- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
izne cıkmak için gün sayıyoyrum
çok yoruldum
tatilemi :)GünaydınBenimde bugün son iş günüm inşallah
Canim benim oglum 2bucuk yasinda sadece bi kac kelime ediyordu.evet kelimesini bile zorla ögretmistim.sonra masallah hic susmadiBüyük oğlum yaşına girmeden konuşmaya başlayıp 20 aylıktan sonra şarkı bestelicek kıvama geldiği için bunda panik oldum
Erkek çocuk ve genetik faktörü görüştüğümüz uzmanlarda söyledi eşimin ve benim yegenlerimiz 3.5 yaşında konuştu hep sadece benim büyük çok erken konuşmuştuaslında hiç konusmuyo değil renkler sayılar isimler nesneler hepsini söylüyor ama dili döndüğü kadar Mesela bakıcısını teyy(teyze),ma(mavi), Muş(muz), kı(kırmızı),athı(altı) gibi konuşma şekli var
Oh afiyet olsun canlarİyi akşamlar kızlar annemler ablamlar geldiler bugün onlar gelmeden aşureyi pişirdim komşulara da dağıttım
Lahmacun ve peynirli pide yaptırdım şehriye çorrbası yeşillik soğan salatası söğüş ayran
Kahve kola aşure derken güzel geçti zaman
Herkes evine giderken aşure ve lahmacun dan da verdimgittiler
Ortalık topladım marketten bikaç parça şey aldık
Kzıı erkenden uyuttum artık dinlenme xamsnı
Evet canım tatile ama otel tatili seklinde değil.gezmek gormek istediğimiz birkaç şehir şehir var oralara gidecegiz gideceğimiz şehirlerdeki misafirhanelerden den rezervasyon yaptırdık malum otel fiyatları almış başını gidiyortatilemi :)
İnşallah susmadigi günleri bende iple cekiyorumCanim benim oglum 2bucuk yasinda sadece bi kac kelime ediyordu.evet kelimesini bile zorla ögretmistim.sonra masallah hic susmadi
ben bu zamana kadr cok az otel tatili yaptmEvet canım tatile ama otel tatili seklinde değil.gezmek gormek istediğimiz birkaç şehir şehir var oralara gidecegiz gideceğimiz şehirlerdeki misafirhanelerden den rezervasyon yaptırdık malum otel fiyatları almış başını gidiyorBu sene bu şekilde farklı bir gezi planı yaptık inşallah yarın sabah yola çıkacağız Senin iznin nezaman varmı bir planiniz.
Aynen Zeyno ya yoksa gidişat hiç iyi değilOhh eline sağlık canım eve döneyim diyet grubuna başlıycam iyi motive ediyordu +diyetisyene devam
Herr çocuğun gelişimi farklı canımBüyük oğlum yaşına girmeden konuşmaya başlayıp 20 aylıktan sonra şarkı bestelicek kıvama geldiği için bunda panik oldum
Erkek çocuk ve genetik faktörü görüştüğümüz uzmanlarda söyledi eşimin ve benim yegenlerimiz 3.5 yaşında konuştu hep sadece benim büyük çok erken konuşmuştuaslında hiç konusmuyo değil renkler sayılar isimler nesneler hepsini söylüyor ama dili döndüğü kadar Mesela bakıcısını teyy(teyze),ma(mavi), Muş(muz), kı(kırmızı),athı(altı) gibi konuşma şekli var
Ayyy evde kalınca çocukla daha çok yoruluyor yaaaaa ben bile düşünüyorum işe mi başlasam valla daha çok dinlenirdim kızın çenesindengünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
izne cıkmak için gün sayıyoyrum
çok yoruldum
İYi tatiller kuzumEvet canım tatile ama otel tatili seklinde değil.gezmek gormek istediğimiz birkaç şehir şehir var oralara gidecegiz gideceğimiz şehirlerdeki misafirhanelerden den rezervasyon yaptırdık malum otel fiyatları almış başını gidiyorBu sene bu şekilde farklı bir gezi planı yaptık inşallah yarın sabah yola çıkacağız Senin iznin nezaman varmı bir planiniz.
