Oh mis olmus ellerine saglikBende bugün tüm halıları kaldırdım çırptım heryer robot süpürdü sildi bende bir daha sildim
Sonra serdim halıları toz aldım çamaşır serdim
Domestos um bitmiş wc banyo yıkayamadım üşendim markete çıkmaya yarın artık alır yıkarım
Dünden börek vardı yanına düğün çorbası yaptım
Birde büskivili yaş pasta yaptım
Cuma günü gidicem canım amin inşallahcanım bugün mü kontrolün vardı bebiş nasıl maşallah 4 aylık olmuşsunuz sağlıkla kucağına alırsın o güzel günleride görürüz
Canımsın süpriz oldu çocuk faslını bizde kapatmıştı ben 34 eşim 43 yaşında ama alıştık hamilelik bambaşka bir duyguAyyy canım kaç zamandır aklımdasın yazamadım bir turlu.nasilsin bebiş nasıl maşallah 4 aylık olmuş bileherşey yolundadır inşallah Sabrına ve gücüne hayranım ben 2. Zor büyütüyorum ama muhteşem bir duygu.Buyuk oğlum şimdi ergen gibi takılıyor ufaklık bize resmen oyuncak oldu evde masgot abisini bile hizaya çekiyor iyikii diyorum çok şükür
Tek zor tarafı çocuk defterini kapatıp 10 yıl aradan sonra olması ve eşim 40 ben 38 yaşındayım ,yaş faktorude eklenince bizi yordu, sıfırdan başladık her konuda herşeye herseye
Cinsiyeti bellimi minnosun
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki büyüyorlar Allah'a şükür
Aynen öyle canımzaman nasıl geçmiş ya
cinsiyeti ne minnoşun
cnm tek bırakamamTatlım 2. Cadı mı gelecek yoksam
yk cnmHe kız kaçak kocişin mi geldi yine
Geçen eşimin arkadaşının oraya gittik kıza yaptı bedavadan bana da sordu abla yapim mi diye yok dedim
gerçekten dünyanın en güzel şeyi ama çok zor bu pahallılıkta gerçektenCidden bebek büyütmek Cook fazla masraf demek her ihtiyaçları pahalı hele bez mama giderleri ek gidalari kıyafetleri hep pahalı.Ama dünyanın da en güzel şeyleri bu minnoslar
Ben hep diyorum bu saatten sonra cidden bebek bakmak çocuk bakmak için 2 değil 3 maaş girmesi lazım eve.Seninde Allah yardımcın olsun inşallah
sağlıkla gelsin inşallah cnmAynen öyle canım
Cuma gidicem belki öğreniriz hayırlısı ile yazarım buraya
Aynen ya ye iç yat kalkSelam kızlarBugün menüde köfte patates ayran var.Ne yemek derdi bitiyor ne işler
Geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın kızkar gece küçük kız kustu sabahta ishal olmuşbirqzdan doktora gideceğiz
Gözünüz aydın kavuşuyorsunuzgünaydın kızlar
dün itibariyle eşimin kadrosu netleşti
yasalaşınca kadrosuu alıyor
sanırım haziranda artık temelli burda
benm zaten tüp bebek cnmGözünüz aydın kavuşuyorsunuz2. bebişe bir adım daha yaklaşıyorsun
Olsun hamileyken yanında bulunsun hazıra konmasınbenm zaten tüp bebek cnm
kocama gerek yok
bak onda cok haklsıınOlsun hamileyken yanında bulunsun hazıra konmasın
Elim şark hizmetindeydi ben yalnızdım çok zor oluyor hem duygusal oluyor insan hemde hormonlarbak onda cok haklsıın
zaten zor bir hamilelikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?