- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Cedrid bayildim bu fincanlara cok tatlilar ama 6 tane alayim desen olmus 500 tlSabah instda gördüm cok güzel degil mi kızlar ?
Kmsl Hnd yasiyorsun bu hayatı bebeğim sunumlar kitaplar
Ben köyle kunta kinte morundayım
Iyiyim canim benim pazar eve donecegiz insallah sen nasilsin kuzum
Aynı durumdayım Zeyno yaaaaSifa olsun ne guzel biraz zayiflamistim bu bayram hepsini geri aldim diyetisyene gitmeden aldiklarimi vermem lazim
Hahahha dün denize girdm ve bugn regl oldm
Afiettt olsn misssHaydi kızlar kahveye buyrun
Mutlu yaşları olsun prensesinnnnnnSelam kızlarrr
Nihayet dün denize girdim ama bugn regl oldmhayattaki şansm neyse en azndan birgnde olsa girdm
Kızım 1 yaşına girecek salı gnü
Pasta siparişi verecem pastanın kilosu uçmuş resmen...
Altı üstü balon 3-5 bişry aldm görseniz varya mminicik ya.. 100 tl tuttu şaka gibi
Saol teyzesiiiMutlu yaşları olsun prensesinnnnnn
İyi günlerde kullan cnmYeni bilekliğimi paylaşmaya geldimBayram önceside kolyesini almıştım takım yaptım
Hayırlı olsun, canım güle güle kullanYeni bilekliğimi paylaşmaya geldimBayram önceside kolyesini almıştım takım yaptım
Bakım vardı sitede ondandırBiraz once yazdim neden mesajim gorunmedi nereye gitti acepneyse aynini yazmaya calisim
Arfeden beri ilk dun gece evimizde yattik.klimada mis.özlemisim evimi ya.
Evdede hic bise kalmamis.simdi merkete gidecez.bizde masallah hic yiyecek dayanmiyor
Oy afiyet olsun kuzumaGeçen gün annemlerde benim küçük cadı ablama beni şikayet ediyor
Annem bana hiç sıkma yapmıyor diye
Orda geldi gitti yedi hamuru bitirdiler yiğenimle
Neyse gelmiş aklına yine söylüyor sabah zaten börek yapacaktım ama sıkmaya çevrildi menü
Yaptım yaptım 2 tane yedi cadı
Benimde market alışverişi yapmam lazım ama Üşeniyom sıcakta çıkamam valla eve söylicem
Abovvv cadıOy afiyet olsun kuzuma
Ayni benim kiz oldu.bayan hamurisi benim kiz.
Biraz once marketten büyükboy kurabiye aldim.anne ben bunu hemen bitiririmki diyor
Aynen ya heryer pislik içindeDun aksam yüzeysel sil supur yaptim.
Biraz once yine sil supür yaptim.yik anacim yerdeki pisliklere tahammul edemiyorum.napim hergun yapilcak mecbur.kizla benim sacimiz cok dokuluyo.hic bi care bulamadim.
Market alisverisini yerlestirdim.
Kahvalti topla yika.
Camasir katladim.kampta kullandigimiz pikeyi yikadim astim.esim bi ceyrek almaya gitti.tasinirken kullanmak icin.para tl olunca harcaniyor.sut aldim simdi pisiriyorum.soguyunca mayalarim
Aksama pizza yapicam
1600e almis benim kocisAbovvv cadı
Aynen ya heryer pislik içindeoluyor
Bende bu ay alayım diyorum çeyrek bakalım ne kadar olmuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?