krem tavası ne kızBugün küçük kız hamburger istedi ablasını da okuldan aldık awm ye gittik cadı çok fena yolda gidene kadar babasına öpücükler filan ama dönüşte yüzüne bakmadı
Top havuzuna girdi oyun alanına girdi kızlar anahtarlık aldılar kendilerine
Büyük kız mont istiyordu ama bir türlü beğenemediaslında hiç ihtiyacı yok zaten geçen sene aldık
Krep tavası alacaktım nette 220 tl ykm de indirimden 150 TL ye aldım
Krep kızkrem tavası ne kız
normal teflondada oluo
hamsi tavasında daha güzel oluo ama
Günaydın kızlar hayırlı cumalargünaydınnnnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalar
sizin bu kiracı biye böyle yapıyor işten falan çıktı acaba 3 aydır kira yatmaz mıSlm kızceler
Hastaydim valla kac gündur yatiyorum.
Bugün düne gore cok iyiyim cok sukur
Altin maltin hak getire
Kiraci 3 aydir kirayida yatirmiyor.kocam 2 eve bakiyor haram olsun
Neyse sinirlenmicem
Kiz mercimekli köfte istiyordu mercimegi hasladim icinede bulguru koydum şişsin
Oglum fazla sevmiyor köfteyi öglen biberli ekmek yaptim.cogunu yedi bile.
Ama belli olmaz köfteyide sevmiyorum der ama yiyebilir☺☺
Yok canim kahvehanesi var ama hic parasi yokmuş. Suyu bile kesilmis oyle diyormuş. Hic parasi olmaz ama kumar oynar.oh ne guzel hayat bu kadar kiracilarin hic akli yok sanki kira veriyor.sizin bu kiracı biye böyle yapıyor işten falan çıktı acaba 3 aydır kira yatmaz mı
Gmiş olsun kuzumselam kızlae geçenlerde kanal tedavisi yapılmıştı bir dişime ağrı yapıyordu bugün gittim kaplama yapılması lazım dedifırçalıyorum yine çıkmıyor araya giren yemek artıkları tek çözüm kaplama dedi canım sıkıldı
Offf ta valla hayırlısıyla bir çıksalar artıkYok canim kahvehanesi var ama hic parasi yokmuş. Suyu bile kesilmis oyle diyormuş. Hic parasi olmaz ama kumar oynar.oh ne guzel hayat bu kadar kiracilarin hic akli yok sanki kira veriyor.
Bende buraya kira veriyorum.bende diyim o zaman kredi öduyorum kiracim cikmiyor kira veremicem diyim.varmi boyle sey ya.essek gibi odemek zorundayim kirami.milletin evine corekleniyorlar
Babasinin mali sanki.insan yeri geliyor babasina kira veriyor.
Ayy Allah kimseyi kotü insanlarla karsılastirmasin
Çok doluyum valla
Güle güle kullanın zeynomSelam kızlar mutlu pazarlar
Eksikler vardı kahvaltıdan önce alışverişe çıktım ufak tefek şeyler 600 TL gitti
Cam balkon sipariş ettik salı günü takılacak 6.500 tl balkonum küçük 3000 verdik 3500 salı günü vereceğiz
Bugün banyo çamaşır banyo günü minnağı yıkayıp duş alırım. Bir makina renkli doldurdum peşine beyazlar.
Dünden sarma dolma var çorba, salata, ayran yapar yeriz. Yarın da evi temizlerim dip köşe
Yatmadinmi kiz dahaKayınvalidemde annemlere geçtik ablamlar da geldiler hep beraber güzel bir gün oldu
Anacığım mangal yaktı
Eve geçtik banyo filan derken yoruldum
İYi geceler
İYi ki geldinizBugün sabah kalktim.2kap hamur mayaladim.mayalarken gruptan kızkardeşlerimin msjlarini dinledim.ve annemlere gitmeye karar verdik
Iykide gitmisiz.cok guzel gecti .yigenlerimi sevdim bol bol.
Hamurlarida buzdolabina tiktim.yarin yaparim
Evet vardik yataktayim şimdiŞimdi yatacağım
Vardınız mı eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?