🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Oh mis olmus ellerine saglik
Menünde harika biz gelsek hepsi biterrrr

Canımsın süpriz oldu çocuk faslını bizde kapatmıştı ben 34 eşim 43 yaşında ama alıştık hamilelik bambaşka bir duygu büyütmesi elbette zor ama sevgileri herşeyi unutturuyor cuma günü kontrolüm cinsiyet öğrenecekmiyiz bakalım Kayra ma erkek kardeş olsun isterim tabi ki sağlıkla hayırlısı ile bakalım

Tatlım 2. Cadı mı gelecek yoksam
cnm tek bırakamam
donmuş embriyolarım var
bitane daha yaparım sana
her sene kirasını veriorum bide

He kız kaçak kocişin mi geldi yine

Geçen eşimin arkadaşının oraya gittik kıza yaptı bedavadan bana da sordu abla yapim mi diye yok dedim
yk cnm
2 haftada bir geliyor o
ama kızıma haftasonları tek baktğm için tlf elime alamıorum
kızz nie yok dedn yapsaydın ya

gerçekten dünyanın en güzel şeyi ama çok zor bu pahallılıkta gerçekten
bende ikinciside kız olma ihtimaline karşı, kızımın kıyafetlerini saklıyorum

Aynen öyle canım
Cuma gidicem belki öğreniriz hayırlısı ile yazarım buraya
sağlıkla gelsin inşallah cnm

Bugün kışlık bakliyat deterjan filan alışverişimizi yapacaktık ama kız hasta olunca gitmedik

Doktordan ilaç yazdırdım balık yağı da aldım
yolda cadı mumbar dedi yok yağlı dedim ama istedi eşim de yesin bişey olmaz dedi
Gittik 2 lokma yedi kustuama sonra yine yemeye devam etti mumbar aşkı bu olsa gerek
Fazla yedirmedim eve paket yaptırdık yarın yersin dedim
Eve geldik biraz uyuttum kızı bende uyumuşum

Kalktım dünden tavuk vardı büyüğe onu pişirdim
Kızın bale ayakkabısı geldi çok güzel
Büyüğe de Alez almıştım onu da beğendim

Şimdilik böyle

iyi akşamlar kızlar benim 2 numara hasta ateşki dün okula göndermedik bende izin aldım bugün gitti grip olmul burnu akıyor şükür temizleyince rahatlıyor akşam serviste uyumuş eve geldi uyumaya devam etti az önce uyandı yemek yemedi meyve yedi birazdan yatırırım.Bende grip oldum yataklara düşmedim vitamin içiyorum iyiyim yogurtlu makarna yaptım büyük kızımla onu yedik tayin listesini oluşturmaya çalışıyoruz eşimle şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…