Mutlu yaşları olsun anneciğininnngünaydın herkese
bugün annemin doğum günü beğendiği bi ayakabı vardı ama mağazaya geçip fiyat sormadık sonra alırız diye
ben sordum 450 tl imişonu alacam gitti paracıklar
bugün kocamda geliyor akşam 10 gibi felan
yarın petek temizliği var (225 tl alıyorlar)
ev batacak... bütün günüm temizlikle geçecek... kocam varken gezme planlarm vardı bühüü
Bunu yapmasam olmazdı 56 siirtGunaydin kızlar hayırlı cumalar
Sınıf mevcudum 56 artık okul kapanınca görüşürüzeve gelince kendinde olmuyorum
Cok yorgun geçti ilk hafta
Bende iyiyim canım şükürler olsunİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın
56 nedir ya... yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhGunaydin kızlar hayırlı cumalar
Aaa ne diyecegimi bilemedim anladigim kadarıyla beklenmedik bir durumdu.Ama Allah'ın bir bildiği vardır elbet demekki onunda bu dünyada nasibi varmış.Tabiki en doğru kararı siz verirsiniz her türlü hakkinizda hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar
Okullar açıldı biraz daha düzenliyiz ama yine de çok yorucu geçiyor
Ufaklıkta anasınıfına gidiyor çok sevdi sınıfın en miniği ama uyum sağladı
Bugün hiç beklemediğim bişey oldu hala ne düşüneceğimi bilmiyorum hayırlısı diyorum hamileyim
Biz evde 2 taneyle baş edemezken gerçekten sana bolca sabır güç kuvvet versin rabbimGunaydin kızlar hayırlı cumalar
Benim kizin okulundaki 1.siniflarda 50 kisi.Gunaydin kızlar hayırlı cumalar
Bende iyiyim canım şükürler olsuniki oglus bir eş evde 3 erkek baya yorucu oluyor benim için ama olsun sağlığımız yerinde olsun yeterki
Amin canım inşallah hayırlı cumalarHerkese hayırlı cumalar
Yaaaa haklısın insallah Adana olacağı günleri görürümBunu yapmasam olmazdı 56 siirt
Kolay gelsin kuzum çok fazla yaaaaaa
Bazen çocuklar hiç söz almadan ders bitiyor56 nedir ya... yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yok normal sınıf hiç buyuk degil sıra yetmiyor tahtaya yapıştık nerdeyse allahtan küçükler sığıyorlarBiz evde 2 taneyle baş edemezken gerçekten sana bolca sabır güç kuvvet versin rabbimsizin oralarda sınıf M2 büyük heralde bukadar çocuk standart bir sınıfa nasıl sığar yoksa.
Bunun adı eğitim hiç degil . Çocuklar ziyan oluyorlar .Benim kizin okulundaki 1.siniflarda 50 kisi.
Nasil yapsin öğretmenler.
Valla insanda kafa beyin kalmazYaaaa haklısın insallah Adana olacağı günleri görürüm
Bazen çocuklar hiç söz almadan ders bitiyor
Yok normal sınıf hiç buyuk degil sıra yetmiyor tahtaya yapıştık nerdeyse allahtan küçükler sığıyorlar
Bunun adı eğitim hiç degil . Çocuklar ziyan oluyorlar .
Okuldan geldim yemek yedim tavana bakıyorum
Valla böyle çocuklar nasıl eğitim öğretim görecekler garip ya bir okul binası yapmak bir sürü açıkta atama bekleyen ogretmwni atamak bukadar zor olmamaliYaaaa haklısın insallah Adana olacağı günleri görürüm
Bazen çocuklar hiç söz almadan ders bitiyor
Yok normal sınıf hiç buyuk degil sıra yetmiyor tahtaya yapıştık nerdeyse allahtan küçükler sığıyorlar
Bunun adı eğitim hiç degil . Çocuklar ziyan oluyorlar .
Okuldan geldim yemek yedim tavana bakıyorum
56 mı çok fazla canım ya böyle nasıl eğitim vereceksin yazık sana ve çocuklaraGunaydin kızlar hayırlı cumalar
Öyle canım biz kabullendik gibi Bi şok yaşandı evde ama şu an herkesin ağzı kulaklarında zeynom kanadı olsa uçacak Kayra ya söylemedik henüz gülce küçük bebek gelsin mi diyoruz "hayır sizin kendiniz var onu sevin" diyor kedi kendisi oluyorAaa ne diyecegimi bilemedim anladigim kadarıyla beklenmedik bir durumdu.Ama Allah'ın bir bildiği vardır elbet demekki onunda bu dünyada nasibi varmış.Tabiki en doğru kararı siz verirsiniz her türlü hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Canım 30 bile fazla ideal sayı 20 bence bizim sınıflar o civarı kızım 5.sınıf 22 kişiler oğlum 2.sınıf 24 kişi çok güzel ders işleniyor daha üzeri imkansız evde velinin büyük çaba göstermesi gerekiyorHani devlette sınıf kontenjanı 30da kalacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?