Emin misinİnşallah susmadigi günleri bende iple cekiyorumgelip buraya dert yanmak istiyorum ufaklık bıdı bıdı hiç susmuyor yaavv diye
Nasıl geçiyor eşinle zaman kızzben bu zamana kadr cok az otel tatili yaptm
hiç sevmiorum
hep sizin yaptğnz tarzda yaptm daha eğlenceli oluyıor
daha cok gezip görüyorum
iyi yapmışsınız valla
ben 1 hafta daha çalışıp izne ckacam ama tatil değil.. bu sene bebişten dolayı tatile cıkamadım
eşim şehir dışında öğretmen.. okullar açılacak
ona hazırlık yapacam vakit geçirecez
eşime diyorum seninle aynı evde kalma kapasitem 1 ayAynen Zeyno ya yoksa gidişat hiç iyi değil
Herr çocuğun gelişimi farklı canım
Ayyy evde kalınca çocukla daha çok yoruluyor yaaaaa ben bile düşünüyorum işe mi başlasam valla daha çok dinlenirdim kızın çenesinden
İYi tatiller kuzum
Emin misin
Nasıl geçiyor eşinle zaman kızz
Eş olmayınca insan daha mı rahat neeee
Hahahha hahah çok iyiymiş bu daeşime diyorum seninle aynı evde kalma kapasitem 1 ay
seneye temelli geçiş yapacak buraya
psikolojik tedavi almayı düşünüyorum
Insanin yalniz kalmayada cok ihtiyacı oluyorSelam kızlar hayırlı cumalar
Kızları kayınvalideme gönderdim bugünn hiç bir iş yapicam dinlenecem valla akşama gelin dedim bakalım
Bizde otel tatili çok sık yapan insanlar değiliz pandemi ile beraber zaten tamamen bıraktık.Daha çok ailerimiz farklı şehirlerde onları ziyarete gidip oralarda gezip egleniyoruz arayada böyle bir kaç il sikistiriyoruz daha güzel oluyor dediğin gibi.Hem ailelerinde gönlünü almış oluyoruz.Esinin ogretmenlik yaptığı şehre gidersin sende değişiklik olurben bu zamana kadr cok az otel tatili yaptm
hiç sevmiorum
hep sizin yaptğnz tarzda yaptm daha eğlenceli oluyıor
daha cok gezip görüyorum
iyi yapmışsınız valla
ben 1 hafta daha çalışıp izne ckacam ama tatil değil.. bu sene bebişten dolayı tatile cıkamadım
eşim şehir dışında öğretmen.. okullar açılacak
ona hazırlık yapacam vakit geçirecez
Olsun canım Allah eksikliğini göstermesin de yeterki konuşup yaramazlık yapsınlar hepsi zamanında güzel.Bak büyük oğlan daha 6 ay öncesine kadar temizden inmezdi şimdi odasından zorla çıkartıyoruz el kol şakaları yapmayın bana falan diyoAynen Zeyno ya yoksa gidişat hiç iyi değil
Herr çocuğun gelişimi farklı canım
Ayyy evde kalınca çocukla daha çok yoruluyor yaaaaa ben bile düşünüyorum işe mi başlasam valla daha çok dinlenirdim kızın çenesinden
İYi tatiller kuzum
Emin misin
Nasıl geçiyor eşinle zaman kızz
Eş olmayınca insan daha mı rahat neeee
Sefan olsun bebeğeeemmKızlar yokken keyifff yapayım
Cok gittiğim bi yer die artk ilgimi çekmioBizde otel tatili çok sık yapan insanlar değiliz pandemi ile beraber zaten tamamen bıraktık.Daha çok ailerimiz farklı şehirlerde onları ziyarete gidip oralarda gezip egleniyoruz arayada böyle bir kaç il sikistiriyoruz daha güzel oluyor dediğin gibi.Hem ailelerinde gönlünü almış oluyoruz.Esinin ogretmenlik yaptığı şehre gidersin sende değişiklik olur
Başınız saolsunHerkese merhabalar çok uzun zaman oldu buralara gelmeyeli öyle yaşayıp gidiyoruz Edirneden vana tayinimiz çıktı tam ev toplarken annem vefat etti memleketteyik zor bela eşyayı taşıdık yerleştik ben tekrar annemin 52 si için babama geldim pazartesi evime donucem para pul bu yıl gözümde değil eşim hallediyor ben lazım oldukça harcıyorum
Büyük kızım van'da fen lisesine yerleşti küçüğünü sınıf mevcutu çok kalabalık diye doğa okullarına verdik
Hayatın çok zor diye dillendiriyoruz taki ölüm önümüze gelene kadar esas zorluk oymuş mecbur yaşıyorsun çocuklarım var eşim var ama çok özlüyorum yeri dolmuyor
Geçen gün eşime aynen böyle boş boş duvarlara tavanlara bakıp can sikintisindan oofflayip poofflamak istiyorum buna çok ihtiyacım var dedimInsanin yalniz kalmayada cok ihtiyacı oluyor
Amin canım hepimizin inşallahhhOlsun canım Allah eksikliğini göstermesin de yeterki konuşup yaramazlık yapsınlar hepsi zamanında güzel.Bak büyük oğlan daha 6 ay öncesine kadar temizden inmezdi şimdi odasından zorla çıkartıyoruz el kol şakaları yapmayın bana falan diyo(çakma ergen)
Kızzz ben tamda geçenlerde aynı şekilde boş boşşş tavanı izliyormuşum büyük kızzzz anne napıyorsun dediği an kendime geldimGeçen gün eşime aynen böyle boş boş duvarlara tavanlara bakıp can sikintisindan oofflayip poofflamak istiyorum buna çok ihtiyacım var dedim
Bize tavanı seyretmek bile lüksGeçen gün eşime aynen böyle boş boş duvarlara tavanlara bakıp can sikintisindan oofflayip poofflamak istiyorum buna çok ihtiyacım var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?