🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

eşin için gözün aydn cnm...

ama diğer konu için fırsatçılardan nefret ediyorum...
bencede arabayı satın ev alın
Sağol canım

Aynen valla bende kirqcıma zam yapacağım zaman utana sıkıla yaptım hatta uyguna da yaptım

Bakalım hayırlısı kısmet

Canim ben x
Xiaomi aldım iç haznesi plastik değil teflon gibi birşey eğer düşünürsen değiştirmeyi.

Günaydın kızlar bugün manava gideriz domates biber alıp sos yapmam lazım
Bende domates sos ve menemenlik işini hallettim ama birde böyle mezelik veya kahvaltılık sos gibi birşey yapmak istiyorum sofralarda değişiklik olsun diye.Varmi yaptığın sos tarzı bişey.

Gözün aydın canım
Ne yapacaksın çıkacak mısın canım

Gözünaydın eşin gelmiş çok sevindim. Biz 2600 olan kirayı 4500tl teklif ettik valla cıkmayalım diye.Siz ne yapacaksınız yeni ev mi bakacaksın.
Ne günlere geldik 4500 tl yi kiracı teklif ediyor ne dedi ev sahibiz canım kabul ediyor mu

Selam kızlar
Okullar açıldı biraz daha düzenliyiz ama yine de çok yorucu geçiyor

Ufaklıkta anasınıfına gidiyor çok sevdi sınıfın en miniği ama uyum sağladı

Bugün hiç beklemediğim bişey oldu hala ne düşüneceğimi bilmiyorum hayırlısı diyorum hamileyim

Ne günlere geldik 4500 tl yi kiracı teklif ediyor ne dedi ev sahibiz canım kabul ediyor mu
Ne derseniz kabulüm dediOnada ev sahibi %100 zam yapmış.Valla burası okula yakın işe yakın yürüterek gidiyoruz oğlanla çarşının göbeği bizde mağdur olmayalım oda mağdur olmasın dedik anlaştık çok şükür.Çoğu ev sahibi çıkartıyor korkuyordum.

Hakkında hayırlısı olsjn canım belki zor olur belki Kolay bilemeyiz ama sağlıcakla doğsun hayırlı evlat olsun inş. Kardeşleride büyüdü yardımcı olurlar her konuda sana.

Hayırlısı olsun canım benimmmmm zeynommmm

İyi akşamlar kızlar neyseki küçüğüm iyi oldu akşam yattı gece mesaideyiz

Fırında tavuk,,, pilav,,, salata yaptım yedik
Yarına da var biraz yanına eklerim bişeyler

Aaa şaşirdim kız
Senin 3taneydi dimi
Allah yardimcin olsun.hayirlisi olsun

Iyi aksamlar kizlar
Bugün halsizliğim hatsafaya ulastı.hatta yolda duştüm bile yere
Esim.kuru uzüm aldi.zorla yedirdi bi kase.
Ne zormus halsizlik insanin eli kolu kalkmiyor
Bugüm aylik alisverisimizi yaptik1500e yakin tuttu.daha kiyma alicam
Felaket hersey ates pahasi.
Barbunya aldim marketten fiyatinada bakmadim.sonra bi gördumki kilosu 40tl.barbunya ya.ben sok
Fiyati tavukla yarisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…