kız öyle diom zaten sadece kızıma üzülüorumKuzum geçmiş olsun
Dikkat edin kendinize
Birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız kız boşver böyle daha iyi
afiet olsun iyi yolculuklar cnmSelam kızlar kahvaltımızı yaptık hazırlandık şimdi çıktık yola
Bence küpe al deldir kızın kulağında aklıma bu geldikızlar yarın minnoşumun ilk yaş günü
ona kalıcı bir hedie almak istiyorum
ne önerirsiniz uygun bişey
küpe düşündük adının baş harfi şeklinde ama kuyumcu dediki büyüdükçe bu kulağında küçük görünecekBence küpe al deldir kızın kulağında aklıma bu geldikalıcı deyince
O sonraki zamanlarda bence canımküpe düşündük adının baş harfi şeklinde ama kuyumcu dediki büyüdükçe bu kulağında küçük görünecek
hep kullanacağı bişi istiyorum
künye dedi biraz tuzlu geldi beğendiklerim
adam en sonunda kolye ucu alın dedi
öyle dedi herif.. nie dediO sonraki zamanlarda bence canım
Küpe hiç de küçük gelmez ki
Bilemiyorum ki canımöyle dedi herif.. nie dedi
dövem miiiiiiiiiiiiiiii
Evinizin biriciğinin doğum günü kutlu olsun, benim şimdi ki aklım olsa iki kızım içinde zeytin agacı ekerdim kalıcı ve birlikte büyürlerdi. Komşum ikiz kızları olunca zeytin ektik dedi kızlar büyüdükçe onlarda büyüyor demişti çok hoşuma gitmişti. Tabi ki altında güzel ve kalıcı en güzelini siz bilirsiniz.kızlar yarın minnoşumun ilk yaş günü
ona kalıcı bir hedie almak istiyorum
ne önerirsiniz uygun bişey
Iyi yolculuklar kizlarSelam kızlar kahvaltımızı yaptık hazırlandık şimdi çıktık yola
teşekkür ederiz teyzesiEvinizin biriciğinin doğum günü kutlu olsun, benim şimdi ki aklım olsa iki kızım içinde zeytin agacı ekerdim kalıcı ve birlikte büyürlerdi. Komşum ikiz kızları olunca zeytin ektik dedi kızlar büyüdükçe onlarda büyüyor demişti çok hoşuma gitmişti. Tabi ki altında güzel ve kalıcı en güzelini siz bilirsiniz.
Doğum günü kutlu olsun boncuğunnnnnnnngünaydın kızlar
kızıma küpe yaptırmaya karar verdik.. başka bir kuyumcu ile görüştük mantıklı şeyler söyledi hatta bende denetti gayette güzel oluyor..
pastasınıda sipariş verdim iş çıkışı alacam
ben birkaç süs aldım evde kendimiz yapacaz...
1 yaşında zaten.. öyle kendi aramızda minik bir kutlama
teşekkür ederiz teyzesiDogu
Doğum günü kutlu olsun boncuğunnnnnnnn
Canım küpe al kibar durur kulağında büyüdükçe ne olacak nice seneleri olsun minikkuşunöyle dedi herif.. nie dedi
dövem miiiiiiiiiiiiiiii
ben doğum günü telaşındaydım ama döndümNerdesiniz kizlarrrrrr
ellerine sağlık cnmDünde patatesli etli bezelye, pilav, salata oldu menümüz
Bugün komşuları davet ettim
Acılı tuzlu kurabiye
Ağlayan pasta yaptım birde kısır yeter dünden yemekler var daha yemek yapmam
Zeyno geri döndüüüü
küpe aldım cnm aynenCanım küpe al kibar durur kulağında büyüdükçe ne olacak nice seneleri olsun minikkuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?