🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Şoktan sipariş verdim 600 tl içinde işe yarayan bir tek 5 litre yağ ve 2 kg un var
128 tl internet
60 tl kızın faturası
70 tl su faturasını ödedim

Daha eksik çokk

Yeşil mercimekli şehriye çorbası yaptım hamuru börek yaptım yağda kızartacağım

Kızı aldım parka geldim

Dönüşte markete uğrayacağım yine

Allah ım ya ne günlere kaldık kadının biri resmen karşımda oturmuş parkta çocuğunun kafasındaki bitleri temizliyor

Oyyyyyyy 1 saat klimayı kapatayım diyorum küçük kızın sırtından resmen su akıyor

Büyük kızım bugün arkadaşıyla awm ye gittiler gezdiler tozdular starbucks a filan gittiler

Bizde küçükle takıldık 2 tepsi kurabiye yaptık birini hemen buzluğa attım

Çorba var dünden yanına çıtır tavuk ve patates kızartacağım cola da var en sevdiğimiz menü

Balkon buz gibi suan oturuyor uz valla.bu sene tam yaz gelmedi gibi.agustosta cikar acisı
Kampta kullandiğimiz yorgan ve kilimi yikadim balkonda.
Kiracinin yanina gittim.aldigimiz eve.kadinla konustum.esinin sorumsuz oldugunu söylüyor.nolcak bilmiyorum.adam 6ay hakkim var diyor.isin icinden cikamadim.adam cikmiyor ya evden.
Daha bu evi cok beklicem gibi duruyor

Afiyet olsun minnoslara
Kurufasülye pilav yaptim.
Yarinda soguk corbayla köfte yapim diyorum

Kızlar biz bugün eve dönüyoruz valizleri hazırladım eşimi bekliyorum bahçeden meyve toplamaya gitti reçel yaptım biraz kv çocuklara 1000 tl harçlık verdi scooter ve akıllı saat istiyorlar eve gidince sipariş edeceğim birikim adına elde bişey kalmıyor

Dün esime salondaki haliyi yıkayalim dedim.gecesine kizim kustu hali battineyseki kirliydi zaten.
Esimle bugün guzelce yikadik haliyi.valizimizide yikadik.
Salona temiz hali serdim.evi süpürdüm sildim.
Sofra bezlerini yikadim astim.camasir katladim.
Oglumun odasini duzenledim.zaten tasınacagımiz yok.kutulari calisma masasinin ustune koydum.halilari yerlestirdim.yarin.pazara çikmam lazim
Evde sebze meyve hic yok
Aksamda klimada ütü yapicim

Nasılsınız kızlar..

Offf bugn tatilin son günü
Hiç yarn işe gidesim yk
Dimi ama kaç gündür tatil olunca işe gidisiniz gelmiyordur
Canım Bi sıkıntı yok değil mi geçmiş pek okuyamıyorum
Kız kilodan bahsediyorum
Bereketli olsun Zeyno benim Kayınbabam da büyüğe 750 küçüğe 250 gönderdi
Büyük hemen ayakkabı alacaküstünü tamamlarsın diyor
Ohhhh halılar yıkanmış ellerinize sağlık

İyi akşamlar kızlar Ayyy klimayı kapattığım an kızdan şapır şapır su akıyor fatura gelince napacaz bakalım

Kızlar Kaşımı aldırmaya gittim dönüşte parka uğradık

Meşhur menümü yaptım tavuklu beşamelli spagetti

Yarın arkadaşıma gideceğim Osmaniye de yaşıyor bikaç gün kalacağım çok çağırıyor kızlar da çok istedi

tşkler cnm

sanada cok geçmiş olsun

Kuzum geçmiş olsun
Dikkat edin kendinize
1 yada 1.5 senesi daha var
keşke gelse
hem kız ona alıştı hemde yani ev düzenimiz var
öbür türlü ayrı gayrı 2 ayrı ev masraf
manevi boyutuda eksik
Birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız kız boşver böyle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…