Bende buyukte çok ugrastigim için aynı duayı etmiştim hamileyken. Şükür yiyor bu. Diğerini de tarhana çorbası yapıp, makarna haslamaktan fenalık geldi.Çok zor bir durum valla ben küçüğe hamileyken çok dua ettim benimle beraber kısır fasulye dolma yesin diye gerçekten duam kabul oldu
Büyük de tavuk makarna patates pilav arası gidip geliyor
Benimki laftan pek anlamıyor, biraz da dikkat çekmek için bilerek yapıyorBen küçüğe dedim içinde ilaç var diye halbuki yok ama kendine bize filan sıkmasın diye sadece sileceği yere sıkıyor
Ben ki tavuğa bayılırım artık yapasım gelmiyor zorlaBende buyukte çok ugrastigim için aynı duayı etmiştim hamileyken. Şükür yiyor bu. Diğerini de tarhana çorbası yapıp, makarna haslamaktan fenalık geldi.
Oyun için yapıyordur muhtemelen,Benimki laftan pek anlamıyor, biraz da dikkat çekmek için bilerek yapıyor
Küçük bizimkinden yiyor artık çok rahatmis ayrı yemek düşünmemekBen ki tavuğa bayılırım artık yapasım gelmiyor zorla
Bugün büyüğe yemek var dünden kaldı tavuk pilav
Küçükle kendime kısır yapacam
Aynen, oyun yapıyor bende boş şişeye su doldurup verdim artıkOyun için yapıyordur muhtemelen,
Zeynommm bende altın almak istiyom ama kızlardan fırsat kalmıyorSelam kızlar
Okullar açılsında biraz rahat edelim benimkiler kuduruyorlar birarada didişip duruyorlar
Kv ve kaynım bahçeli evdeler akşam orada yemek yedik yeni evine geldik uyumak için burası daha düzenli ve serin bahar temizliğini de yapmıştım kullanamadıkları için temiz kalmış rahat ettik
Akşama sulu köfte, lahmacun, salata yapıp götüreceğim orada yeriz yarına da yolcuyuz
Okullar açılınca bir düzen kuralım kızlar bir çeyrekte olsa düzenli almak için hedef koyalım hayat çok zorlaştı bizde açıldıkça açılıyoruz toparlanmamız lazım
Bu iş sende reisKmsl Hnd
Tabi canım ne yemek pişirecem derdi zaten var hele ki yemek yemeyenler için daha büyük bir dertKüçük bizimkinden yiyor artık çok rahatmis ayrı yemek düşünmemek
Aynen, oyun yapıyor bende boş şişeye su doldurup verdim artık
Aaa gecmis olsun canimGeldim canım misafirlerim vardı Antalya’dan bir hafta ağırladım güzel geçti çok şükür izin almıştım bugün işe başladım kızlar evde küçük ayağını burktu onunla uğraştım bugün daha iyi sabah basabiliyordu Bugün evlilik yıldönümümüz halka küpe istemiştim bakalım alacak mı eşim
Anne demeye başladıElinize sağlık canım. Ben annemden uzaktayım maalesefama ondan geleceklerde var. biraz fasulye ile bamya birazda patlıcan biber kozlemesi atacağım buzluğa. Yetsin bu senelik
Bu de konuşmaya başlasin o zaman dünyanın farklı şekillerini de göreceksin
Paytak paytak , düşe kalka çabalıyor
Afiyetle yiyin kuzum. Çok yapmayacağım zaten de yine de vakit ayırmak gerekiyor işte. Olduğu kadar olsun, zaten çok çeşit yemiyor benimkiler de.
Evet canim basliyor insallah ayni yastaydi senin kucuk kizla benimki dimiKızçen nasıl bu sene başlıyor mu 1. Sınıfa
Yok canım benim kız daha küçük 2018 doğumlu 2 senemiz var dshaEvet canim basliyor insallah ayni yastaydi senin kucuk kizla benimki dimi
Yaz donemi de camiye gonderdim o da bu hafta son , okula da 5 eylulde baslayacak insallah
Aa bak bilmis hanima cokta kucukmus kiz masallah akilli bidikYok canım benim kız daha küçük 2018 doğumlu 2 senemiz var dsha
Oyyy ne güzel heyecanlıdır şimdi
Ohhhh afiyet olsun bende kısırı az yaptım ama yarına da kaldıBugün yaptığim çiğköftede bitti .mantida
1bucuk kilo patlican oydum biraz once yarin dolmasini yapicam.
Bisküvili pasta yaptim attim dolaba.
Yarin menum hazir
Hem de ne bilmişAa bak bilmis hanima cokta kucukmus kiz masallah akilli bidik
Evet heyecanli o da ben de
Seninkide krese ozaman dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?