🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar havalar serinliyor artık evlere kapanacağız.Oğlanı yüzmeye başlattım pazartesi ve carsamba okul çıkışı eve gidip yemek yiyiyorız sonra yüzmeye geçiyoruz.Dolmuşla 5dk da gidiyoruz iyi oldu yakın.Haftasonu dinleniriz işime gücüme bakarım evi toparlarım iyi oldu haftaiçi.Bide okulda açılan kurslardan robotik kodlama istiyor ama daha karar vermedim geçen yıl gitti çok ilgili çok seviyor.Yüzme 700tl diğer kursta 500tl.Akşam yemeğim var rahatım

Alma bence kreşten çok pişman olursun.Evde zaptetmeye zor sonra çok ağlarsınVarsı 5bin gitsin çocuğun yeri okul bunu hep söylerim

Bugün eşim göreve gitti 6 ay kadar olmayacak.Hayırlısı ile gidip gelsin oğlanla yalnız kaldık.Allahtan basımda erkek var hahaSahi kedimizde var birde kızçem var
Allah kavuştursun canım sağsalim gidip gelmek nasip olur inşallahhh
Alma bence kreşten çok pişman olursun.Evde zaptetmeye zor sonra çok ağlarsınVarsı 5bin gitsin çocuğun yeri okul bunu hep söylerim
Hhaha eşimde diyor gelişimi
etkilenmesin

Zaten ameliyat olursa doktor 1 2 ay ara versin dedi çünkü kreş ortamı toz filan alerji riskine karşı

Ordan sonrada bakarız zorlarsa ağlarsamgönderirim geri

çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden geçer cnm

ayy bende kasım ayını bekliyorum millet evine iyice doluşsun yüzmeye yazılcam bende

Bugün eşim göreve gitti 6 ay kadar olmayacak.Hayırlısı ile gidip gelsin oğlanla yalnız kaldık.Allahtan basımda erkek var hahaSahi kedimizde var birde kızçem var
eş uzaktaykenmi iyi
yakındayken mi

Günaydın kızlar
günaydın cnm

günaydın herkese

bizim burada müşebbek tatlısı derler ama sizin orda ne derler bilmiyorum

kullanılan tek şey şerbet ve hamur...

kilosu 25 tlydi şimdi kilosu 60 tl oldu inanamadım ya..

valla biz nerye gidioruz bilmiyorum..

aldığım maaş cepte kalmıyor

çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden geçer cnm

ayy bende kasım ayını bekliyorum millet evine iyice doluşsun yüzmeye yazılcam bende

eş uzaktaykenmi iyi
yakındayken mi

günaydın cnm
Valla cocuk için uzaklık zor oluyor.Yemek konusunda rahat oluyorAma her kavuşma yeni bir başlangıç gibi oluyor ilişki dinamiği açısındanEvde yalnız olmak cocuk sorumluluğunu tek basına almak zor oluyor

Yaaa biz ona burda halka tatlı diyoruz

Valla cocuk için uzaklık zor oluyor.Yemek konusunda rahat oluyorAma her kavuşma yeni bir başlangıç gibi oluyor ilişki dinamiği açısındanEvde yalnız olmak cocuk sorumluluğunu tek basına almak zor oluyor
ayy ben eşimin çocuğa bakma ve istediğim anda istediğim yere git gel yapmada koalylığı dışında
hiç aramıorum
gelince düzenim bozuluo
tayini buraya temelli çıkınac kafayı yicem

Çok güzel yağmur yağdı Ayyy artık klimada yatmak istemiyorum valla inşallahhh serinlik böyle devam eder
ben cok üzülüyorum kış geliyor die
keşke hep yaz olsa

O nasıl işmiş kız.benim esim 1 ay gecici goreve gitti geldi günler bitmedi.esim evde olunca daha bi duzen oluyor evimizde.çocuklari hic zaptedemiyorum.babalarindan korkuyorlar.benden hic korkmazlar.
Esime diyorum sen olmasan ben bunlara bakamam

İyi akşamlar kızlar

Dün dolma yaptım daha tadına bakan yok eşimde bugün yemeğe gidelim dedi
Küçük cadı hemen mumbar dedineyse gittik benim yiyesim yoktu onlar yediler eşimde ısrarla kebap ye dedi diyetteyim o kadar dedim neyse büyük kızda bana eşlik etti zorla yedim ben ve kebap gerçekten zorla

Küçüğe cry baby aldık gelirken istiyordu

Aman canim arada olur oyle seyler
Ben diyetteyken neler neler yiyorum

Selam kızlar
Bugün hastanede geçti
Miniğimi kontrole götürdüm kan idrar tahlili yapıldı boy kilo ölçümü yapıldı herşey yolunda çok şükür

Bende kadın doğuma gittim 5+6 ile uyumlu kese göründü 10 gün sonra kalp atımı için gideceğiz

Eşimde küçük bir operasyon geçirdi böbreğinde taş vardı kanala düşmüştü stent takılıp taşı kırdılar düşürmesi kolay olsun diye bugün hastanede sabah taburcu olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…