🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün küçük kız hamburger istedi ablasını da okuldan aldık awm ye gittik cadı çok fena yolda gidene kadar babasına öpücükler filan ama dönüşte yüzüne bakmadı
Top havuzuna girdi oyun alanına girdi kızlar anahtarlık aldılar kendilerine
Büyük kız mont istiyordu ama bir türlü beğenemediaslında hiç ihtiyacı yok zaten geçen sene aldık

Krep tavası alacaktım nette 220 tl ykm de indirimden 150 TL ye aldım

krem tavası ne kız
normal teflondada oluo
hamsi tavasında daha güzel oluo ama

sizin bu kiracı biye böyle yapıyor işten falan çıktı acaba 3 aydır kira yatmaz mı

selam kızlae geçenlerde kanal tedavisi yapılmıştı bir dişime ağrı yapıyordu bugün gittim kaplama yapılması lazım dedi fırçalıyorum yine çıkmıyor araya giren yemek artıkları tek çözüm kaplama dedi canım sıkıldı

akşam mercimek çorbası yaptım dün kızlar makarna istemişti onu yaptım yedik yarın sınavım var lahmacun söyleriz heralde dışarıdan

sizin bu kiracı biye böyle yapıyor işten falan çıktı acaba 3 aydır kira yatmaz mı
Yok canim kahvehanesi var ama hic parasi yokmuş. Suyu bile kesilmis oyle diyormuş. Hic parasi olmaz ama kumar oynar.oh ne guzel hayat bu kadar kiracilarin hic akli yok sanki kira veriyor.
Bende buraya kira veriyorum.bende diyim o zaman kredi öduyorum kiracim cikmiyor kira veremicem diyim.varmi boyle sey ya.essek gibi odemek zorundayim kirami.milletin evine corekleniyorlar
Babasinin mali sanki.insan yeri geliyor babasina kira veriyor.
Ayy Allah kimseyi kotü insanlarla karsılastirmasin
Çok doluyum valla

Gmiş olsun kuzum
Offf ta valla hayırlısıyla bir çıksalar artık

İyi akşamlar kızlar dün kayınvalideme geldik kaldık
Bugünde eltim geldi sabah beri çocuklarla zaman geçti
Eltimler gitti Kayınbabam bırakmadı bizi kalın diye bugünde kaldık
Kayınbabam büyüğe 120 küçüğe 70 tl harçlık verdi

Yarın sabah da kahvaltıdan sonra anneme geçecez

Selam kızlar mutlu pazarlar
Eksikler vardı kahvaltıdan önce alışverişe çıktım ufak tefek şeyler 600 TL gitti

Cam balkon sipariş ettik salı günü takılacak 6.500 tl balkonum küçük 3000 verdik 3500 salı günü vereceğiz

Bugün banyo çamaşır banyo günü minnağı yıkayıp duş alırım. Bir makina renkli doldurdum peşine beyazlar.

Dünden sarma dolma var çorba, salata, ayran yapar yeriz. Yarın da evi temizlerim dip köşe

Güle güle kullanın zeynom

Afiyet olsun

Kayınvalidemde annemlere geçtik ablamlar da geldiler hep beraber güzel bir gün oldu
Anacığım mangal yaktı

Eve geçtik banyo filan derken yoruldum

İYi geceler

Bugün sabah kalktim.2kap hamur mayaladim.mayalarken gruptan kızkardeşlerimin msjlarini dinledim.ve annemlere gitmeye karar verdik
Iykide gitmisiz.cok guzel gecti .yigenlerimi sevdim bol bol.
Hamurlarida buzdolabina tiktim.yarin yaparim

Bugün sabah kalktim.2kap hamur mayaladim.mayalarken gruptan kızkardeşlerimin msjlarini dinledim.ve annemlere gitmeye karar verdik
Iykide gitmisiz.cok guzel gecti .yigenlerimi sevdim bol bol.
Hamurlarida buzdolabina tiktim.yarin yaparim
İYi ki geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…