🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar ders çalışıyorum 11 sonra sınavım var inşallah kazanırım dualarınızda Banada yer verin inkilap çalışıyorum 2 gündür. Eşim nöbetçi bugün yarın manava gideriz domates biber almam lazım sos fazla yapamadım dün akşam tüp bitti sabah yenisi geldi 285 ödedim.Tefal air frey almıştık o geldi iç haznesi plastikmiş sırf o yüzden philips almamıştık iade eder miyiz bilmiyorum çocuklara kırtasiye malzemesi almıştım birazı geldi daha kalemlik alınacak iyisinden alayım birkaç yıl kullansınlar diyorum bakalım indirim denk getirirsem alcam

Güzel geçer inş sınavın

bol şanslar

Yok kiz ne bahcesi.apartmanda oturuyoruz.
Ama balkonum cok buyük.buyük bir evin büyük salonu gibi hergün yıkanıyor aksamlari oturdugumuz icin.ama yinede fazla sanki
hergün yıkansada fazla kız o nekie öyle amanınnn
bana 30 tl geliyor cok diyorum

Günaydın kızlar

Dün eşim geldi Ayyyy küçüğüm çok mutlumakyaj seti almış cadı dün babasına bilee makyaj yaptı

Et sote,,, pilav,,, salata ayran yedik dün
Çikolatalı pasta da yaptım

Veeeeee bombaaa haberrr kasımda kiram yenilecek ev sahibim zam bile yapmadan çıkın evlenecem dedi inandık mı hayır

Gözünaydın eşin gelmiş çok sevindim. Biz 2600 olan kirayı 4500tl teklif ettik valla cıkmayalım diye.Siz ne yapacaksınız yeni ev mi bakacaksın.

Gözünaydın eşin gelmiş çok sevindim. Biz 2600 olan kirayı 4500tl teklif ettik valla cıkmayalım diye.Siz ne yapacaksınız yeni ev mi bakacaksın.
Sağol canım

Yani karar vermedik belki arabayı satar üzerine ekler ev alırız araştırıyorum bakalım

İyi akşamlar kızlar küçüğü bugün göndermedim kreşe babasıyla vakit geçirsin diye

Kahvaltı sonrası robot ev süpürdü sildi
Bende toz alıp çamaşır katladım

Dünden yemek vardı biraz yanına çorba patates kızartması ekledim

Kızın leşini ödedim
Su gelmiş 84 tl
Marketten de 100 tl harcadım

Bakliyat alışverişini yapmam lazım eşim burdayken bakalım

Ev sahibi kiraci olupta su durumdan etkilenmeyen kalmadi

Slm millet neredesiniz.bugün tansiyonummu düsüktü bilmiyorum bayilacak gibiydim gun icinde
Kizi okula biraktim.çocuklar gelene kadar kahvalti yapmiyoruz.esim bisver yorulma çocuklarla yapariz diyor.kahve meyve falan yiyoz.
Evi süpurdüm
Komsuma çikıp pogaca hamuru yoğurdum geldim.ama yogururken ecel terleri döktüm.az yemek yemeye calisiyorum ondanmi acaba bilmiyorum
Esim evde fazla is yapmiyorum.
Öglen menemen yaptim yedik.aksamada halim yoktu zaten yesilmercimekli eriste yaptim yedik
Ben kiza esim oglana ders calistirdı
2mak.camasir katladim
Aldigim salcalari bidona yerlestirdim.
Aksam oğlan çorbayi kizda dunden kalan pilavi yediler.yemekler bitti.
Bul.maknsina kattim bulasillari.tencere tavayi yikayip ocağı sildim.kiz uyudu.
Yarin market alisverisi var.liste yapıldı

Az yediğin için olabilir dikkat et kendine

Ben bugün çorbayı azıcık yaptım yine kaldı

Dünden pasta yaptım kızlar beğendi güyaa 2 şer tane yediler küçücük yuvarlak yani

Sağol canım

Yani karar vermedik belki arabayı satar üzerine ekler ev alırız araştırıyorum bakalım

eşin için gözün aydn cnm...

ama diğer konu için fırsatçılardan nefret ediyorum...
bencede arabayı satın ev alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…