🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

ben bitirdim sayılır kışlıkları ama annem olmasa bitiremezdim sanırım...
hala eksikler var...
küçük hanım tam bir zilli... hayatı bana ters düz heryerden gösterio tüp bebekte bunun gazını cok kaçırmşlar diyorum

geçmiş olsun
mutluluklar dilerim nice güzel seneleriniz olsun

Oyyy nasıl güzel yürüyordu şimdi

Ben bitirdim kışlıkları biraz domates alıp atacam tamam
Kızzzz benim ki tüp bebek değil yine de gazı fazla kaçmışş
Ohhhh iyi zaman geçirmişsinizdir canım

Geçmiş olsun kızına da

Nice mutlu uzun senelerin iz olsun canım benimmm

Elinize sağlık canım. Ben annemden uzaktayım maalesef ama ondan geleceklerde var. biraz fasulye ile bamya birazda patlıcan biber kozlemesi atacağım buzluğa. Yetsin bu senelik
Bu de konuşmaya başlasin o zaman dünyanın farklı şekillerini de göreceksin
Paytak paytak , düşe kalka çabalıyor
Afiyetle yiyin kuzum. Çok yapmayacağım zaten de yine de vakit ayırmak gerekiyor işte. Olduğu kadar olsun, zaten çok çeşit yemiyor benimkiler de.

Yaa en tatlı zamanları ama en tehlikeli zamanları

Ablayla arası nasıl anlaşabiliyorkar mı
. Ahhh yemek mevzusu beni benden alıyor zaten

Selamm
Kahvaltıya poğaça simit börek filan aldık yedik

Sonra kızlara dedim hadi temizlik zamanı

Büyük kız çamaşır katladı,,, bulaşıkları yerleştirdi (temiz. Bulaşıklar ona ait) ,,, tozları aldı

Küçük cadı havuzda oynadı banyosınu yaptı,,, sehpanın tozları ı aldı,,, oyuncaklarını topladı

Bende Yatakları topladım,,, mutfağı elden geçirdim kirlileri koydum Makinaya,,, balkon yıkadım,,, banyo yıkadım,,, katlanan çamaşırları yerleştirdim

Katya da evi süpürüp sildi

Ben temizlik yaparken son ses müzik açıyorum bir yandan oynuyoz bir yandan iş yapıyoz hemencecik bitiyor

Şimdi karpuz doğuradım yedik

Herkesin İnternet saati
Benim de kahve keyfim

Yaa en tatlı zamanları ama en tehlikeli zamanları

Ablayla arası nasıl anlaşabiliyorkar mı
. Ahhh yemek mevzusu beni benden alıyor zaten
Abla biraz zorlandı. İlginin paylaşılmasına alışamadı başta ama şimdi daha iyi. Minikte oyunlar oynamaya başlayınca daha çok anlaşmaya başladılar. Ama küçük olan çok cadı istediği olmadigi zaman yıkıyor ortalığı

Yemek düşünürken yaşlandım İnan ki. Hele büyüğe hiç bir şey yediremiyorum.

Benimkilerde büyüse de işlere el atsalar artık

Zaten küçükler daha cadı oluyor canım yaaa

Ama büyüklerin de yemesi sıkıntı ya benim büyük de çok zor biraz önce karpuz doğradım inan ki çekirdeksiz yerinden verdim ona bile yok yemicem diyor zorla verdim tabağı eline hala yiyor bitiremedi
Küçük çoktan yedi kalktı bile

Benimkilerde büyüse de işlere el atsalar artık
Valla büyük söylene söylene yapıyor oldum olası yavaş zaten hayatı yatmak uyumak üzerine kurulu

Ama küçük iş yaparken zevk alarak yapıyor mutlu yani hele o fısfısı bir sıkışı var gözleri parıldırıyor eeeee başak burcu olması gereğiyle temiz

Ay aynı bizimde, büyüğe yedirmeye çalışırken küçük gelip pacama yapışıyor bana da ver diye. Ötekine yalvarıyorum resmen.

Benimki de seviyor fıs fısı ama sonra bize sıkmaya falan başlıyor

Ay aynı bizimde, büyüğe yedirmeye çalışırken küçük gelip pacama yapışıyor bana da ver diye. Ötekine yalvarıyorum resmen.
Çok zor bir durum valla ben küçüğe hamileyken çok dua ettim benimle beraber kısır fasulye dolma yesin diye gerçekten duam kabul oldu

Büyük de tavuk makarna patates pilav arası gidip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…