🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar eşimin arkadaşının çocuğunun doğumgünü vardı 1 yaş kafede kutladılar gittik kızlarla Ayyyy benim kızzzz maskot oldu Allah ım o nasıl oynama anlatamam

Aşağı indik kızlar makarna yedi bende çıtır tavuk ve patates o kadar ısrarıma rağmen eşimin arkadaşıydı para almadı

Çocuğa kıyafet ve ayakkabı aldım benim cadı dururmu kendine yine tüllü bir elbise aldı 500 oraya verdim

Kızların şampuanı ve yağı bitmişti 2 de oje aldım bir de makyaj pamuğu 388 tl de buraya verdim

İçecek dondurma aldık yolda 54 tl de buraya verdim

Ayyy gitti yine paracıklar yeter ki dışarı çıkma valla

Gunaydin kızlar
Uzun süren birden yolculuktan sonra dun sabah memlekete geldik . Uç gün yollarda geçti . Yorulduk , Cok para gitti ama güzeldi .
Hava cok serin cok güzel
Ayyy nerelere gittiniz kızzzz
günaydın kızlar

valla bu haftasonlarıda su gibi geçiyor.. temizlikti oydu buydu derken bi bakmışım bitmiş..
bayram tatilini 9 gün yapsınlar diye dua ediyorum
Yaparlar mı ki

Günaydın kızlar

Küçüğümle kahvaltımızı yaptık büyük hala uyuyor

Küçüğün ojelerini yeniledim Ayyy hergün rutin oldu artık çok süslü yaaa. Ojeleri bile üstüste kombin yapıyor

Buzluktan et çıkardım ama ne yapsam bilmiyom valla

Akşam da pazara gidecem hava sıcak valla artık akşamları yapacam pazarımı

Sabah şoktan 130
Getirden 258 tl harcadım

para su gibi gidiyor ya

Hosbuldum tatlım bence yapılınca tam tatil sezonu ya turizm canlanması lazım . Ne hoş insanlarda para yok o ayrı bir mevzu

Aydın dayım canisi . İzmir e hiç uğramadım o yemek olayından sonda
İYi tatiller canım benim
Hahhah çok fenasın

Slm kizlar.
Cumartesi öglen annemlerden görümceme geçtik. Saat aksam 10 gibi kalktik .eve geldigimizde 11bucuktu.hemen dusa girdik .karnimiz toktu yorulmusuz yattik.
Dun oglum kizim ve ben oğlanin odasina girdik.calisma masasi ve giysi dolabini bosaltip ne kadar ivır zıvir varsa attik.biten kitap defterler .kirik yazmayan kalemler falan.2buyuk boy çöp poseti çöp attik.
Kalanlarida kutuya ve çuvallara koyduk.zaten bazanin altindaki kıyafetleri hep hurclara koymustum.tasinirken oglanin odasinin bi isi kalmadi.hersey toplandi.iyice her seyin tozunu aldim.
Bide o yorgunluğun üstune kakltim corek yaptim.cay demledik kahvaltilik falan.tabiki çorekten bise kalmadi
Aksamda esim dısarida yüruyelim biraz dedi.
Oglana 3tane sort aldik.bimden 1kutu nescafe jelibon aldik.eve geldik benimkiler yine ac.artik pideye salam sarip yediler

Sabah esim nescafe yapti.cayi koydu.bende yatagi kapatip mutfaga gectim.bul.mak.boşalttım.kahvalti hazirlarken tavuklu pilavida aradan cıkarıverdim.tavuk hasladim sehriye corbasi yapacam.esim yogurt ekmek yumusatici ve erik almis.
Evi supurup sildim son hızla. Terden öldum.dus aldim.namaz kildim.esim bugunde ise gitmicekmis .sevindik tuzlu erik keyfi yaptik
Ön balkonu yikadim.mermerlerini sildim.artik aksamlari balkondayiz hergun yikiyorum.
Bayazlari yikadim serdim.
Renklilieri topladim katladim yerine yerlestirdim.cocuklar derse oturdu.kizda toplamayı cikarmayi unutmus esim ders gösteriyor.öf bu dersler niye boyle zor

Ohhh hamarat hatun seni

Selamsssssss

Şişte kıyma yaptım yanına pirinç pilavı yoğurt yedik

Pazara gittim 180 tl harcadım
Onları yerleştirdim duşa girdim çamaşır serdim
Şimdi kızı uyutacağım

4442 tl elektrik gelmiş

DDaha 3 ay böyle fatura göremem klimada dolayı

Kizz bi dört fazlamı yazdın dört bin fatura n’aptınız siz
Kızlar bayram tatili uzatıldık mayislar da 8 temmuzda yatacak erken yatmasını hiç sevmiyorum erken bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…