Afiyet olsun kızzzzzz ne kadar çok mısır yiyorsunızBiz yemegi yedik bulasiklari kaldirdik bile
Fırında kofte patates yaptim yanina guzel bi salata.babamda tatli almis sağolsun. Mısirda kaynattim .Rabbim olmayanlara da versin
Bizde de dünden beşamelli tavuklu spagetti vardı kendime de karnabahar haşladım salata ile yedimSelam kızlar hava çok kapalı rüzgar var o kesilince yağmur atıştırıyor arada akşama ne yemek yapcam bilmiyorum
Bu sene sevdigim mısırdan geldi hep pazara.cok lezzetli.Afiyet olsun kızzzzzz ne kadar çok mısır yiyorsunız
Hahahahhaha ne zaman bırakacaksın acabaBu sene sevdigim mısırdan geldi hep pazara.cok lezzetli.
Sut misiri sevmiyorum.bunlar yerliymis.ama yemicem.diyete basladim her zamanki gibi
Gerçekten pahalı bende büyüğe aldım geçenlerde 260 tl bir kutuSelam kızlar yemek yedik hazırlandık oğlanı yüzmeye getirdim onu bekliyorum.Bugün kendime cilt bakım ürünleri aldım 1000tl onlar tuttu.900tl de vitamin takviye troid kan selenyum ilaçları tuttu.Acayip pahalanmış ilaçlar bir vitamin 250tl nasıl olur
daha regli olmadım . Ama iki hamileliğim de adet olmadan ben anlamıştım hamile olduğumu . Vücudumu tanırım mevsim değişikliğinden oldu .
Mevsim geçişi ya canım belki ondan olmuş olabilirdaha regli olmadım . Ama iki hamileliğim de adet olmadan ben anlamıştım hamile olduğumu . Vücudumu tanırım mevsim değişikliğinden oldu .
Eğer hamileysem be olur bilmiyorjm korkuyorum sanırım o yüzden de test istemiyorum
Ay merak ettim simdi.bence test yapdaha regli olmadım . Ama iki hamileliğim de adet olmadan ben anlamıştım hamile olduğumu . Vücudumu tanırım mevsim değişikliğinden oldu .
Eğer hamileysem be olur bilmiyorjm korkuyorum sanırım o yüzden de test istemiyorum
Günaydın şekerimGünaydın kızlar
Bugün kızın kontrolü var gideceğiz doktora
Ordan kızı anneme bırakıp 1 saatlik işim var
Sonra kzıı alıp yetişebilirsem pazara gidecem bakalım
Yemek de yok
Hahahha annemin dün mutfağı komple söküldü yeni yaptırıyorGünaydın şekerimDert etme yemeği annende mangal yakarsın
Ay benimde çektiAyyy masterchef de lahmacun yapıyorlar canım istiyorrrrr
Yok yok sen zayıflayamanAy benimde çekti
Köfte vardi attim agzima
Çocuklu insan dinlenirmi kızSorarlarsa dinlenemedi dersiniz
Çamaşır attım Makinaya
6 tane yufka vardı sigara böreği sardım büyük kız okula götürecek arkadaşlarıyla yicekler kızarttım m Offffff her yer yağ olduilaç sıktım Ocağa yqptım kahvemi valla saat 9 olacak daha kahve içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?