Sağol canımeşin için gözün aydn cnm...
ama diğer konu için fırsatçılardan nefret ediyorum...
bencede arabayı satın ev alın
kız evin varmış ya... nie kiradasn yaniSağol canım
Aynen valla bende kirqcıma zam yapacağım zaman utana sıkıla yaptım hatta uyguna da yaptım
Bakalım hayırlısı kısmet
Canım mahalle olarak orda oturmayı istemiyoruz aslında çocukluğumun geçtiği mahalle amakız evin varmış ya... nie kiradasn yani
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar dün küçük kız gece 2 defa kustu sabahta 2 defa ishal olmuş eczaneye gittik enterogermina aldım muz filan aldım bakalım inşallah ilerlemez
Xiaomi aldım iç haznesi plastik değil teflon gibi birşey eğer düşünürsen değiştirmeyi.Selam kızlar ders çalışıyorum 11 sonra sınavım var inşallah kazanırım dualarınızda Banada yer verin inkilap çalışıyorum 2 gündür. Eşim nöbetçi bugün yarın manava gideriz domates biber almam lazım sos fazla yapamadım dün akşam tüp bitti sabah yenisi geldi 285 ödedim.Tefal air frey almıştık o geldi iç haznesi plastikmiş sırf o yüzden philips almamıştık iade eder miyiz bilmiyorum çocuklara kırtasiye malzemesi almıştım birazı geldi daha kalemlik alınacak iyisinden alayım birkaç yıl kullansınlar diyorum bakalım indirim denk getirirsem alcam
Bende domates sos ve menemenlik işini hallettim ama birde böyle mezelik veya kahvaltılık sos gibi birşey yapmak istiyorum sofralarda değişiklik olsun diye.Varmi yaptığın sos tarzı bişey.Günaydın kızlar bugün manava gideriz domates biber alıp sos yapmam lazım
Gözün aydın canımGünaydın kızlar
Dün eşim geldi Ayyyy küçüğüm çok mutlumakyaj seti almış cadı dün babasına bilee makyaj yaptı
Et sote,,, pilav,,, salata ayran yedik dün
Çikolatalı pasta da yaptım
Veeeeee bombaaa haberrr kasımda kiram yenilecek ev sahibim zam bile yapmadan çıkın evlenecem dedi inandık mı hayır
Ne günlere geldik 4500 tl yi kiracı teklif ediyorGözünaydın eşin gelmiş çok sevindim. Biz 2600 olan kirayı 4500tl teklif ettik valla cıkmayalım diye.Siz ne yapacaksınız yeni ev mi bakacaksın.
Ne derseniz kabulüm dediNe günlere geldik 4500 tl yi kiracı teklif ediyorne dedi ev sahibiz canım kabul ediyor mu
Hakkında hayırlısı olsjn canım belki zor olur belki Kolay bilemeyiz ama sağlıcakla doğsun hayırlı evlat olsun inş. Kardeşleride büyüdü yardımcı olurlar her konuda sana.Selam kızlar
Okullar açıldı biraz daha düzenliyiz ama yine de çok yorucu geçiyor
Ufaklıkta anasınıfına gidiyor çok sevdi sınıfın en miniği ama uyum sağladı
Bugün hiç beklemediğim bişey oldu hala ne düşüneceğimi bilmiyorum hayırlısı diyorum hamileyim
Hayırlısı olsun canım benimmmmm zeynommmmSelam kızlar
Bugün hiç beklemediğim bişey oldu hala ne düşüneceğimi bilmiyorum hayırlısı diyorum hamileyim
Sağol canım benim bakalım araştırıyoruz nasipGözün aydın canım
Ne yapacaksın çıkacak mısın canım
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsınHerkese selamlar sevgilerNasılsınız
Aaa şaşirdim kızSelam kızlar
Evet canım amin inşallahAaa şaşirdim kız
Senin 3taneydi dimi
Allah yardimcin olsun.hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?