🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar ben cuma gittim Ankara’ya bugün döndüm sınavda istediğim gibi geçmedi umarım kazananların listesinde olur ismim akşam dışarıda yedik yemeği eve geldim kızları banyo yaptırdım şimdi saçlarını tarıyorlar birazdan örgü yaparım büyüğün saçını uzaklığınki kısa.Eşim çamaşır katlıyor makinada renkliler yıkanıyor bugün film izlemek istiyorum

Temizlik yaptım ütü yaptım.Yemek dışarıdan pizza soyledım bide baklava söyledim.Ama tek kişiye yarım kg baklava çok yA.Şoka atsam kalanı birsey olurmu acaba?

günaydın kızlar

yeni bir hafta.. herkes haftaya üzülürken ben dinleneceim için seviniorum

kız haftasonu perte çıkardı beni

nasılsınız bakalım

ben diyete devam keeeeeeeeeee

Günaydın kızlarOğlan babasını özlemeye başladı bile.Bakalım 6 ay nasıl geçecek.Diğer ayrılıklarda aklı pek ermiyordu ama bu farklı ilerliyor.Haftaya psikiyatriye gidecektik bunuda sorayım benimle uyumak istiyor sürekli bende izin veriyorum yalnızım diye.

Sağol canım
Benimde diyet yapmam lazım ama içimden gelmiyor
başla başla kuş gibi oluosun ama açım açççççççççççç

karanlıktan korkuo olabilirmi

Konu en son 15 Temmuz'da güncellendiğine göre, hepimiz ondan sonra topluca battık anladığım kadarıyla
Kimseyle günlük bir sohbet edilmiyor. İçki sofralarındaki "Ne olacak bu Fener'in hâli?" geyiği gibi, ülkecek genç-yaşlı, büyük-küçük hepimizin gündemi olmuş bu pahalılık.
Ah ne çok özledim dostlarımla günlük sıradan telaşlarımızı, havadan sudan bir sohbet esnasında ne kadar eğlendiğimizi, kitapları, yazarları, kaliteli filmleri, doksanların müziklerini, kahve içerken çay üzerine saatlerce konuşabilmeyi, düşlemeyi...
Sabah sabah kendi içimi çürüttüm gene.
Günaydın sevgili herkes
Mutlu haftalar diliyorum hepimize...

günaydın
ne güzel yazmışsınız gerçektende öyle oldu
mutlu haftalar hoşgeldiniz

Slm kızlar
Hava serinledi cok mutluyum
Resmen pistik ya bu yaz.neyse atlattik darisi ömrümüz olursa seneye..
Sabah sigara boregi kizarttim ev halkina
Boregini alan gitti
Hem evdeki yemegi dusun hem beslenmeleri yanmisim ben
Kizi okula biraktim.sonra oglan hazirlandi çıktı. Uyku bastirdi valla.uyudum bi saat .ne guzel geldi
Balkonlar yıkandı
Ev süpurup silinip toz alindi
Camasir serdim.markate gidip geldim
Banyonun klozet lavobosunu yikadim aynasini sildim
Yesilmercimekli eriste yaptım
Kızi ve ogani okuldan aldim.karinlarini doyurdum namaz kildim
Simdi dinlenmeye gectim
Aksam uzere pazara çikacam

Hayırdır canım ben kaçırdım mı eşin nerde yine Irak görevi mi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…