🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar

Sabah ortalık topladım toz aldım
Balkon yıkadım
Çamaşır topladım

Robotu açtım

Kızın kahvaltısını yaptırıyorum

Akşamdan fasulye ısladım etli kuru fasulye,,, pilav olacak menümüz annemleri de çağırdım beraber yeriz diye

Günaydın canim. Maşallah erkenden bitirmissin işleri. Ben de bugün için etli kuru fasulye yaptım akşam. Sabahta pilav yapıp okula geldim. Evdekiler yer öğlen.
Her defasında birikime başlayıp geleceğim diyorum ama bu ara o kadar çok harcama oluyor ki. Mevsim geçişi çocuklara alışveriş bitmiyor zaten fırsat kaldıkça kendime de aldım. İnşallah eksiye düşmeden bu ayı çıkarırım
Senin süpürgenin markası modeli neydi memnunmusun. Bende düşünüyorum ama nasıl bir şey olmalı bilemedim.

Ohhhh sende erkencisin kızzz çalışana rağmen yemeğin bile hazır

Kuru fasulyeyi tam Ocağa koydum suyunu eklemeden sular kesildineyse şişede vardı koydumpilava da artık ne zaman gelirse

Kız birikim filan hak getire markete yetişemiyoruz ki bizde

Xiomi mop pro 2 modeli canım benimki çok memnunum haritalama,, silme,, filan var bir kadının kendine yaptığı en güzel iyiliklerden biri bence

Eline saglik kiz
Evi bastan asagi o kadar temizledimki kızi okuldan almaya gidecem dermanim kalmadi

Bugün 3 te çıkıyorum akşamda veli toplantısı var. Yemek yapmak zor olacak diye hallettim şükür.
Gerçekten gelen gidiyor, sifirlaniyoruz her maaşta
Bakayım bu modele o zaman, ben belimden rahatsız olduğum için bu iyiliği eşime yapacağım kendim yapsaydım çoktan alırdım sanırım

Hahahah al al gerçekten kurtarıcı

Akşam Küçüğümle biraz dışarı çıktık
Çek pas,, fırça,,, vileda aldım
Dönüşte de yoğurt cips süt burger çikolata filan aldık

Dışarda biraz scooter sürdü eve geldik ortalık topladım çamaşır katladım mutfağı topladım
3 lü bir koltuk sildim kızı yıkadım uyuttum

Şimdi dinlenecem

Aklımda yarına ne pişirdim düşüncesi var

İyi akşamlar kızlar Kmsl Hnd canım akşam 2 çeyrek aldım gün param geldi bu ay harcamadan gidip aldım.Dün doğum günümde eşim çocuklarla beraber eşofman takımı spor ayakkabı almışlar pasta kestik.Arkadaşlarım orkide almış çok mutlu oldum pizza söylemişler üstüne mum dikmişler kazar almışlar iş yerindeki arkadaşlarım Keseleri dolu olsun hepsinin

Musmutlu yılların olsun canım

Bereketli olsun

Nice güzel yılların olsun canım Altınların bereketli olsun güle güle kullan kazagınıda

Nice güzel yıllarin olsun canim

Slm kizlar
Dün okadar ev isi yaptim bugünde dinlenmeyi hakettim.sabahtan beri keyif yapiyorum
Dizi izliyorum tlfn bakıyorum
Fırına patates attim pisiyor.oglen yer cocuklar
Aksamada naparim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…