🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

O1deren87 Kmsl Hnd kızlar iyimisniz
ikinizde yoksunuz
Burdayım kuzum yaaa sağol düşünüp yazdığın için havalardan mıdır nedir pek modum yoktu

Ablama geldik

Bugün eşimin doğumgünü akşam yemeğe gideceğiz

Eşim kendine hediye aldı iPhone 14 pro

nerdesin ya cok merak ettim seni
ikiniz bianda yazmaz oldunuz aklıma kötü şeler geldi Allah korusun

nice mutlu yıllara enişte..

sizin eve hırsız olarak girecem

nerdesin ya cok merak ettim seni
ikiniz bianda yazmaz oldunuz aklıma kötü şeler geldi Allah korusun

nice mutlu yıllara enişte..

sizin eve hırsız olarak girecem
Oyyy yok kuzum iyiyiz çok şükür

Sağol kuzum hepimize mutlu huzurlu seneler olur inşallahhh

Anahtar paspasın altında

hyr parayı nasıl buluo bizede desin
ben ıphone 11de razıyım
Kızda 12 pro max var

Bende havaiiiii kullanıyorum aslında benimde 7 plus ım vardı 4 sene önce küçük cadı yere ata ata halletti o yüzden kız büyüyüne kadar kendime telefon yok dedim

Yok kuzum yaa bu sıralar ev telaşım var nasıl yapacaz diye dün eşime de çemkirdim ne gerek vardı diye

beni evlatlık alsana

ikimiz dışında kmse yok okyanusum nasılsın
Hep koşturma halindeyiz sen nasılsın?Öglen sebze meyve aldım makarna yaptım işe yetiştim şimdi çocuğu alıp doyururum sonra yüzmeye yetiştireceğim.Geliriz duş al ödev yap biraz oynar hop yatağa.Sabah koşarak kalkıyorum akşam koşarak yatıyorum valla hep koşma modundayım

Slm kizlar.esime yine yollar görundü.şehir dısına geçici göreve gidecek ama burdan cok uzak bi sehir.1ay insallah cabucak biter
Babam gelir kalır biraz.
Bu hafta esim evde izinli.
Para su gibi gidiyor.
Benim kociste kendine hediye aldi
Arabaya ses sistemi
Yılın sonunda robot süpürgemi alacam insallah.sagolsun esim gecen almak istedigini söyledi.
Okul ev arasi .ev isleri
Bende böyle kizlar

Çalışan olunca daha zor oluyor dimi dinlenmeye fırsat olmuyor kolay gelsin paşam da bol bol yüzmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…