geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Çabucak toparlar inş. Tercih nereleri yazıyorsunuz?iyi akşamlar kızlar benim 2 numara hasta ateşki dün okula göndermedik bende izin aldım bugün gitti grip olmul burnu akıyor şükür temizleyince rahatlıyor akşam serviste uyumuş eve geldi uyumaya devam etti az önce uyandı yemek yemedi meyve yedi birazdan yatırırım.Bende grip oldum yataklara düşmedim vitamin içiyorum iyiyim yogurtlu makarna yaptım büyük kızımla onu yedik tayin listesini oluşturmaya çalışıyoruz eşimle şimdi
Geçmiş olsun kuzumiyi akşamlar kızlar benim 2 numara hasta ateşki dün okula göndermedik bende izin aldım bugün gitti grip olmul burnu akıyor şükür temizleyince rahatlıyor akşam serviste uyumuş eve geldi uyumaya devam etti az önce uyandı yemek yemedi meyve yedi birazdan yatırırım.Bende grip oldum yataklara düşmedim vitamin içiyorum iyiyim yogurtlu makarna yaptım büyük kızımla onu yedik tayin listesini oluşturmaya çalışıyoruz eşimle şimdi
Bugün kışlık bakliyat deterjan filan alışverişimizi yapacaktık ama kız hasta olunca gitmedik
Doktordan ilaç yazdırdım balık yağı da aldım
yolda cadı mumbar dedi yok yağlı dedim ama istedi eşim de yesin bişey olmaz dedi
Gittik 2 lokma yedi kustuama sonra yine yemeye devam etti mumbar aşkı bu olsa gerek
Fazla yedirmedim eve paket yaptırdık yarın yersin dedim
Eve geldik biraz uyuttum kızı bende uyumuşum
Kalktım dünden tavuk vardı büyüğe onu pişirdim
Kızın bale ayakkabısı geldi çok güzel
Büyüğe de Alez almıştım onu da beğendim
Şimdilik böyle
iyi akşamlar kızlar benim 2 numara hasta ateşki dün okula göndermedik bende izin aldım bugün gitti grip olmul burnu akıyor şükür temizleyince rahatlıyor akşam serviste uyumuş eve geldi uyumaya devam etti az önce uyandı yemek yemedi meyve yedi birazdan yatırırım.Bende grip oldum yataklara düşmedim vitamin içiyorum iyiyim yogurtlu makarna yaptım büyük kızımla onu yedik tayin listesini oluşturmaya çalışıyoruz eşimle şimdi
ankara bursa balıkesir manisa birkaçtane daha var malatya elazığ izmir bergama edirne netleştiremedik henüz canımCok
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Çabucak toparlar inş. Tercih nereleri yazıyorsunuz?
sağol canımgeçmiş olsun kızlar
adana çok sıcak benim ufaklık dayanamaz heryeri kabarıyor sıcaktaGeçmiş olsun kuzum
Adana ya gelin
geçmiş olsun canım senin ufaklık nasıl olduSağol kuzum
Benim yigenim bi yandan kusar bi yandan mumbar yerBugün kışlık bakliyat deterjan filan alışverişimizi yapacaktık ama kız hasta olunca gitmedik
Doktordan ilaç yazdırdım balık yağı da aldım
yolda cadı mumbar dedi yok yağlı dedim ama istedi eşim de yesin bişey olmaz dedi
Gittik 2 lokma yedi kustuama sonra yine yemeye devam etti mumbar aşkı bu olsa gerek
Fazla yedirmedim eve paket yaptırdık yarın yersin dedim
Eve geldik biraz uyuttum kızı bende uyumuşum
Kalktım dünden tavuk vardı büyüğe onu pişirdim
Kızın bale ayakkabısı geldi çok güzel
Büyüğe de Alez almıştım onu da beğendim
Şimdilik böyle
Benim kizda yozgattan adanaya gidince her yaz vucudu kabarırdı.simdi alisti mersinin sicagina.ama ben cildiriyorum cehennem gibiadana çok sıcak benim ufaklık dayanamaz heryeri kabarıyor sıcaktamersinde kaldık çok fenaydı sürekli denize gittik serinlesin diye ama en son gidelim diye agladı
Evet Sıcağı gerçekten bunaltıyoradana çok sıcak benim ufaklık dayanamaz heryeri kabarıyor sıcaktamersinde kaldık çok fenaydı sürekli denize gittik serinlesin diye ama en son gidelim diye agladı
He valla bugün de yediBenim yigenim bi yandan kusar bi yandan mumbar yer
İYi canım çok şükür senin kızgeçmiş olsun canım senin ufaklık nasıl oldu
Oy kuzuma afiyet olsun.simdi nasil.He valla bugün de yedi
İYi iyi çok şükür uyuduOy kuzuma afiyet olsun.simdi nasil.
Oh iyi dinlensin kuzumİYi iyi çok şükür uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?