Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken yatma yöntemi o geç yatma yöntemi yokKızzz hani yöntem filan bulmuştun işe yaramadı dimi![]()
Allah kavuştursun canımEşim ilaç aldı getirdi
Küçüğe yine mumbar almış tam bir adanalı
Gitti eşim
Annemde yaprak sarma,,, mercimek çorbası yaptı sıcak sıcak içtim iyi geldi![]()
Acaba saati geçirirken ne yaptıErken yatma yöntemi o geç yatma yöntemi yokYa işte saati geçirip geç yatarsa al böyle olur işte
![]()
Yani az çok tahmin ediyorum ama tabi bilemeyizAcaba saati geçirirken ne yaptı![]()
Geçen sene ben ve kızların İstanbula gidip gelmesi 1500 tutmuştuDün İstanbul’a gittik 3000tl uçak 3000tl doktor 1000tl de oğlana Lego aldık yemek yediksöyleyeceklerim bukadar
![]()
Benimki 7 plıstı 4 sene önce küçük kızdan rahmetli olduKmsl Hnd iphone almak istiyorum sizde hangi modeller vardı
Benimki iPhone 7.Artık güncelleme gelmiyor.İPhone 13 alayım diyorum 28bin dediler.Kredi kullandırıyormuş mağaza 3 taksit yapıyor. 9 küsür gelecek.Ay ortasından sonra alırsam kasımda olır taksidi diyorum ama bilemedim tel ihtiyacım var bu teli 6yıl olacak alalı.
Sen 2 çocuklu kadınsın ne geç yatması kendine gel![]()
Kızlar ben geç yattım kocam degil yöntem hala tıkırında işliyorKızzz hani yöntem filan bulmuştun işe yaramadı dimi![]()
Maas gelmeden gittiDün İstanbul’a gittik 3000tl uçak 3000tl doktor 1000tl de oğlana Lego aldık yemek yediksöyleyeceklerim bukadar
![]()
Erken yatma yöntemi o geç yatma yöntemi yokYa işte saati geçirip geç yatarsa al böyle olur işte
![]()
Legolar çok pahalı Benimkide hep onlarla oynuyor mecbur alıyoruz.Maaş gelmeden bitiyor zaten.Tel almam lazım ama nasıl öderim onu düşünmekteyimKızlar ben geç yattım kocam degil yöntem hala tıkırında işliyor
Maas gelmeden gittiyavrularımız sağlıklı oluşunda yeter . Legolarin fiyatı nasıl böyle yaaaaa
Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm
![]()
Allah kavustursun bacim.Eşim ilaç aldı getirdi
Küçüğe yine mumbar almış tam bir adanalı
Gitti eşim
Annemde yaprak sarma,,, mercimek çorbası yaptı sıcak sıcak içtim iyi geldi![]()
Ayyy sağol kızzz He vallaAllah kavustursun bacim.
Bizde tam şendullar olduk![]()
Sağol kuzumKızlar ben geç yattım kocam degil yöntem hala tıkırında işliyor
Maas gelmeden gittiyavrularımız sağlıklı oluşunda yeter . Legolarin fiyatı nasıl böyle yaaaaa
Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm
![]()
Eşi geldi onun haftasonu
Benim eş gittiEşi geldi onun haftasonuPazartesi sabah gelir o 2 gün bekleme
![]()
Tabi canım eşi olan bu saatte bide cumartesi günü napsın burada hahah