Canım benim büyük kızda erken ergenlik belirtileri var doktor tavuk yedirme sakın dedi durmadan tavuk dürüm istiyor inadına çok korkuyorum erken girmez inşallah abur cubur delisi bu ay sonuna doğru kan verilecek ultrasona girecek tekrar inşallah gerilemiştir değerleriAyyy vallahi ne güzel yumurta parası vermeyiz
Dün dolmayı 2 saatte surat ekşite ekşite yediler
Bugün tavuğu yerken çıt yoktu
Allah yardımcıları olsun onlarında çok zor seninde durum çok zor hem kredi hem kiraKiracimiz uyguna ev bulamiyorum diyoruyguna ev kalmadi zaten.bi cıksaydi duzenimizi kursaydik.netten ev ilanlari bile bulduk gönderdik nolcak bilmiyom.
Kizlar bizim burda 3 bine falan oturulmayacak harabe evler var.adamda param az diyormus.e oturduklari evde cok guzel.Allah yardimcilari olsun.herkesin hayati tepetaklak oldu.
Üffff sevince zor oluyor gerçekten ya birde yasaklanınca daha tatlı geliyorCanım benim büyük kızda erken ergenlik belirtileri var doktor tavuk yedirme sakın dedi durmadan tavuk dürüm istiyor inadına çok korkuyorum erken girmez inşallah abur cubur delisi bu ay sonuna doğru kan verilecek ultrasona girecek tekrar inşallah gerilemiştir değerleri
Ayyyy bi çıksalardı rahatlardınız yaaa hayırlısıylaKiracimiz uyguna ev bulamiyorum diyoruyguna ev kalmadi zaten.bi cıksaydi duzenimizi kursaydik.netten ev ilanlari bile bulduk gönderdik nolcak bilmiyom.
Kizlar bizim burda 3 bine falan oturulmayacak harabe evler var.adamda param az diyormus.e oturduklari evde cok guzel.Allah yardimcilari olsun.herkesin hayati tepetaklak oldu.
Aynen canim hem kredi oduyorum hem kira.Allah yardımcıları olsun onlarında çok zor seninde durum çok zor hem kredi hem kira
Ay sorma.cocuklar hic lafini etmiyorlardi.artik onlarda istiyorlar.Ayyyy bi çıksalardı rahatlardınız yaaa hayırlısıyla
Selaaammmmm
Bugn eşim geliyor
Aperaritif şeyler yiyecez
Yarn babalar günü barbekü yakarm..
Et sioarişi verdm 1 kilo kıyma 1 kilo kuş başı
310 tl tuttu
İnanamıorm
Afiyet olsun kızlarAy cok sicak
2 is yapip sürekli banyoya giriyorum.
Rutin isler yapildı
Manti yapicam bugün ne zamandir canim istiyordu. (Hazir)aksamada ortalik serinleyince açma yapmak istiyorum buzluga
Sıcak die asla yakınmıacamSelamssss bugün daha da çok yanıyor
Annem tavuk şiş yapıyor yanına salata yaptım cola filan bugünde biter
Eve geçecez sonra
Oh afiyet olsunSelamssss bugün daha da çok yanıyor
Annem tavuk şiş yapıyor yanına salata yaptım cola filan bugünde biter
Eve geçecez sonra
Bende yazi sevmiuom canim ya.burdaki nem insani öldürüyor.yeterki iki hareket etme buhar çikiyor vücuttanSıcak die asla yakınmıacam
Kışı hiç sevmiorm
Kızzzz nasıl yakınmayacaksın hatayda çok sıcak oluyor mümkün değilSıcak die asla yakınmıacam
Kışı hiç sevmiorm
Bende yazi sevmiuom canim ya.burdaki nem insani öldürüyor.yeterki iki hareket etme buhar çikiyor vücuttan
Kızzzz nasıl yakınmayacaksın hatayda çok sıcak oluyor mümkün değil
Aynısı sen anneler gününde söyle seneyeGünaydın kızlar
Eşime diyorum babalar günün kutlu olsun seni ben baba yaptım bana ne hediye alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?