🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün İstanbul’a gittik 3000tl uçak 3000tl doktor 1000tl de oğlana Lego aldık yemek yediksöyleyeceklerim bukadar
Geçen sene ben ve kızların İstanbula gidip gelmesi 1500 tutmuştu

Bu sene sadece 1 kişi 1000 tl yi geçti

Şubat tatilinde gideceğiz bizde erken alabilirsek iyi olur aslında yoksa hala artmaya devam ediyor

Kmsl Hnd iphone almak istiyorum sizde hangi modeller vardıBenimki iPhone 7.Artık güncelleme gelmiyor.İPhone 13 alayım diyorum 28bin dediler.Kredi kullandırıyormuş mağaza 3 taksit yapıyor. 9 küsür gelecek.Ay ortasından sonra alırsam kasımda olır taksidi diyorum ama bilemedim tel ihtiyacım var bu teli 6yıl olacak alalı.

Benimki 7 plıstı 4 sene önce küçük kızdan rahmetli oldu

Büyük kızın 12 pro max i var

Eşimde 14 pro aldı geçenlerde 41.500 dü fiyatı nakit ama süper foto çekiyor

Eşim bana dedi sana da 11 yada 12 alalım diye ama küçük kız benim telefonu atıyor hep yerlere dedim daha zamanı var bikaç sene geçmesi lazım

Son düzenleme:
Sen 2 çocuklu kadınsın ne geç yatması kendine gel

Kızzz hani yöntem filan bulmuştun işe yaramadı dimi
Kızlar ben geç yattım kocam degil yöntem hala tıkırında işliyor
Dün İstanbul’a gittik 3000tl uçak 3000tl doktor 1000tl de oğlana Lego aldık yemek yediksöyleyeceklerim bukadar
Maas gelmeden gitti yavrularımız sağlıklı oluşunda yeter . Legolarin fiyatı nasıl böyle yaaaaa
Erken yatma yöntemi o geç yatma yöntemi yokYa işte saati geçirip geç yatarsa al böyle olur işte

Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm

Legolar çok pahalı Benimkide hep onlarla oynuyor mecbur alıyoruz.Maaş gelmeden bitiyor zaten.Tel almam lazım ama nasıl öderim onu düşünmekteyim

Ablamlar geldi geçmiş olsuna yemek çay kahve faslı gittiler biraz önce
Küçük de eve gitmek istiyor yarın gidecez yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…