saol cnmGeçmiş olsun canım
Gözünaydın zeynommmm
günaydın hoşgeldn cnmGunaydin kızlar
Uzun süren birden yolculuktan sonra dun sabah memlekete geldik . Uç gün yollarda geçti . Yorulduk , Cok para gitti ama güzeldi .
Hava cok serin cok güzel
Ayyy nerelere gittiniz kızzzzGunaydin kızlar
Uzun süren birden yolculuktan sonra dun sabah memlekete geldik . Uç gün yollarda geçti . Yorulduk , Cok para gitti ama güzeldi .
Hava cok serin cok güzel
Yaparlar mı kigünaydın kızlar
valla bu haftasonlarıda su gibi geçiyor.. temizlikti oydu buydu derken bi bakmışım bitmiş..
bayram tatilini 9 gün yapsınlar diye dua ediyorum
para su gibi gidiyor yaGünaydın kızlar
Küçüğümle kahvaltımızı yaptık büyük hala uyuyor
Küçüğün ojelerini yeniledim Ayyy hergün rutin oldu artık çok süslü yaaa. Ojeleri bile üstüste kombin yapıyor
Buzluktan et çıkardım ama ne yapsam bilmiyom valla
Akşam da pazara gidecem hava sıcak valla artık akşamları yapacam pazarımı
Sabah şoktan 130
Getirden 258 tl harcadım
Hosbuldum tatlım bence yapılınca tam tatil sezonu ya turizm canlanması lazım . Ne hoş insanlarda para yok o ayrı bir mevzusaol cnm
günaydın hoşgeldn cnm
Aydın dayım canisi . İzmir e hiç uğramadım o yemek olayından sondaAyyy nerelere gittiniz kızzzz
Yaparlar mı ki
Vallahi alıyoruz alıyoruz hala aynı hiç birşey yok ortada Rabbim herkesin yardımcısı olsunpara su gibi gidiyor ya
İYi tatiller canım benimHosbuldum tatlım bence yapılınca tam tatil sezonu ya turizm canlanması lazım . Ne hoş insanlarda para yok o ayrı bir mevzu
Aydın dayım canisi . İzmir e hiç uğramadım o yemek olayından sonda
Ohhh hamarat hatun seniSabah esim nescafe yapti.cayi koydu.bende yatagi kapatip mutfaga gectim.bul.mak.boşalttım.kahvalti hazirlarken tavuklu pilavida aradan cıkarıverdim.tavuk hasladim sehriye corbasi yapacam.esim yogurt ekmek yumusatici ve erik almis.
Evi supurup sildim son hızla. Terden öldum.dus aldim.namaz kildim.esim bugunde ise gitmicekmis .sevindik tuzlu erik keyfi yaptik
Ön balkonu yikadim.mermerlerini sildim.artik aksamlari balkondayiz hergun yikiyorum.
Bayazlari yikadim serdim.
Renklilieri topladim katladim yerine yerlestirdim.cocuklar derse oturdu.kizda toplamayı cikarmayi unutmus esim ders gösteriyor.öf bu dersler niye boyle zor
Kizz bi dört fazlamı yazdın dört bin fatura n’aptınız sizSelamsssssss
Şişte kıyma yaptım yanına pirinç pilavı yoğurt yedik
Pazara gittim 180 tl harcadım
Onları yerleştirdim duşa girdim çamaşır serdim
Şimdi kızı uyutacağım
4442 tl elektrik gelmiş
DDaha 3 ay böyle fatura göremem klimada dolayı
Bi 4 fazla yazmisin bacicimSelamsssssss
Şişte kıyma yaptım yanına pirinç pilavı yoğurt yedik
Pazara gittim 180 tl harcadım
Onları yerleştirdim duşa girdim çamaşır serdim
Şimdi kızı uyutacağım
4442 tl elektrik gelmiş
DDaha 3 ay böyle fatura göremem klimada dolayı
Ay evet bende maaslarin erken yatmasini sevmiyorum.bu sefer agustosun 15i bi türlü gelmezkiKizz bi dört fazlamı yazdın dört bin fatura n’aptınız siz
Kızlar bayram tatili uzatıldık mayislar da 8 temmuzda yatacak erken yatmasını hiç sevmiyorum erken bitiyor
Kizz bi dört fazlamı yazdın dört bin fatura n’aptınız siz
Kızlar bayram tatili uzatıldık mayislar da 8 temmuzda yatacak erken yatmasını hiç sevmiyorum erken bitiyor
Ayyy evet yaaaaaa 4 fazla yazmışımBi 4 fazla yazmisin bacicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?