- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
herkes aynı yorumu yapıo ipi içine kaçacak gibiYok kullanmadım yaaa sanki ipi iiçine kaçacakmış gibi geliyor
Ama arkadaşım kullanıyordu regl döneminde çok rahat olduğunu söylüyordu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes aynı yorumu yapıo ipi içine kaçacak gibiYok kullanmadım yaaa sanki ipi iiçine kaçacakmış gibi geliyor
Ama arkadaşım kullanıyordu regl döneminde çok rahat olduğunu söylüyordu![]()
Yaaa evet kıyafetler bile aşırı pahalı öyle kaliteli filan da değillerGunaydin guzeller
Okula gitmeyince günlerden de haberim olmuyor. Gecen anneme diyorum bugün ne günlerden
Bayram icin aydın a gittim offf fiyatlar ateş pahası ama cok güzel şeyler beğendim agustosta düşsün hepsini alacagim
Basit bir elbise 1200 lira yuh dedim .
Yanı bisey almadan döndüm geri
Mayişlar yatar cuma günü .
Bi akrabamiz 5 sene önce evlendi . İstanbula gelin gitti. Adam sorumsuz birisiymiş bizimki değişir diye art Arda iki çocuk yaptı . İkincisi yeni doğmuşken adam ayrılalım yapamıyorum demiş . Ayrılmışlar minik daha 1 yaşında teyzesi burda bakıyor , kendisi İstanbul da çalışıyor . Cok üzüldüm kızın yaşı daha küçüktü 30 yaşında kaldı iki çocukla .
Sabah sabah erkeklere gicik oldum
Ne rahat birak kendi hayatına bak , kadinininda ailesinin de hayatı mahvolsun .
Kiz diyete baslamadin sen haSelam kızlar
Ayyy çok yoruldum valla awm de maşac ve koca ayı tiyatrosu vardı eşimin kuzeniyle kızları götürdük bayağı bir eğlendiler
İlk defa dışardan yemek yemeden döndük
Dönüşte markete uğradım bikaç bişey aldım
Eve geldik mercimekli bulgur pilavı,,,, tereyağlı tavuk,,, salata yaptım yedik
Şimdi kızı uyutuyorum birqzdan cola cips keyfi yapacağım![]()
Covid gecirmeyen kimse kalmicak heralde.cok sükür artik hafif atlatiliyor.gecmis olsunGunaydin guzeller
Bayrama kaldı iki gün
Kardeşim covid oldu bayramda evdeyiz
Şükür cok hafif atlatıyor![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kolay atlatır ins.Gunaydin guzeller
Bayrama kaldı iki gün
Oyyyy kuzum benim geçmiş olsun dikkat edin kendinizeGunaydin guzeller
Bayrama kaldı iki gün
Covid gecirmeyen kimse kalmicak heralde.cok sükür artik hafif atlatiliyor.gecmis olsun
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kolay atlatır ins.
Cok sağolun bebeklerim . Dikkat edin bayramda vakalar cok artıyor . Sonbaharda maske geri gelebilir deniliyorOyyyy kuzum benim geçmiş olsun dikkat edin kendinize![]()
Gözünaydın canımGünaydın kızlarrrrr
Herkese hayırlı bayramlar
Dün akşama kadar annemdeydik dönüşte Yiğenim de aldık bize geçtik eşim gelmeyecekti ama sürpriz yaptıve kedisiyle geldi ben Yiğenim koltuk tepelerinde
Dün annemde yiyince yemek yapmamıştım malüm eşim mumbar istedi hemen hepimiz yedik![]()