Canım ben çekmeceli olanı kullanıyorum gayet de memnunumkızlar difriz kullanan varmı...
difriz alacam... annemle ortak kullanacaz...
benm çekmeceliler çok hoşuma gidiyor yerde kaplamıyor...
annem ise sandık tipi alalım diyor... yer kaplamasını geçtim
eşyalar karma karışık olmuyormu ya
Süpersin zeynommmGünaydın kızlar
2 gündür tek çıkıyorum trafiğe araba özgürlük gerçekten darısı da isteyenlere olsun
Ekonomi hiç konuşmaya değmez artık bu duruma alıştık gelen gidiyor
Eşim bugün kv gidiyor bahçe işleri var biz bayramda gideriz çocukların kursları var
Bu arada 3 haftadır diyetisyene başladım 3 kg verdim çok iyi geldi devam 10 kg var vermem gereken
bende öyle düşünüyorum ama anneme anlatamıyorumCanım ben çekmeceli olanı kullanıyorum gayet de memnunum
Kayınvalidem de sandık tipi varr Ayyy bişey almak için hepsini boşaltıyor çok zor oluyor çekmeceli rahat hemen buluyorsun aradığını
İzmir’e geldiysen görüşelimGunaydin kızlar
Uzun süren birden yolculuktan sonra dun sabah memlekete geldik . Uç gün yollarda geçti . Yorulduk , Cok para gitti ama güzeldi .
Hava cok serin cok güzel
Hangi marka aldın krem benimde almam lazım.Bu ay yine para su gibi gidiyorSelams# sabah kahvaltıya simit poğaça filan yaptım kuzen gelecekti akşam yatılı misafiri gelmiş gelemedi bi güzel biz yedik dünde ıslak brovni yapmıştım küçük bayılıyor
Ne yemek yaparım bilmiyorum valla
Ama oturduğum. Yerden paramı da harcadım günlük kullanım güneş kremi sipariş ver dedim eşime gönderdim 193 tl idi 2 tane almış indirimli 371 tl tutmuş
Bunu aldım canımHangi marka aldın krem benimde almam lazım.Bu ay yine para su gibi gidiyor
Offff valla iş bitmiyor kızın peşinde dolanmaktan zaten yaptığım iş de yokSelamlar
Dün aksam el acmasi citir borek yaptim.cocuklar la yedik.esimde gece geldi yedi.yanınada ayran yaptim.
Sabah kavga sesiyle uyandim.evin az ilerisinde kavga ediyorlardi.sonra esimle kalktik nescafe ictik.sonra cocuklar kalkti.kahvaltidan once 2mak.camasir katladim. Tozlari aldim.bul.mak.calistirdim.cay koydum.wc yikadim.
Kahvaltimizi yaptik.esimle biraz yaprak dökümünü izledik cay eşliginde..esim benden daha cok seviyor bu diziyi
Sofrayi topladim.iki balkonuda yıkadim.banyonun lavobosunu yikadim.esimin is vakti geldi .hemen manti hasladim yedik.aksama ne yapacam bilmiyorum. Cocuklari derse otutturdum.artik günun çogu saatini derse ayıracaz.cok calismamiz lazim.oglanin okul açilana kadar matematiginin cok duzelmesini istiyorum.
Evi süpürup silmem lazim ama cocuklarin dersi bitmeden baslayamam.esim iste zaten aksam yapsamda olur.bornoz ve havlulari attim makinaya yıkanıyorlar
Tavugu yediniz heralde.Zeytinyağlı yeşil fasulye
Tavuk kanat
Salata yaptım biraz da pilav vardı
Fasulye pişerken tüp bitti gelene kadar biz yemeğimizi yedik
Tüp de 337 tl olmuş bu arada
Sağol canım bende bakayım2 li alınca tanesi 185 e geldi
Tavuk çiftliği işleten biriyle anlaşalım senin için senden iyi müşteri bulamaz valla tavuğum her çeşidini yapıyorsunZeytinyağlı yeşil fasulye
Tavuk kanat
Salata yaptım biraz da pilav vardı
Fasulye pişerken tüp bitti gelene kadar biz yemeğimizi yedik
Tüp de 337 tl olmuş bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?