Selam canım hoşgeldinHerkese merhabalarnasılsınız
Ben buralara fazla ugrayamaz oldum günler yoğun ve dolu dolu geçiyor çok şükürHarcamalar feciiiii çocukların ihtiyaçları çok fazla oluyor şimdi okulda açılacak ekstra masraflar cikicak.
Kış hazirliklarim daha tam bitmedi yapmam gerekenler var.cumartesi günü de inşallah tatile çıkıyoruz daha bu sene ilk iznimi kullanacağım yaz bitti bana ancak sıra geldi.
Bu arada ufakta olsa birikime devam ediyorum çok şükür10 Gr lik 2 tane düz ray bilezik almıştık 1 ay önce ortalama 2 bin TL kâr ettirdi bize.Cocuklarin paralarıyla onlara dolar Euro Gr altın almaya devam ediyorum.
Ayrıca eşimden ve ev ekonomisinden bağımsız biriktirdiğim nakit param var çok az miktar onu nasil değerlendirecegime bir turlu karar veremiyorum para TL olarak duruyor.
Bende durumlar böyle.
Sizler nasılsınız tatiller yapıldımi kış hazirliklari tamam mı?birikime devam mıinşallah tatil sonrası daha aktif olmaya çalışacağım burasi beni motive ediyor her anlamda
Ahahhaha kelin ilacı olsa kendi başına süreermişşgünmaydın herkese
size müthiş bir sorum var
ben neden diyete girmek istiyorum ama giremiyorum
Aynen valla kel ilac mevzusuSelam canım hoşgeldin
Bereketli olsun aldıkların
Çocuklar nasıl büyüdü mü minnoşşşll
Ahahhaha kelin ilacı olsa kendi başına süreermişş
Hoşbuldum canımSelam canım hoşgeldin
Bereketli olsun aldıkların
Çocuklar nasıl büyüdü mü minnoşşşll
Ahahhaha kelin ilacı olsa kendi başına süreermişş
Aslında altın uygunken olayı bitti artık bir gün öncesi bile birgün sonrasindan daha uygun hale geldigi için ne alırsak o kâr gözüyle baktiriyor geldiğimiz durum malesefaaa k.kartından çektirmek hiç aklıma gelmemişti biliyormusunuz
ne güzel düşünmüşsünüz valla onu ödemek zorunda kalıyor insan aynen
keşke daha önce denk gelseydik
altın uygunken bende yapardım sanırım öyle
iyi günlerde kullan cnmAslında altın uygunken olayı bitti artık bir gün öncesi bile birgün sonrasindan daha uygun hale geldigi için ne alırsak o kâr gözüyle baktiriyor geldiğimiz durum malesefBizde aslinda çarşıda dolanırken vitrinde dediğim bilezikleri gördüm malum şimdilerde bu Ajda denilen modeller çok moda oldu eşime şakasına yokki şöyle iki tane taksam falan diye takıldım oda girdi kuyumcuya arkdasi zaten sorduk hesapladi dediğim gibi arkadaşı bı takalim almasanizda dedi eşimde güzel oldu ben çok beğendim kalsın kolunda dedi sağolsun
Benim büyük oğlan aynı böyle hadi yatağa diyorum e ben azcik meyve yiyecektim diyorBen sana degil benim sipalara sinirliyim.kiz aciktim dediler ekmek arasi biseler yaptim yediler. Tamam ekmek azdi doymadilar bu sefer biskuvi verdim bayagı yediler.ellerini yıkadılar hadi yataklara diyorum. Ee biz salatalik yicez.
kırtasiye ürünlerinede zam geliomuşSlm kizlar
Gunaydin hepinize.
Yatak keyfi yapiyoz kizimla.cayi koyacam birazdan.dün yaptik alısverisimizi.bin küsur tuttu.keske 1ay yetse ama yetmiyor iste.
Harcamalar cok.okul masraflarida yaklasiyor.kaca bölünecez bilmem.
Oyyyy kuzum benim erkek çocukları biraz daha geç konuşuyorlar kızlara göre benim küçük cadı 15 aylıktı şakır şakır konuşuyordu valla hala da konuşuyor hiç susmazHoşbuldum canımBüyük artık hafiften çakma ergen küçük ondan daha fena abisine kök sokturuyor Ufakligimda 28 aylık oldu çok şükür çok az konuşuyordu anne baba git gel v.s gibi konuşuyordu çok kafaya taktım aylarca birazda ondan gelemedim aslında sürekli kafam onunla meşguldü.Birkac farklı uzmana getirdik hiç bir problem yok konuşmak istemiyor birde bakıcı ile büyüyen çocuklarda ve pndemi bebeklerinde çok sik rastladığımız bir durum dediler hepside.2 aydır falan maşallah baya ilerleme kayedetti benimde keyfim ancak yerine gelmeye başladı senin cadı nasıl
Her geçen gün fiyat artıyor poşet sayısı azalıyorSlm kizlar
Gunaydin hepinize.
Yatak keyfi yapiyoz kizimla.cayi koyacam birazdan.dün yaptik alısverisimizi.bin küsur tuttu.keske 1ay yetse ama yetmiyor iste.
Harcamalar cok.okul masraflarida yaklasiyor.kaca bölünecez bilmem.
Ohh eline sağlık canım eve döneyim diyet grubuna başlıycam iyi motive ediyordu +diyetisyene devamİyi akşamlar kızlar annemler ablamlar geldiler bugün onlar gelmeden aşureyi pişirdim komşulara da dağıttım
Lahmacun ve peynirli pide yaptırdım şehriye çorrbası yeşillik soğan salatası söğüş ayran
Kahve kola aşure derken güzel geçti zaman
Herkes evine giderken aşure ve lahmacun dan da verdimgittiler
Ortalık topladım marketten bikaç parça şey aldık
Kzıı erkenden uyuttum artık dinlenme xamsnı
Büyük oğlum yaşına girmeden konuşmaya başlayıp 20 aylıktan sonra şarkı bestelicek kıvama geldiği için bunda panik oldumOyyyy kuzum benim erkek çocukları biraz daha geç konuşuyorlar kızlara göre benim küçük cadı 15 aylıktı şakır şakır konuşuyordu valla hala da konuşuyor hiç susmaz
Hoşbuldum canımCankusunannesi hoşgeldin canım buluna canını sıkmışsın her çocuğun yapısı farklı benim zeynom 2 yaşında tuvaletini öğrendi minik anca öğrenebildi 4 yaşını bitirecek ama bunu insanlara anlatamıyorsun maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsünler yavrular.
Her yeni gün bir öncekinden daha fena oluyor.para yetecek gibi değil malesef canım.Biz iki çocuğa zar zor yetiyoruz senin işin daha zor 3 tane olunca Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallahKurutmalık ve konserve mi yaparım buzluğa fasulye, patlıcan koyarım bu sene abartmayı düşünmüyorum domates konservesi bolca yaparım diğerlerini az az yapacağım kışında kış sebzelerin yiyelim
Bu ay sıkışacagız gibi eksiye düşeriz sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?