🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Canim ben x

Xiaomi aldım iç haznesi plastik değil teflon gibi birşey eğer düşünürsen değiştirmeyi.
Bizim aldığımızda sert plastik gibi sanırım çok kullanımdan sonra koku olur mu dedik ama baya video izledim detaylı anlatanlar var sorun olarak gören yok değiştirmicez büyük ihtimalle.Teknolojik ürünleri çok kullanamıyorum hep alışkanlık tencere yemeği robotuda sevmiyorum kendim süpürmek istiyorum sürekli eşime diyorum ben işteysen çalıştır mümkünse

okyonus bizim kiracıda bizim siteden ev almış eşi doğum yapacakmış 3 ay daha oturup öyle çıkmayı düşünüyorum dedi.Kış günü nasıl kiraya veririz bilmiyorum hemen alt bina çıksa aslında bu ayda kolay verirdik kiraya

Hamur ekmegi ne kız
Bende birazdan sigara boregi kizartacam beslenmeye

Sen tıklat kalksn

Gel kuzum ben sana çay yaparım

Günaydın kızlar

Mutfağı topladım diğer odaları topladım

Kıyma çıkardım hazır hamburger ekmeği yapmışken bugün kü menüm hamburger,, patates olsun

Dolmayı da yapar dolaba koyarım yarın küçüğü geniz eti için doktora götüreceğim gelince yemeğim hazır olsun

Günaydın kızlar çocukları okula gönderdim biraz uyuduktan sonra kalkarım büyük kızımın doğum günü bugün sevdiği yemeği yaparım akşama pasta alıp gelecek eşim

Aynı sıkıntı bende de var alışmışız elimiz eski usule gidiyor.Biz mesela patates yapısını sevmedik eski usul bol yağda yapmanın lezzetini hiç birşey vermiyor bizde o lezzete aşığız ama pizza gözleme soğan halkası et ürünleri sebze çeşitleri falann güzel oluyor.Mesela patlıcanlı yemekler için patlıcan kızartma veya kozlemede falan aşırı pratik ve temiz oldu.Kislik patlıcanlı an ve kapya biberlerimi burada hallettim.Kek ekmek ve kuru meyve işi de çok iyi oldu.Oglanlar benim kuru meyveci ikiside ve kurularda oldukça pahalı malum. kestaneyi merak ediyoruz bakalım o nasıl olcak.

Biz ufaklığı plandigimiz halde ve 6 ay dan sonra olduğu için heralde biz bile şok yaşamıştık2.5 yıldır aynı şokla devam hala bakıp bakıp bu nerden çıktı ya bu nasıl bukadar büyüdu ya modindayiz. Belkide tek çocuk fikrine aşırı odakladigimiz ikinci bir çocuk hiicc dusunmedigimiz ve birden karar verdiğimiz için heralde böyle oldukAma sonuç iyikiiiiiiiAilelerimizde bu ikinci bahar iyiki oldu diyor.Eminim sizde 4.bile olsa hep iyikii diyeceksiniz Sağlıcakla gelsin büyüsun gerisi bir şekilde halloluyor çok şükür
Doktora gittin mi okuyamadım daha herşey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…