Insallah yaİyi akşamlar kızlar gezdik dolaştık dönüşte markete uğradık geldik eve
Çıtır tavuk patates yaptım
Büyüğün öksürüğü tuttu ilk korona olduğunda da öksürüyor du duramadı biraz önce test verdi geldi inşallahhh negatiftir
İyi akşamlar kızlar gezdik dolaştık dönüşte markete uğradık geldik eve
Çıtır tavuk patates yaptım
Büyüğün öksürüğü tuttu ilk korona olduğunda da öksürüyor du duramadı biraz önce test verdi geldi inşallahhh negatiftir
Heyyyyy kızlar nerdesiniz zzz bakimmmmmm
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Cankusunannesi
Bal0ncuk
Penguen
Neyseki kızın testi negatif
Banyo yaptı saçı ıslak klimanın altında yattı muhtemelen üşüttüCnm geçmiş olsunnn
Ceryanda kalmştır
Burdaymmmm bugn komşumla poğaça yapacaz
Canım biz bugün kv geldik 6 saat yolculuktan sonra pertizHeyyyyy kızlar nerdesiniz zzz bakimmmmmm
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Cankusunannesi
Bal0ncuk
Penguen
Bunlar tatlı yorgunluklar zeynomCanım biz bugün kv geldik 6 saat yolculuktan sonra pertizyarın yada salı günü eve döneriz inşallah
Maşallah canım zaman çok çabuk geçiyorİyiyim canım kızlar büyüyor, küçük bile doldurdu yaşını. Peşlerinde koşturup duruyorum bendesen nasılsın, seninkiler neler yapıyor.
Topiginizi okuyup okuyup kaçıyorum
Tamam canım sık sık gelicem artıkMaşallah canım zaman çok çabuk geçiyor
Evet görüyorum okuduğunu arada selam da ver
Iyiyim sen nasilsin canim cok tesekkur ederim hatirladigin ve yazdigin icin . Siteye bakip cikiyorum oyle pek paylasimim vs olmuyor . Sizi okumayi da seviyordum hep yazmasam da bayadir topiginize de bakamadim.
Olsun kızzz sen gel yaz yine deIyiyim sen nasilsin canim cok tesekkur ederim hatirladigin ve yazdigin icin . Siteye bakip cikiyorum oyle pek paylasimim vs olmuyor . Sizi okumayi da seviyordum hep yazmasam da bayadir topiginize de bakamadim.
Sagol canim benim insallahh geldgmde ugrarim arada topiginize sohbetnjz cok tatli sizin burada.Olsun kızzz sen gel yaz yine de
Ben iyiyim kızlarla geçiyor zaman
Kızçen nasıl bu sene başlıyor mu 1. SınıfaSagol canim benim insallahh geldgmde ugrarim arada topiginize sohbetnjz cok tatli sizin burada.
İyiyim canım kızlar büyüyor, küçük bile doldurdu yaşını. Peşlerinde koşturup duruyorum bendesen nasılsın, seninkiler neler yapıyor.
Topiginizi okuyup okuyup kaçıyorum
Ayyy o poğaça gezerken yediyse her yere yapılmıştır hele simit olsa abovvvvvvGünaydın herkese....
Cumartesi eve silmiştm dün poğaça yaparken kızın eline verdim sonra evin halini görünce gözlerime inanamadm
Bütün gece temzlik yaptm
Ayacklarıma basamıorm ama kalkıp hszırlanp işe gitmem lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?