🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canim benim oglum 2bucuk yasinda sadece bi kac kelime ediyordu.evet kelimesini bile zorla ögretmistim.sonra masallah hic susmadi

Oh afiyet olsun canlar

Evet canım tatile ama otel tatili seklinde değil.gezmek gormek istediğimiz birkaç şehir şehir var oralara gidecegiz gideceğimiz şehirlerdeki misafirhanelerden den rezervasyon yaptırdık malum otel fiyatları almış başını gidiyor Bu sene bu şekilde farklı bir gezi planı yaptık inşallah yarın sabah yola çıkacağız Senin iznin nezaman varmı bir planiniz.

Canim benim oglum 2bucuk yasinda sadece bi kac kelime ediyordu.evet kelimesini bile zorla ögretmistim.sonra masallah hic susmadi
İnşallah susmadigi günleri bende iple cekiyorum gelip buraya dert yanmak istiyorum ufaklık bıdı bıdı hiç susmuyor yaavv diye

ben bu zamana kadr cok az otel tatili yaptm
hiç sevmiorum
hep sizin yaptğnz tarzda yaptm daha eğlenceli oluyıor
daha cok gezip görüyorum
iyi yapmışsınız valla
ben 1 hafta daha çalışıp izne ckacam ama tatil değil.. bu sene bebişten dolayı tatile cıkamadım
eşim şehir dışında öğretmen.. okullar açılacak
ona hazırlık yapacam vakit geçirecez

Ohh eline sağlık canım eve döneyim diyet grubuna başlıycam iyi motive ediyordu +diyetisyene devam
Aynen Zeyno ya yoksa gidişat hiç iyi değil
Herr çocuğun gelişimi farklı canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

izne cıkmak için gün sayıyoyrum

çok yoruldum
Ayyy evde kalınca çocukla daha çok yoruluyor yaaaaa ben bile düşünüyorum işe mi başlasam valla daha çok dinlenirdim kızın çenesinden
İYi tatiller kuzum
İnşallah susmadigi günleri bende iple cekiyorum gelip buraya dert yanmak istiyorum ufaklık bıdı bıdı hiç susmuyor yaavv diye
Emin misin
Nasıl geçiyor eşinle zaman kızz
Eş olmayınca insan daha mı rahat neeee

eşime diyorum seninle aynı evde kalma kapasitem 1 ay
seneye temelli geçiş yapacak buraya
psikolojik tedavi almayı düşünüyorum

Bizde otel tatili çok sık yapan insanlar değiliz pandemi ile beraber zaten tamamen bıraktık.Daha çok ailerimiz farklı şehirlerde onları ziyarete gidip oralarda gezip egleniyoruz arayada böyle bir kaç il sikistiriyoruz daha güzel oluyor dediğin gibi.Hem ailelerinde gönlünü almış oluyoruz.Esinin ogretmenlik yaptığı şehre gidersin sende değişiklik olur

Olsun canım Allah eksikliğini göstermesin de yeterki konuşup yaramazlık yapsınlar hepsi zamanında güzel.Bak büyük oğlan daha 6 ay öncesine kadar temizden inmezdi şimdi odasından zorla çıkartıyoruz el kol şakaları yapmayın bana falan diyo (çakma ergen)

Herkese merhabalar çok uzun zaman oldu buralara gelmeyeli öyle yaşayıp gidiyoruz Edirneden vana tayinimiz çıktı tam ev toplarken annem vefat etti memleketteyik zor bela eşyayı taşıdık yerleştik ben tekrar annemin 52 si için babama geldim pazartesi evime donucem para pul bu yıl gözümde değil eşim hallediyor ben lazım oldukça harcıyorum
Büyük kızım van'da fen lisesine yerleşti küçüğünü sınıf mevcutu çok kalabalık diye doğa okullarına verdik
Hayatın çok zor diye dillendiriyoruz taki ölüm önümüze gelene kadar esas zorluk oymuş mecbur yaşıyorsun çocuklarım var eşim var ama çok özlüyorum yeri dolmuyor

Kızlar yokken keyifff yapayım
Sefan olsun bebeğeeemm

Cok gittiğim bi yer die artk ilgimi çekmio

Başınız saolsun

Taşınmakta zor.. Yeni hayatınız iyi gelsin inşallah size..
Maşallah fen lisesi...
Bahtları açık olsun

Amin canım hepimizin inşallahhh
Geçen gün eşime aynen böyle boş boş duvarlara tavanlara bakıp can sikintisindan oofflayip poofflamak istiyorum buna çok ihtiyacım var dedim
Kızzz ben tamda geçenlerde aynı şekilde boş boşşş tavanı izliyormuşum büyük kızzzz anne napıyorsun dediği an kendime geldim

Dur Şurda azıcık tavana bakıyom dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…