Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınSelam kızlar
Okullar açıldı biraz daha düzenliyiz ama yine de çok yorucu geçiyor
Ufaklıkta anasınıfına gidiyor çok sevdi sınıfın en miniği ama uyum sağladı
Bugün hiç beklemediğim bişey oldu hala ne düşüneceğimi bilmiyorum hayırlısı diyorum hamileyim
Allah yardımcın olsunGunaydin kızlar hayırlı cumalar
Sınıf mevcudum 56 artık okul kapanınca görüşürüzeve gelince kendinde olmuyorum
Cok yorgun geçti ilk hafta
Bizim aldığımızda sert plastik gibi sanırım çok kullanımdan sonra koku olur mu dedik ama baya video izledim detaylı anlatanlar var sorun olarak gören yok değiştirmicez büyük ihtimalle.Teknolojik ürünleri çok kullanamıyorum hep alışkanlık tencere yemeği robotuda sevmiyorum kendim süpürmek istiyorum sürekli eşime diyorum ben işteysen çalıştır mümkünseCanim ben x
Xiaomi aldım iç haznesi plastik değil teflon gibi birşey eğer düşünürsen değiştirmeyi.
Hamur ekmegi ne kızİyi akşamlar kızlar artık herkes yatak moduna geçti
Bulaşıkları hallettim çamaşır topladım katladım birqz daha var katlanacak
Poğaça attım fırına pişiyor bikaç tane da hamur ekmeği yapıyorum
Yarına da dolma yapacağım yanına cacık
Pazara gitmem lazım
Hamburger ekmeğiHamur ekmegi ne kız
Bende birazdan sigara boregi kizartacam beslenmeye
Sen tıklat kalksnİyi akşamlar kızlar sabahtan ders çalıştım baya iyi oldu inşallah unutmam.Akşam için nohut yemeği yaptım önceki gün Ankara tava yapmıştım ondanda vardı salata yaptım yedik.Çocuklar yatmaya gitti biri çay demlesene içsek diye bekliyorum ama eşimde tık yok
Sanki bütün gün ders çalışan o birde benden bekliyor meyve getir bari dedim çay demlemedin onu yaptı allahtanSen tıklat kalksn
Gel kuzum ben sana çay yaparımİyi akşamlar kızlar sabahtan ders çalıştım baya iyi oldu inşallah unutmam.Akşam için nohut yemeği yaptım önceki gün Ankara tava yapmıştım ondanda vardı salata yaptım yedik.Çocuklar yatmaya gitti biri çay demlesene içsek diye bekliyorum ama eşimde tık yok
Mutlu yaşları olsun prensesinGünaydın kızlar çocukları okula gönderdim biraz uyuduktan sonra kalkarım büyük kızımın doğum günü bugün sevdiği yemeği yaparım akşama pasta alıp gelecek eşim
nice mutlu yılları olsun inşallahGünaydın kızlar çocukları okula gönderdim biraz uyuduktan sonra kalkarım büyük kızımın doğum günü bugün sevdiği yemeği yaparım akşama pasta alıp gelecek eşim
Aynı sıkıntı bende de var alışmışız elimiz eski usule gidiyor.Biz mesela patates yapısını sevmedik eski usul bol yağda yapmanın lezzetini hiç birşey vermiyor bizde o lezzete aşığızBizim aldığımızda sert plastik gibi sanırım çok kullanımdan sonra koku olur mu dedik ama baya video izledim detaylı anlatanlar var sorun olarak gören yok değiştirmicez büyük ihtimalle.Teknolojik ürünleri çok kullanamıyorum hep alışkanlık tencere yemeği robotuda sevmiyorum kendim süpürmek istiyorum sürekli eşime diyorum ben işteysen çalıştır mümkünse
Biz ufaklığı plandigimiz halde ve 6 ay dan sonra olduğu için heralde biz bile şok yaşamıştıkÖyle canım biz kabullendik gibi Bi şok yaşandı evde ama şu an herkesin ağzı kulaklarında zeynom kanadı olsa uçacak Kayra ya söylemedik henüz gülce küçük bebek gelsin mi diyoruz "hayır sizin kendiniz var onu sevin" diyor kedi kendisi oluyorcanım beklemediğimiz birşey oldu vardır bunda da bir hayır sağlıkla gelsin yavrum ne diyeyim
Teşekkür ederiz ablası cümlemizin evladının güzel yılları olsunnice mutlu yılları olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?