o yokken daha cok dinleniyorum diomuşumGihadi gözünaydın
Tabi Canımmmm geceleerrrrrr gecelerrrrrrro yokken daha cok dinleniyorum diomuşum
Gecmis olsun canim.bu sene herkes hastaliktan kırılıyor.grip cok güçlenmisselam kızlar nasılsınız eşim bugün nöbetçi dün hastaneye gittik kızımın ateşi çıkmış cigerlere inmiş enfeksiyon dedi antibiyotik yazdı balık yemeye götürcem kızları
seviniyordum bir kere grip olduk ayakta atlattık diye bu çok fena oldu ateş olunca çok korkuyorum canım teşekkür ederimGecmis olsun canim.bu sene herkes hastaliktan kırılıyor.grip cok güçlenmis
Pandemide kimse grip olmamisti ya gripte bulasamadigi icin guclenmis.gecer canim insallah .beslenmesine ilaclarina dikkat etsin Allahin izniyleseviniyordum bir kere grip olduk ayakta atlattık diye bu çok fena oldu ateş olunca çok korkuyorum canım teşekkür ederim
Selam canım.Allah şifa versin kuzucuga.Bizimde bugün dışarıdan söyleme günümüz oğlanla.Karar verecek ne istediğine pizza veya hamburger genelde bunları söylüyoruzselam kızlar nasılsınız eşim bugün nöbetçi dün hastaneye gittik kızımın ateşi çıkmış cigerlere inmiş enfeksiyon dedi antibiyotik yazdı balık yemeye götürcem kızları
Ay bir ay geçmez şimdiBugün Dr gittim çok şükür herşey yolun gelişimi iyi fakat cinsiyet göstermedibir ay sonra detaylı ultrasona giricem o zaman görürüz inşallah
Ahhh kuzum benimselam kızlar nasılsınız eşim bugün nöbetçi dün hastaneye gittik kızımın ateşi çıkmış cigerlere inmiş enfeksiyon dedi antibiyotik yazdı balık yemeye götürcem kızları
Zeynoooo yaaa benim içime kız doğuyorBugün Dr gittim çok şükür herşey yolun gelişimi iyi fakat cinsiyet göstermedibir ay sonra detaylı ultrasona giricem o zaman görürüz inşallah
Afiyet olsun dünde biz hamburger günü yaptık oğluşla.Slm kizlar.
Günler cok hizli geciyor yaa.masraflarda bitmiyor.arabanin lastiklerini degistirdik.bayagi deforme olmustu.
Evdeki termisifon vanayi biraz zorluyor onun icin sofben alacaz pztsi esim siparis verecek.
Aralik ayindayiz daha klimalar yanmadi cok şükür.
Çocukları hamburger yemeye goturdüm
Eve geldik biraz dinlendim esim geldi
Simdi aksam oturmasi
Gözünaydın eşin gelmiş darısı bizim başımızaSlm kizlar.
Günler cok hizli geciyor yaa.masraflarda bitmiyor.arabanin lastiklerini degistirdik.bayagi deforme olmustu.
Evdeki termisifon vanayi biraz zorluyor onun icin sofben alacaz pztsi esim siparis verecek.
Simdi aksam oturmasi
Slm kizlar.
Simdi aksam oturmasi
Afiyet olsun kızlarAfiyet olsun dünde biz hamburger günü yaptık oğluşla.
Sagol canim sizede afiyet olsunAfiyet olsun dünde biz hamburger günü yaptık oğluşla.
Geleli bayagi oldu canim.insallah sizde kavusursunuzGözünaydın eşin gelmiş darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?