Günaydın canim. Maşallah erkenden bitirmissin işleri. Ben de bugün için etli kuru fasulye yaptım akşam. Sabahta pilav yapıp okula geldim. Evdekiler yer öğlen.Günaydın kızlar
Sabah ortalık topladım toz aldım
Balkon yıkadım
Çamaşır topladım
Robotu açtım
Kızın kahvaltısını yaptırıyorum
Akşamdan fasulye ısladım etli kuru fasulye,,, pilav olacak menümüz annemleri de çağırdım beraber yeriz diye
Ohhhh sende erkencisin kızzz çalışana rağmen yemeğin bile hazırGünaydın canim. Maşallah erkenden bitirmissin işleri. Ben de bugün için etli kuru fasulye yaptım akşam. Sabahta pilav yapıp okula geldim. Evdekiler yer öğlen.
Her defasında birikime başlayıp geleceğim diyorum ama bu ara o kadar çok harcama oluyor ki. Mevsim geçişi çocuklara alışveriş bitmiyor zatenfırsat kaldıkça kendime de aldım. İnşallah eksiye düşmeden bu ayı çıkarırım
Senin süpürgenin markası modeli neydi memnunmusun. Bende düşünüyorum ama nasıl bir şey olmalı bilemedim.
Eline saglik kizGünaydın kızlar
Sabah ortalık topladım toz aldım
Balkon yıkadım
Çamaşır topladım
Robotu açtım
Kızın kahvaltısını yaptırıyorum
Akşamdan fasulye ısladım etli kuru fasulye,,, pilav olacak menümüz annemleri de çağırdım beraber yeriz diye
Ohhhh ama ne güzel bütün işlerin bittiEline saglik kiz
Evi bastan asagi o kadar temizledimki kızi okuldan almaya gidecem dermanim kalmadi
Bugün 3 te çıkıyorum akşamda veli toplantısı var. Yemek yapmak zor olacak diye hallettim şükür.Ohhhh sende erkencisin kızzz çalışana rağmen yemeğin bile hazır
Kuru fasulyeyi tam Ocağa koydum suyunu eklemeden sular kesildineyse şişede vardı koydumpilava da artık ne zaman gelirse
Kız birikim filan hak getire markete yetişemiyoruz ki bizde
Xiomi mop pro 2 modeli canım benimki çok memnunum haritalama,, silme,, filan var bir kadının kendine yaptığı en güzel iyiliklerden biri bence
Hahahah al al gerçekten kurtarıcıBugün 3 te çıkıyorum akşamda veli toplantısı var. Yemek yapmak zor olacak diye hallettim şükür.
Gerçekten gelen gidiyor, sifirlaniyoruz her maaşta
Bakayım bu modele o zaman, ben belimden rahatsız olduğum için bu iyiliği eşime yapacağımkendim yapsaydım çoktan alırdım sanırım
Afiyet olsun canlarYemekleri mi yaptım
Annemle babam geldiler yemeğimizi yedik kahvemizi içtik gittiler
Musmutlu yılların olsun canımİyi akşamlar kızlarKmsl Hnd canım akşam 2 çeyrek aldım gün param geldi bu ay harcamadan gidip aldım.Dün doğum günümde eşim çocuklarla beraber eşofman takımı spor ayakkabı almışlar pasta kestik.Arkadaşlarım orkide almış çok mutlu oldum pizza söylemişler üstüne mum dikmişler kazar almışlar iş yerindeki arkadaşlarım Keseleri dolu olsun hepsinin
Nice güzel yılların olsun canımİyi akşamlar kızlarKmsl Hnd canım akşam 2 çeyrek aldım gün param geldi bu ay harcamadan gidip aldım.Dün doğum günümde eşim çocuklarla beraber eşofman takımı spor ayakkabı almışlar pasta kestik.Arkadaşlarım orkide almış çok mutlu oldum pizza söylemişler üstüne mum dikmişler kazar almışlar iş yerindeki arkadaşlarım Keseleri dolu olsun hepsinin
Nice güzel yıllarin olsun canimİyi akşamlar kızlarKmsl Hnd canım akşam 2 çeyrek aldım gün param geldi bu ay harcamadan gidip aldım.Dün doğum günümde eşim çocuklarla beraber eşofman takımı spor ayakkabı almışlar pasta kestik.Arkadaşlarım orkide almış çok mutlu oldum pizza söylemişler üstüne mum dikmişler kazar almışlar iş yerindeki arkadaşlarım Keseleri dolu olsun hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?