🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün İstanbul’a gittik 3000tl uçak 3000tl doktor 1000tl de oğlana Lego aldık yemek yedik😁söyleyeceklerim bukadar :KK11:
Geçen sene ben ve kızların İstanbula gidip gelmesi 1500 tutmuştu

Bu sene sadece 1 kişi 1000 tl yi geçti

Şubat tatilinde gideceğiz bizde erken alabilirsek iyi olur aslında yoksa hala artmaya devam ediyor🙊🙊

Kmsl Hnd Kmsl Hnd iphone almak istiyorum sizde hangi modeller vardı😁Benimki iPhone 7.Artık güncelleme gelmiyor.İPhone 13 alayım diyorum 28bin dediler.Kredi kullandırıyormuş mağaza 3 taksit yapıyor. 9 küsür gelecek.Ay ortasından sonra alırsam kasımda olır taksidi diyorum ama bilemedim tel ihtiyacım var bu teli 6yıl olacak alalı.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd iphone almak istiyorum sizde hangi modeller vardı😁Benimki iPhone 7.Artık güncelleme gelmiyor.İPhone 13 alayım diyorum 28bin dediler.Kredi kullandırıyormuş mağaza 3 taksit yapıyor. 9 küsür gelecek.Ay ortasından sonra alırsam kasımda olır taksidi diyorum ama bilemedim tel ihtiyacım var bu teli 6yıl olacak alalı.
Benimki 7 plıstı 4 sene önce küçük kızdan rahmetli oldu🤪🤪🤪

Büyük kızın 12 pro max i var

Eşimde 14 pro aldı geçenlerde 41.500 dü fiyatı nakit ama süper foto çekiyor 👏👏

Eşim bana dedi sana da 11 yada 12 alalım diye ama küçük kız benim telefonu atıyor hep yerlere dedim daha zamanı var bikaç sene geçmesi lazım🤪🤪🤪

Son düzenleme:
Sen 2 çocuklu kadınsın ne geç yatması kendine gel:KK14::confused:

Kızzz hani yöntem filan bulmuştun işe yaramadı dimi:KK53::KK53:
Kızlar ben geç yattım kocam degil yöntem hala tıkırında işliyor 🤪🤪🤪
Dün İstanbul’a gittik 3000tl uçak 3000tl doktor 1000tl de oğlana Lego aldık yemek yedik😁söyleyeceklerim bukadar :KK11:
Maas gelmeden gitti 🥲yavrularımız sağlıklı oluşunda yeter . Legolarin fiyatı nasıl böyle yaaaaa
Erken yatma yöntemi o geç yatma yöntemi yok😂Ya işte saati geçirip geç yatarsa al böyle olur işte😂
😀😀

Kmsl Hnd Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm ❤️❤️

Kızlar ben geç yattım kocam degil yöntem hala tıkırında işliyor 🤪🤪🤪

Maas gelmeden gitti 🥲yavrularımız sağlıklı oluşunda yeter . Legolarin fiyatı nasıl böyle yaaaaa

😀😀

Kmsl Hnd Kmsl Hnd allah kavuştursun cnm ❤️❤️
Legolar çok pahalı Benimkide hep onlarla oynuyor mecbur alıyoruz.Maaş gelmeden bitiyor zaten.Tel almam lazım ama nasıl öderim onu düşünmekteyim 😁

Ablamlar geldi geçmiş olsuna yemek çay kahve faslı gittiler biraz önce
Küçük de eve gitmek istiyor yarın gidecez yeter🤪🤪

Back
X