Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy zeynommm ne çabuk geçiyor zaman yaaaSelam mmmm günaydınn nin kızlar
İstanbula gittik geldik cuma da kv geldik bugün döneceğiz
Herkes iyidir umarım
Okyonus hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan bu hafta bizde birkaç yerden fiyat alıp cam balkon yapacağız balkon küçük 7000 bin civarı tutar
Annem 2000 tl kv 1000 tl harçlık verdi
Bu hafta günüm var 3500 civarı gelecek camı peşin yaparız bunlarla
Birikim hayal oldu ocaktan sonra 1 çeyrek te olsa alabilsek patron bizi gaza getirKmsl Hnd
Cedric1003 sende hiç girmemişsin canım herşey yolundadır umarım
Biz 4 aylık olduk teyzeler bu cuma randevum var umarım herşey yolundadır![]()
Valla birikim zor gibi insan bişey alacaksa yarına bırakmamalı geçen gün sepete alez ekledim 150 TL idi sabaha alim dedim sabah kalktım 270 tl olmuşSelam kızlar.Temizlik günü bugünOcakta birikimler ile coşar inş sayfamız
Bende harcama çok oldu halada devam ediyor.Oğlana oda aldım cuma günü.
Hayırlı olsun canımselam kızlar telefonumun yenisi geldi dün alışveriş yaptık market manav kartımın limiti dolmuş mesaj geldi![]()
Ben usandim su beşamelli makrnadan yemedigim haldeDünden kru fasulye pilav var yanına peynirli d börek yaptım
Büyük kız beşamelli tavuklu makarna istiyor o kadar yemek var yani otur ye![]()
Vallahi makarna ve tavuğa bayılan ben artık midem bulanıyorBen usandim su beşamelli makrnadan yemedigim halde![]()
Ohhh afiyet olsun bugün benim de canım istedi sulu patates bizim evde hiç pişmez yemezler çünküSulu patates bulgur pilavi yaptım
Gelsin yesin![]()
Peynirli mayali pogaca yaptımOhhh afiyet olsun bugün benim de canım istedi sulu patates bizim evde hiç pişmez yemezler çünkü![]()
Ohhhh ne güzel menülerrrr aç kapıyı hemen geliyorumPeynirli mayali pogaca yaptım
Elmali kurabiye yaptim.bulasigini yika falan yoruldum valla.aklima geldi mutfaktayken yapip ciktim
O kadar hamur işine yemeğe kol mu dayanır kızzEvde kirlendi yarin temizlik beni bekler.sebebsiz sag kol omzum sizliyor
Aman napim kiz.yarin okula ise ne gotureceklerr.O kadar hamur işine yemeğe kol mu dayanır kızz![]()
Buyrun gelin.senin kiz birini yemezse birini yer zaaarOhhhh ne güzel menülerrrr aç kapıyı hemen geliyorum![]()