🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

günaydın herkese

bugün annemin doğum günü beğendiği bi ayakabı vardı ama mağazaya geçip fiyat sormadık sonra alırız diye
ben sordum 450 tl imiş onu alacam gitti paracıklar

bugün kocamda geliyor akşam 10 gibi felan

yarın petek temizliği var (225 tl alıyorlar)

ev batacak... bütün günüm temizlikle geçecek... kocam varken gezme planlarm vardı bühüü

Mutlu yaşları olsun anneciğininnn

Aaa ne diyecegimi bilemedim anladigim kadarıyla beklenmedik bir durumdu.Ama Allah'ın bir bildiği vardır elbet demekki onunda bu dünyada nasibi varmış.Tabiki en doğru kararı siz verirsiniz her türlü hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Gunaydin kızlar hayırlı cumalar
Sınıf mevcudum 56 artık okul kapanınca görüşürüz eve gelince kendinde olmuyorum
Cok yorgun geçti ilk hafta
Biz evde 2 taneyle baş edemezken gerçekten sana bolca sabır güç kuvvet versin rabbimsizin oralarda sınıf M2 büyük heralde bukadar çocuk standart bir sınıfa nasıl sığar yoksa.

Bunu yapmasam olmazdı 56 siirt

Kolay gelsin kuzum çok fazla yaaaaaa
Yaaaa haklısın insallah Adana olacağı günleri görürüm
56 nedir ya... yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bazen çocuklar hiç söz almadan ders bitiyor
Biz evde 2 taneyle baş edemezken gerçekten sana bolca sabır güç kuvvet versin rabbimsizin oralarda sınıf M2 büyük heralde bukadar çocuk standart bir sınıfa nasıl sığar yoksa.
Yok normal sınıf hiç buyuk degil sıra yetmiyor tahtaya yapıştık nerdeyse allahtan küçükler sığıyorlar
Benim kizin okulundaki 1.siniflarda 50 kisi.
Nasil yapsin öğretmenler.
Bunun adı eğitim hiç degil . Çocuklar ziyan oluyorlar .

Okuldan geldim yemek yedim tavana bakıyorum

Valla insanda kafa beyin kalmaz

Valla böyle çocuklar nasıl eğitim öğretim görecekler garip ya bir okul binası yapmak bir sürü açıkta atama bekleyen ogretmwni atamak bukadar zor olmamali
Sus kızım dur oğlum diyene kadar zaten ders biter 56 nedir ya cidden.
Bu arada boş boş tavana,duvara bakmak en sevdigim aktivite

Öyle canım biz kabullendik gibi Bi şok yaşandı evde ama şu an herkesin ağzı kulaklarında zeynom kanadı olsa uçacak Kayra ya söylemedik henüz gülce küçük bebek gelsin mi diyoruz "hayır sizin kendiniz var onu sevin" diyor kedi kendisi oluyorcanım beklemediğimiz birşey oldu vardır bunda da bir hayır sağlıkla gelsin yavrum ne diyeyim

Hani devlette sınıf kontenjanı 30da kalacaktı
Canım 30 bile fazla ideal sayı 20 bence bizim sınıflar o civarı kızım 5.sınıf 22 kişiler oğlum 2.sınıf 24 kişi çok güzel ders işleniyor daha üzeri imkansız evde velinin büyük çaba göstermesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…