Sen durmazsin simdi gidersin annemeBenim büyük kız yine babaanneye gitti küçükle yalnızız 2 gün
Hamburger yaptım yedik
Kurabiye de vardı yedi
Az biraz etrafı açtım hava alsın diye balkonu yıkadım
Kız da suyla oynamak istedik attım onu da havuza
Hakkaten ya .evde yoksun ver 140tl.Kızlar 1,5 aydir evde yokuz 140 lira elektrik faturası gelmiş . Tek çalışan buzdolabı evde . Resmen hırsızlık bu başka birsey degil
Hoşbuldum canım işler çok yoğun eve gel çocuklar durmuyor kavga ediyor kendime vakit ayıramıyorum.Sen nasılsın tatil nasıl geçtiHoşgeldin
290 geldi bizede 1 aya yakındır yokuz evde düşün görünce nevrim döndü şikayet edilen diye eşimde kimi kime şikayet etcen boşuna yorma kendini dediKızlar 1,5 aydir evde yokuz 140 lira elektrik faturası gelmiş . Tek çalışan buzdolabı evde . Resmen hırsızlık bu başka birsey degil
Bende özledim canım Adana’ya uğrayamadım arkadaşımda biraz üzüldü ama eşimin yetişmesi gereken işler varmış Mersin’de mola verdik kardeşim orda sabah tekrar yola düştük çok uzak Van seneye tayinciyiz uzatmayalım dedim gidelim en azından Ankara’ya 5-6 saatlik yerlereÖzledik kız
Hakkaten ya .evde yoksun ver 140tl.
Sanki parayı yoldan topluyoruz
Hakkımız haram olsun .söyleyecek cok şey var ama neyse290 geldi bizede 1 aya yakındır yokuz evde düşün görünce nevrim döndü şikayet edilen diye eşimde kimi kime şikayet etcen boşuna yorma kendini dedi
Senin çocuklarda benimkiler gibi surekli didisiyorlar.Hoşbuldum canım işler çok yoğun eve gel çocuklar durmuyor kavga ediyor kendime vakit ayıramıyorum.Sen nasılsın tatil nasıl geçti
selm cnmSelam kızlar
geçenlerde bende buna benzer bişi yazmıştım..Kızlar 1,5 aydir evde yokuz 140 lira elektrik faturası gelmiş . Tek çalışan buzdolabı evde . Resmen hırsızlık bu başka birsey degil
Hemde nasıl didişmekten öteye gittiler son birkaç aydın birbirlerine zarar vermeye başladılarSenin çocuklarda benimkiler gibi surekli didisiyorlar.
Bugün bir yazı okudum salçanın kilosu 40 TL olacakmış yeni etiketler basılmaya başlamışgünaydın kızlar
bence elektriğe sessiz zam gelmiş... şimdide indirim yapacaz diyorlar...
sessizce eklediklerini sesli şekilde alıyorlar.... poff...
valla yoruldum bu ülkede yaşamaktan
bir kekin bile maliyeti kaç para olmş.. şaka gibi yani...
Öyle işte verdikleri kaşıkla aldıkları tencereyle oldu artık kepçeyi kat kat aştıHakkımız haram olsun .söyleyecek cok şey var ama neyse
Iki kardeşin kavgası gercekten ebeveynler icin cok yıpratıcı. Ben cok yiprandim.Hemde nasıl didişmekten öteye gittiler son birkaç aydın birbirlerine zarar vermeye başladılar
Bende sabah panikle yaptımSlmlar
Sabah kiza pankek yaptım
Kahvalti yaparken komsum cagirdı
Artik kahvaltimizi yaptık
Mutfagi topladım
Ortaligi supurdum
Bi mak.camasir yikandi astim
Komsuya gittik
Eve geldim pirinc corbasi yaptim ictik
El acmasi citir borek yapacam.hamuru yoğurdum.unum bitti.oglani markete gönderdim un alsin diye
Aksamda cocuklari parka çıkarrım
Slmlar
Sabah kiza pankek yaptım
Kahvalti yaparken komsum cagirdı
Artik kahvaltimizi yaptık
Mutfagi topladım
Ortaligi supurdum
Bi mak.camasir yikandi astim
Komsuya gittik
Eve geldim pirinc corbasi yaptim ictik
El acmasi citir borek yapacam.hamuru yoğurdum.unum bitti.oglani markete gönderdim un alsin diye
Aksamda cocuklari parka çıkarrım
Afiyet olsun canlarBende sabah panikle yaptımevine geçebildin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?