kolay gelsn cnmGünaydın kızlar bugün işe başladım bakalım işler beni bekliyor
günaydın kızlar
yeni bir hafta.. herkes haftaya üzülürken ben dinleneceim için seviniorum
kız haftasonu perte çıkardı beni
nasılsınız bakalım
ben diyete devam keeeeeeeeeee
Sağol canımkolay gelsn cnm
başla başla kuş gibi oluosun ama açım aççççççççççççSağol canım
Benimde diyet yapmam lazım ama içimden gelmiyor
karanlıktan korkuo olabilirmiGünaydın kızlarOğlan babasını özlemeye başladı bile.Bakalım 6 ay nasıl geçecek.Diğer ayrılıklarda aklı pek ermiyordu ama bu farklı ilerliyor.Haftaya psikiyatriye gidecektik bunuda sorayım benimle uyumak istiyor sürekli bende izin veriyorum yalnızım diye.
Yok babası varkende istiyordu haftada bir gün izin veriyorduk yanımıza gelmesinebaşla başla kuş gibi oluosun ama açım açççççççççççç
karanlıktan korkuo olabilirmi
günaydınKonu en son 15 Temmuz'da güncellendiğine göre, hepimiz ondan sonra topluca battık anladığım kadarıyla
Kimseyle günlük bir sohbet edilmiyor. İçki sofralarındaki "Ne olacak bu Fener'in hâli?" geyiği gibi, ülkecek genç-yaşlı, büyük-küçük hepimizin gündemi olmuş bu pahalılık.
Ah ne çok özledim dostlarımla günlük sıradan telaşlarımızı, havadan sudan bir sohbet esnasında ne kadar eğlendiğimizi, kitapları, yazarları, kaliteli filmleri, doksanların müziklerini, kahve içerken çay üzerine saatlerce konuşabilmeyi, düşlemeyi...
Sabah sabah kendi içimi çürüttüm gene.
Günaydın sevgili herkes
Mutlu haftalar diliyorum hepimize...
Hoş buldum...günaydın
ne güzel yazmışsınız gerçektende öyle oldu
mutlu haftalar hoşgeldiniz
Hayırdır canım ben kaçırdım mı eşin nerde yine Irak görevi mi çıktıGünaydın kızlarOğlan babasını özlemeye başladı bile.Bakalım 6 ay nasıl geçecek.Diğer ayrılıklarda aklı pek ermiyordu ama bu farklı ilerliyor.Haftaya psikiyatriye gidecektik bunuda sorayım benimle uyumak istiyor sürekli bende izin veriyorum yalnızım diye.
Küçükte hiç sıkıntı yok ama buyuk hiç gitmek istemiyor . Her sabah kavga gürültü . Okulu gereksiz buluyormuş , izin almak saçmaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?