ah gençlerValla içim gitti ama marka diye verdi büyük kız o parayı
Birde foto atsam var ya düz siyah tayt
bende msafir felan gelince yada tatlyıdı kekti yapınca lazm oluoGünaydın canım
Bizde şeker çok kullanılmıyor en son 4 ay önce almıştım 5 kilo hala var daha
Sağol canım teşekkürler amin
Sagol canim benim❤
Aslnda ne kdar basit şeyler ama ne kdar tutuyorİyi akşamlar kızlar dün işler çok yoğundu bugünde kızları işyerine götürdüm sağolsun arkadaşlarım ilgilendiklerde zaman geçti yoksa ufaklık çok fena durmuyor yerinde erken çıktık işten biraz çarşıda gezdik anahtarlım aldı ufaklık BİM’den kahvaltılıklar için cam kilitli kaplardan aldım 3 tane sakız falan derken gitti 130 TL hepsini karttan aldım.Dondurma yedik gelince
Cnm yüz yüzemi konuşsanz?Kiracinin hic cikacagi yok.nolcak bilmiyiorum.3aydir oturuyor.e bi zahmet ev bul yani.telefonada cvp vermez oldu.
Öfff ev aldim yine kurtulamadim.1sene onceki parayi veriyor. Oh ne guzel.ben okadar krediyi onun icinmi cektim ya
Canim karı koca ayrı.adam kiralarini yolluyor ama temmuzun ilk haftasi ben eve gidip konusacam.kadinda rus.@kmsl hndye diyorum gitmeden bi kac cumle rusca ogreneyimAslnda ne kdar basit şeyler ama ne kdar tutuyor
Cnm yüz yüzemi konuşsanz?
Canim bi cildiye doktoruna gidebilirsin. Onlar losyon krem ne uygunsa verebilirler.hani biz ne desek bos.Kızlar size birşey sorucam. Stresten dökülen saçlar geri gelir mi
Canımsın bugün 15. 00 de sınavım var yoğun geçti günler hayırlısıyla alırım inşallah çok özledim sohbetiniziİyiyiz zeynom çok şükür hadi sende sınavı ver de dön artık
Teşekkür ederim canımCanim bi cildiye doktoruna gidebilirsin. Onlar losyon krem ne uygunsa verebilirler.hani biz ne desek bos.
Umarım çabuk çıkarlar sende evine geçersinCanim karı koca ayrı.adam kiralarini yolluyor ama temmuzun ilk haftasi ben eve gidip konusacam.kadinda rus.@kmsl hndye diyorum gitmeden bi kac cumle rusca ogreneyimgüle güle ölüyoruz.
Insallha canim yaUmarım çabuk çıkarlar sende evine geçersin
Hayirli olsun canim.Selam kızlar
Çok şükür ehliyetimi kazandım
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Haftasonları geç bakabiliorm..
Grip oldum.. Kızımdan bulaştı sanırım
Bu halimle hem temzlik yaptm hemde grip olduğumy söylediğim halde misafir ağırladm.. Bazen insanları anlamak zor gerçekren..
Eskiden kilosunu 40 tl aldğm ekler şimfi 12 tanesi 35 tl olmş..
Bence bizim ölmemizi bekliyorlar ekonomiyi düzeltmek için
Gözünaydın zeynommmmSelam kızlar
Çok şükür ehliyetimi kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?