçük kızımın hastalığına uyandık kusma ve ishal hemen doktora götürdüm salgın var dedi ilaç yazdı inşallah düzelir
Eğer artarsa hastaneye götür serum takarlar dedi
Oy kuzum ya arkamizdan cok agladi oGünaydın kızkar
Sabah sabah küçük kızımın hastalığına uyandık kusma ve ishal hemen doktora götürdüm salgın var dedi ilaç yazdı inşallah düzelir
Eğer artarsa hastaneye götür serum takarlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?