Çok geçmiş olsun zeynom yaa taş gerçekten çok zor benim bünyem sürekli üretiyorSelam kızlar
Bugün hastanede geçti
Miniğimi kontrole götürdüm kan idrar tahlili yapıldı boy kilo ölçümü yapıldı herşey yolunda çok şükür
Bende kadın doğuma gittim 5+6 ile uyumlu kese göründü 10 gün sonra kalp atımı için gideceğiz
Eşimde küçük bir operasyon geçirdi böbreğinde taş vardı kanala düşmüştü stent takılıp taşı kırdılar düşürmesi kolay olsun diye bugün hastanede sabah taburcu olacak inşallah
Çok gecmis olsunSelam kızlar
Bugün hastanede geçti
Miniğimi kontrole götürdüm kan idrar tahlili yapıldı boy kilo ölçümü yapıldı herşey yolunda çok şükür
Bende kadın doğuma gittim 5+6 ile uyumlu kese göründü 10 gün sonra kalp atımı için gideceğiz
Eşimde küçük bir operasyon geçirdi böbreğinde taş vardı kanala düşmüştü stent takılıp taşı kırdılar düşürmesi kolay olsun diye bugün hastanede sabah taburcu olacak inşallah
Evlatrinin hep güzel haberlerini al inşallah canımSelam kızlar
Bugün hastanede geçti
Ah canım eşimde öyle malesefÇok geçmiş olsun zeynom yaa taş gerçekten çok zor benim bünyem sürekli üretiyor
Canımsın AminEvlatrinin hep güzel haberlerini al inşallah canımEsinede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Aslında o nasıl ismis derken iş anlaminda sormadim.yani düzen bozuluyor dedin ya ona istinaden o nasıl is dedimöğretmen cnm eşim
Hayırlısı ile kucağına al inş cnmSelam kızlar
Bugün hastanede geçti
HeeeeeAslında o nasıl ismis derken iş anlaminda sormadim.yani düzen bozuluyor dedin ya ona istinaden o nasıl is dedim
Anlatabildimmi acaba
Roborcks s5 bugün arkadaşlar konuştum adını değiştir robotun titiz birinin adını koy onun gibi süpürsün dedi ben kocamın adını koymuştum aynı onun gibi isteksiz süpürüyor kendi adımı koycam tertemiz yapsınSenin robot ne marka?Mesaj alakasız oldu ama aklıma düştü birden
Bendeki S6 güzel yapıyorRoborcks s5 bugün arkadaşlar konuştum adını değiştir robotun titiz birinin adını koy onun gibi süpürsün dedi ben kocamın adını koymuştum aynı onun gibi isteksiz süpürüyor kendi adımı koycam tertemiz yapsın
Aaaaa kim kiz.çocukluk arkadasinsa tanıyorumdurGünaydın kızlar
Mutlu pazarlar
Bugün eski mahalleye çocukluk arkadaşımın bebeği oldu onu görmeye gideceğim
Hediye peluş battaniye,, örme yelek 2 tane aldım
Hahahahha yazdın tabikisi deAaaaa kim kiz.çocukluk arkadasinsa tanıyorumdur
Şimdi aklima birisi geldi dur yazayim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?