ikimiz dışında kmse yok okyanusum nasılsınBen buradayım
Burdayım kuzum yaaa sağol düşünüp yazdığın için
nerdesin ya cok merak ettim seniBurdayım kuzum yaaa sağol düşünüp yazdığın içinhavalardan mıdır nedir pek modum yoktu
Ablama geldik
Bugün eşimin doğumgünü akşam yemeğe gideceğiz
Eşim kendine hediye aldı iPhone 14 pro
Oyyy yok kuzum iyiyiz çok şükürnerdesin ya cok merak ettim seni
ikiniz bianda yazmaz oldunuz aklıma kötü şeler geldi Allah korusun
nice mutlu yıllara enişte..
sizin eve hırsız olarak girecem
senin herif ne iş yapıo merak ettmOyyy yok kuzum iyiyiz çok şükür
Sağol kuzum hepimize mutlu huzurlu seneler olur inşallahhh
Anahtar paspasın altında
Söylememsenin herif ne iş yapıo merak ettm
Söylememmütaahhitin yanında çalışıyor
inşallah iyidir.. ilk zamanlar zor oluyorZeynommm yok ortalıkta taze anne
Kızda 12 pro max varhyr parayı nasıl buluo bizede desin
ben ıphone 11de razıyım
beni evlatlık alsanaKızda 12 pro max var
Bende havaiiiii kullanıyorum aslında benimde 7 plus ım vardı 4 sene önce küçük cadı yere ata ata halletti o yüzden kız büyüyüne kadar kendime telefon yok dedim
Yok kuzum yaa bu sıralar ev telaşım var nasıl yapacaz diye dün eşime de çemkirdim ne gerek vardı diye
kız ben onu yapana kadar ne çektim bilmiyin miSen fazla büyüksün lena yı ver bana
Oyyyy bilmem mi kuzum Rabbim uzun sağlıklı musmutlu yıllar versin prensesimekız ben onu yapana kadar ne çektim bilmiyin mi
milyarlık bebe o
hepimizinkine inşallah cnm benmOyyyy bilmem mi kuzum Rabbim uzun sağlıklı musmutlu yıllar versin prensesime
Hep koşturma halindeyiz sen nasılsın?Öglen sebze meyve aldım makarna yaptım işe yetiştim şimdi çocuğu alıp doyururum sonra yüzmeye yetiştireceğim.Geliriz duş al ödev yap biraz oynar hop yatağa.Sabah koşarak kalkıyorum akşam koşarak yatıyorum valla hep koşma modundayımikimiz dışında kmse yok okyanusum nasılsın
Çalışan olunca daha zor oluyor dimi dinlenmeye fırsat olmuyor kolay gelsin paşam da bol bol yüzmelerHep koşturma halindeyiz sen nasılsın?Öglen sebze meyve aldım makarna yaptım işe yetiştim şimdi çocuğu alıp doyururum sonra yüzmeye yetiştireceğim.Geliriz duş al ödev yap biraz oynar hop yatağa.Sabah koşarak kalkıyorum akşam koşarak yatıyorum valla hep koşma modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?