🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Biz yemegi yedik bulasiklari kaldirdik bile
Fırında kofte patates yaptim yanina guzel bi salata.babamda tatli almis sağolsun. Mısirda kaynattim .Rabbim olmayanlara da versin
Afiyet olsun kızzzzzz ne kadar çok mısır yiyorsunız

Selam kızlar hava çok kapalı rüzgar var o kesilince yağmur atıştırıyor arada akşama ne yemek yapcam bilmiyorum
Bizde de dünden beşamelli tavuklu spagetti vardı kendime de karnabahar haşladım salata ile yedim

Selam kızlar yemek yedik hazırlandık oğlanı yüzmeye getirdim onu bekliyorum.Bugün kendime cilt bakım ürünleri aldım 1000tl onlar tuttu.900tl de vitamin takviye troid kan selenyum ilaçları tuttu.Acayip pahalanmış ilaçlar bir vitamin 250tl nasıl olur

Gerçekten pahalı bende büyüğe aldım geçenlerde 260 tl bir kutu

Küçüğe de balık yağı almam lazım

Demirim düşüktü ilaç kullanıyorum 1 kutu 160 tl

Cedric1003 kızzz naptın meraktan öldük

Bal0ncuk canım nerdesin yaaa daha sorunlar hallolmadı mı
daha regli olmadım . Ama iki hamileliğim de adet olmadan ben anlamıştım hamile olduğumu . Vücudumu tanırım mevsim değişikliğinden oldu .
Eğer hamileysem be olur bilmiyorjm korkuyorum sanırım o yüzden de test istemiyorum

Mevsim geçişi ya canım belki ondan olmuş olabilir

Günaydın kızlar

Bugün kızın kontrolü var gideceğiz doktora
Ordan kızı anneme bırakıp 1 saatlik işim var
Sonra kzıı alıp yetişebilirsem pazara gidecem bakalım
Yemek de yok

İyi akşamlar kızlar öldüm yorgunluktan

Hastaneye gittik çok şükür güzelmiş herşey
Ordan anneme kızı bıraktım 1 saat çıktım geldim kızı aldım pazara markete uğradık eve geldik

Kızlara döner yaptım
Kendime de karnabahar graten ve tavuk

Makina boşalttım ortalık topladım

Büyük kız daha yeni geldi yüzmedeydi yemeğini hazırladım şimdi dinlenecem inşallahhhh

Sorarlarsa dinlenemedi dersiniz

Çamaşır attım Makinaya

6 tane yufka vardı sigara böreği sardım büyük kız okula götürecek arkadaşlarıyla yicekler kızarttım m Offffff her yer yağ olduilaç sıktım Ocağa yqptım kahvemi valla saat 9 olacak daha kahve içmedim

Çocuklu insan dinlenirmi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…