Maşallah sen baya denemişsin ben patates ve biber kızartması denedim yağı az harcaması iyi oldu benim kızlar çok seviyor patates hergün koysam önlerine hayır demezler yarın tavuk denicem bakalım inşallah güzel olurAynı sıkıntı bende de var alışmışız elimiz eski usule gidiyor.Biz mesela patates yapısını sevmedik eski usul bol yağda yapmanın lezzetini hiç birşey vermiyor bizde o lezzete aşığızama pizza gözleme soğan halkası et ürünleri sebze çeşitleri falann güzel oluyor.Mesela patlıcanlı yemekler için patlıcan kızartma veya kozlemede falan aşırı pratik ve temiz oldu.Kislik patlıcanlı an ve kapya biberlerimi burada hallettim.Kek ekmek ve kuru meyve işi de çok iyi oldu.Oglanlar benim kuru meyveci ikiside ve kurularda oldukça pahalı malum. kestaneyi merak ediyoruz bakalım o nasıl olcak.
Hemen hemen hergun kullaniyorum sayılır.Kanat falan güzel oluyor onuda denedikMaşallah sen baya denemişsin ben patates ve biber kızartması denedim yağı az harcaması iyi oldu benim kızlar çok seviyor patates hergün koysam önlerine hayır demezler yarın tavuk denicem bakalım inşallah güzel olur
İnşallah cankuş iyiyim çok şükür yarın randevu bulabilirsem gidicemBiz ufaklığı plandigimiz halde ve 6 ay dan sonra olduğu için heralde biz bile şok yaşamıştık2.5 yıldır aynı şokla devam hala bakıp bakıp bu nerden çıktı ya bu nasıl bukadar büyüdu ya modindayiz. Belkide tek çocuk fikrine aşırı odakladigimiz ikinci bir çocuk hiicc dusunmedigimiz ve birden karar verdiğimiz için heralde böyle olduk Ama sonuç iyikiiiiiii Ailelerimizde bu ikinci bahar iyiki oldu diyor.Eminim sizde 4.bile olsa hep iyikii diyeceksiniz Sağlıcakla gelsin büyüsun gerisi bir şekilde halloluyor çok şükür
Doktora gittin mi okuyamadım daha herşey yolundadır umarım
Teşekkürler canım amin inşallahHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sağol canım Allah isteyenlere nasip etsin
ben yıllarca anne olmayı bekleyip tüp bebekle anne oluncaSağol canım Allah isteyenlere nasip etsin
Kuru meyveyi nasıl yapıyorsun canımAynı sıkıntı bende de var alışmışız elimiz eski usule gidiyor.Biz mesela patates yapısını sevmedik eski usul bol yağda yapmanın lezzetini hiç birşey vermiyor bizde o lezzete aşığızama pizza gözleme soğan halkası et ürünleri sebze çeşitleri falann güzel oluyor.Mesela patlıcanlı yemekler için patlıcan kızartma veya kozlemede falan aşırı pratik ve temiz oldu.Kislik patlıcanlı an ve kapya biberlerimi burada hallettim.Kek ekmek ve kuru meyve işi de çok iyi oldu.Oglanlar benim kuru meyveci ikiside ve kurularda oldukça pahalı malum. kestaneyi merak ediyoruz bakalım o nasıl olcak.
Diyet modundan çık sağlıklı beslenme diye düşüngünaydın kızlar
diyete devam ama sevdiğim şeyleri yememek beni zorluıyor... belkide regl olma süreci diedir ki bugün regl oldum
heryerim ağırıyor
çikolata cips oley yaşasınDiyet modundan çık sağlıklı beslenme diye düşün
Normalde nasıl besleniyorsun ki
Haftada bir ödül koy kendine aslında yedikçe yiyesin geliyorçikolata cips oley yaşasın
Haftada bir ödül koy kendine aslında yedikçe yiyesin geliyor
Beni de ekmek ve cola mahvediyor resmen aşk yaşıyorum
Benim cadı istiyor ama en çok bacağını ayırıp oturmak için evde çok zorluyorbende baleye gödnermeyi çok istiyotum
inşallah oda benm kadar ister
hırslı kızları seviyorumBenim cadı istiyor ama en çok bacağını ayırıp oturmak için evde çok zorluyor
Geçen sene kendini yırttı yapamıyorum diye uğraştı uğraştı yaptı en sonunda
Diyor hıh şimdi oldu
Güzel haberlerle gelin inşallahİnşallah cankuş iyiyim çok şükür yarın randevu bulabilirsem gidicem
MeselaKuru meyveyi nasıl yapıyorsun canım
Mesela elma armut çilek şeftali artık ne yapicaksam halka şeklinde ince ince doğrayıp direkt haznesine koyuyorum.makinanin kendinde kuru meyve ayarı var o programda calistiriyorumKuru meyveyi nasıl yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?