🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar dün işler çok yoğundu bugünde kızları işyerine götürdüm sağolsun arkadaşlarım ilgilendiklerde zaman geçti yoksa ufaklık çok fena durmuyor yerinde erken çıktık işten biraz çarşıda gezdik anahtarlım aldı ufaklık BİM’den kahvaltılıklar için cam kilitli kaplardan aldım 3 tane sakız falan derken gitti 130 TL hepsini karttan aldım.Dondurma yedik gelince

Slm kizlar
Esim geldi ama direk ablasina gecti.yarin buraya gelip bizi alip evimize gidecez insallah.
Kmsl Hnd burda .cocuklar iyi kudurdularannem patlican dolma yaptı.kardesimde çocuklara tavukdöner yapti.
Annem çiğköfte yapacakti istemedik.karnimiz toktu.
Birazdan c ekirdek keyfi yapariz.

Kiracinin hic cikacagi yok.nolcak bilmiyiorum.3aydir oturuyor.e bi zahmet ev bul yani.telefonada cvp vermez oldu.
Öfff ev aldim yine kurtulamadim.1sene onceki parayi veriyor. Oh ne guzel.ben okadar krediyi onun icinmi cektim ya

Aslnda ne kdar basit şeyler ama ne kdar tutuyor

Kiracinin hic cikacagi yok.nolcak bilmiyiorum.3aydir oturuyor.e bi zahmet ev bul yani.telefonada cvp vermez oldu.
Öfff ev aldim yine kurtulamadim.1sene onceki parayi veriyor. Oh ne guzel.ben okadar krediyi onun icinmi cektim ya
Cnm yüz yüzemi konuşsanz?

Selam kızlar
Haftasonları geç bakabiliorm..
Grip oldum.. Kızımdan bulaştı sanırım
Bu halimle hem temzlik yaptm hemde grip olduğumy söylediğim halde misafir ağırladm.. Bazen insanları anlamak zor gerçekren..
Eskiden kilosunu 40 tl aldğm ekler şimfi 12 tanesi 35 tl olmş..
Bence bizim ölmemizi bekliyorlar ekonomiyi düzeltmek için

Geçmiş olsun canım
Selam kızlar
Çok şükür ehliyetimi kazandım
Gözünaydın zeynommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…