🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ayyy zeynommm ne çabuk geçiyor zaman yaaa❤️❤️❤️❤️
Öyle canım Bi baktık doğdu inşallah artık haftaları takip edemiyoruz

Eve döndük evim evim güzel evim
Kapıdan girdik komşum geldiğimizi görmüş nohut sulusu pilav koymuş getirdi
Bende biraz makarna haşladım yogurtlarım yeter bugünlük.

Aile boyu banyo yapılacak, çamaşırlar yıkananak🤕

Vallahi makarna ve tavuğa bayılan ben artık midem bulanıyor🙈🙈🙈

Azıcık haşlanmış makarna var birqz beşamel biraz tavuk koyarım ona göre 2 tabak çıkar 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Tavuktan aşırı tiksindim markete uğradım gelirken tavuk indirimde diyip peşimde dolandı satıcı🤨tavuk dedikçe midem kalktı valla🙄

selam kızlar telefonumun yenisi geldi dün alışveriş yaptık market manav kartımın limiti dolmuş mesaj geldi😔
Güle güle kullan telefonunu bende yeni aldım telefon.Merak ettim seni bayadır yoktun.Kızlar nasıl?Benimde kartlar çok dolu oğlana masa Şifoniyer dolap kitaplık aldm 11.500tl tuttu sandalye alacağım daha.Evin balkonunu kapattırdık 17.500tl tuttu.Oğlana bot çizme aldım seneye için mont denk geldi onu aldım sandalyelere lastikli örtü alacağım birkaç kazak almam lazm baya ihtiyaçlar birikti.Oğlana bide bilgisayar alınacak tablet almıştık.

Güle güle kullan telefonunu bende yeni aldım telefon.Merak ettim seni bayadır yoktun.Kızlar nasıl?Benimde kartlar çok dolu oğlana masa Şifoniyer dolap kitaplık aldm 11.500tl tuttu sandalye alacağım daha.Evin balkonunu kapattırdık 17.500tl tuttu.Oğlana bot çizme aldım seneye için mont denk geldi onu aldım sandalyelere lastikli örtü alacağım birkaç kazak almam lazm baya ihtiyaçlar birikti.Oğlana bide bilgisayar alınacak tablet almıştık.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın biz bu ay kıyafete 11000 harcadık 🤦‍♀️🤦‍♀️
İçerisinde mont bot yok yani

koşturmakla geçiyor günler ufak kızım atarlı biraZ istedigi olmayınca tek başına dışarı çıkıyor ablasıyla kavga etti bir baktım hop dışarı çıkıyor üstüne mont almadan içine atlet giymemiş ee ben gidip mont giydirdim köpekle oynarken çıkarıp koymuş havada serindi yagmurda ıslanmış dün gece hastalandı ateşi çok yükseldi eşim nöbetçiydi gece sürekli ateş kontrolü yapmaktan uyumadım dpgru düzgşn sersem gibiyim yatarım bşrazdan
hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın iyi yapmışsın bizim kızlarada sandalye alınaxak salondakileri koyduk odalarına ikeadan baktım durmadan zam geliyor bir türlü beğenmiyorlar kızın oluncada böyle dertlerin oluyor bende böyleydim birşeyde diyemiyorum 😂

yarın yemeğe tavuk mantar sote yanına bulgur pilavı yaparım.Bugün süt geldi kaynattım mayaladım güzel tutmuş balkon buz gibi oraya koydum kavanozları sabah dolaba koyarım.Bizim tayin yerleri açıldı aralık ayı içinde tercih yaparız benim mülakatta aralık ayında olacakmış çok gerginim elimde olmadan

yarın yemeğe tavuk mantar sote yanına bulgur pilavı yaparım.Bugün süt geldi kaynattım mayaladım güzel tutmuş balkon buz gibi oraya koydum kavanozları sabah dolaba koyarım.Bizim tayin yerleri açıldı aralık ayı içinde tercih yaparız benim mülakatta aralık ayında olacakmış çok gerginim elimde olmadan
Nereleri istiyorsunuz izmire gelin😂

Back
X